Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE NIE NIE.

Nie powinno być zakazu.

Oczywiście, za obrażanie userów, oraz za pisanie ciągle wulgaryzmów powinien być warn.

Ale bez przesady ;>

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bylem na mpcforum od hm... bodajze marca, wtedy to nie bylo wulgaryzmow w ogole...

Ludzie sami siebie pilnowali, zeby okazac innym, ze posiadaja chociaz troche kultury osobistej.

Powinny zostawac ocenzurowane niektore wyrazy, lub forumowicze sami powinni tego pilnowac.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

A jak dla mnie to jeśli jest się kulturalnym to można wypowiedzieć się bez bluzgów (Poza nielicznymi, określonymi wyjątkami)

A ci co piszą że "może się wymsknąć" to zwykłe debile które nie widzą swojego i tak ubogiego jezyka bez tych kilku "kurew".

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gdyby nie było przeklinania to by nie było Działu > FanART > [Diss]

A nie którzy są tylko dla tego działu ;]

Moim zdaniem w pewnych kwestiach trzeba zachować kulturę.

Ale Dissy bym zostawił ;p

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właściwie mógłby być, to zmniejszyłoby ilość kłótni itd, ale i tak będą kłótnie, więc nie mam zdania.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ja sądzę że nie powinno być takiego zakazu powinna być wolność słowa ale z umiarem..

Opublikowano

Nie. Nie powinno być zakazu przeklinania.

Wprowadzając taki zakaz ograniczycie swobodę wypowiedzi.

Jeżeli zakaz zostanie wprowadzony, to wariant "Rozpadnie się zaraz" w TYM temacie stanie się badrzo prawdopodobny.

Opublikowano

kurwa ja pierdole, ale chujnia dzieje się na moim zjebanym osiedlu kurwa kurwa kurwa. Mój brat, to jebany chuj i kurwa jestem spierdolonym pierdolcem kurwa , że aż wypierdoli cała polska kurwa...

Dlatego powinien być zakaz przeklinania. W ogóle jak na forum internetowym może być pozwolenie na bluzki. Ale cóż swoboda wypowiedzi jaką daje dana witryna jest zadziwiająca i dziękujmy za, to kokoszowi. Pozdrawiam :huh:

Opublikowano

kurwa ja pierdole, ale chujnia dzieje się na moim zjebanym osiedlu kurwa kurwa kurwa. Mój brat, to jebany chuj i kurwa jestem spierdolonym pierdolcem kurwa , że aż wypierdoli cała polska kurwa...

Dlatego powinien być zakaz przeklinania. W ogóle jak na forum internetowym może być pozwolenie na bluzki. Ale cóż swoboda wypowiedzi jaką daje dana witryna jest zadziwiająca i dziękujmy za, to kokoszowi. Pozdrawiam :huh:

i bardzo dobrze ze nie ma zakazu, przynajmniej na jakims normalnym forum mozna sie wypowiedziec 100% swobodnie, a nie pilnować zeby jakas kurwa nam sie ukryła w zdaniu.

Opublikowano

i bardzo dobrze ze nie ma zakazu, przynajmniej na jakims normalnym forum mozna sie wypowiedziec 100% swobodnie, a nie pilnować zeby jakas kurwa nam sie ukryła w zdaniu.

co ty wiesz o swobodzie wypowiedzi na mpc, synu ;)

@TOP: wprowadźcie zakaz srania po 21, bo może to urazić kobiety w ciąży i zairskich abdullachów. Będzie miało to tyle sensu co ten pomysł

Obawiam się, że nie potrzebuję promocji, makinku :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

nie powinno być zakazu.

Chyba że ktoś by pisał co 2słowo 'kurwa' wtedy warny dla niego :)

1337113491-U379973.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...