Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie jest dobrze jak jest, sam popełniam te błędy i klnę, ale oduczam się powoli.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech zostanie tak jak jest.wiadomo ,że jak kogoś poniesie to klnie ile wlezie.

no to wtedy warn za nadużywanie wulg :>

Opublikowano

Tak jak jest teraz, jest dobrze. Za nadużywanie wulgaryzmów karamy, a nie za jednokrotne użycie słów niecenzuralnych. :)

Zgadzam sie ;)

]356771.png

Opublikowano

nie nie powinno być zakazu przeklinania bo nie można by było ująć swoich uczuć i humoru i swojego przyzwyczajenia do dobierania słów np.kur.. co 2 wyrazy

proszę o ---

Opublikowano

Wg mnie nie powinno być zakazu przeklinania, ponieważ, czasem można wyrazić coś tylko przekleństwem.

Na nie :P I w takim razie proszę o zdjęcie mi 5% za wulgaryzm :)

Opublikowano

Powinien być na tę "cięższe" przekleństwa(nie będę wymieniał ) , a takie "lekkie" jak pieprz się czy kurczę , albo w mordę jeża to nie :O

xD

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Powinien być na tę "cięższe" przekleństwa(nie będę wymieniał ) , a takie "lekkie" jak pieprz się czy kurczę , albo w mordę jeża to nie :O

xD

Jezeli to co napisaleś to przeklenstwa to współczuje zycia jak widac smaku ulicy jeszcze nie poczules ^^...

Wg.mnie kazdy ma swoj wlasny polski jezyk i jeden napisze '' Wczoraj byłem w szkole no i było fajnie '' a drugi napisze '' No kurwa wczoraj wyjebalem do szkoly o 8:00 i wróciłem o 12:00 no kurwa zajebiscie w chuj było '' i wg.mnie kazdy powinien byc szanowany bo moze powinien byc wprowadzony zakaz nie przeklinania ? Czy jezeli ktos zobaczy slowo '' kurwa '' na forum to cos mu sie stanie ? Czemu na forum ma byc zakazany polski jezyk ? Bo tego nie rozumiem. A najbardziej rozbrajaja mnie ludzie ktorzy uwazaja ze ci co duzo przeklinaja sa malo inteligentni ^^ od kiedy to inteligencje mierzy sie na poziomie wulgaryzmow ? Moze malo inteligentni sa ci ktorzy nie przeklinaja ? Tak jak juz pisalem kazdy na swoj wlasny polski jezyk i powinno sie to szanowac a nie dyskryminowac kogos za to ze napisal '' chuj '' .

Opublikowano

Przekleństwo słowo jak każde inne aczkolwiek "mieso" skierowane do czyjejś osoby powinno być zakazane :)

@UP. To przekleństwa ? :D

Właśnie mówię, że takie słowa nie powinny być karane, bo to nie przekleństwa :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Właśnie mówię, że takie słowa nie powinny być karane, bo to nie przekleństwa :P

Weź się chłopie ogarnij , kto w dzisiejszych czasach Ci to napisze? ...

@Topic.

Na nie (pojedyncze), jedynie jak ktoś będzie używał "kurwy" w co drugim słowie wtedy warnik 5% i będzie dobrze . : ) Jednak jest to nasza osobista sprawa, to świadczy tylko o naszej kulturze.

Kiedyś pisaliście, że nie będziecie nas wychowywać, więc dlaczego chcecie to zmienić?

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

jasne, że nie

beka z kokosza

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Zakaz nie powinien być wprowadzony.

Jak już to tylko taki, żeby przeklinać, ale z umiarem.

Oraz aby nikogo nie obrażać, jak napisał Osama.

bykomstop.gif
Opublikowano

oczywiście że nie powinno być teraz to normalka

oczywiście nie nadużywać że co 3-4 słowo

to: ku*** ch** itp. ale pojedyńczę to jeszcze

nie grzech

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Weź się chłopie ogarnij , kto w dzisiejszych czasach Ci to napisze? ...

@Topic.

Na nie (pojedyncze), jedynie jak ktoś będzie używał "kurwy" w co drugim słowie wtedy warnik 5% i będzie dobrze . : ) Jednak jest to nasza osobista sprawa, to świadczy tylko o naszej kulturze.

Kiedyś pisaliście, że nie będziecie nas wychowywać, więc dlaczego chcecie to zmienić?

Może źle się wyraziłem, ja jestem za niekaraniem przekleństw, a wyjątkiem ma być tylko OBRAŻANIE 2 OSOBY kapujesz? :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Nie powinno być zakazu przeklinania, każdy powinien mieć swobodę wypowiedzi ;) Tylko żeby tego nie nadużywano np. przeklinając obrażasz jakiegoś użytkownika.

18101299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...