Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem się przydaje rzucić jakąś kurwą na prawo czy na lewo.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

według mnie powinien być ponieważ napisać "kuwa" zamiast z dodatkiem tego r nie zaszkodzi a część użytkowników może mieć te 10 albo 11 lat ja mam 14 mi to nie przeszkadza... ale innym...

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Moim zdaniem powinno tak być że można przeklinać bo sam ksiądź przy spowiedzi mi powiedział " Przeklinanie to nie grzech tylko wyrażanie swoich emocji" hah :D

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Cóż... Jestem jednocześnie na tak i na nie.

Tak - Dzięki wulgaryzmom dużo ludzi może się lepiej wypowiedzieć - zamiast napisanie - "O kurczę, ale mnie zdenerwował!" to może "O rzesz kurwa twoja mać!! Ale mnie wkuuurwił!!".

Nie - Debile (Hejterzy, kiepskie trole, neukity itd) - Używały by wyłącznie wulgaryzmów. Ale... Są tutaj też dzieci! Co zresztą ja, mam 14 lat - Nie przeszkadza mi to że ktoś przeklina, ale jak widzę jak przeklina przy osobie która ma 10 lat to mi się słabo robi. Uczycie z dzieci robić debili. Oni nie są tak ogarnięci, ulegną tej modzie - Tak jak JP100%... Normalnie żal... < Właśnie, żal to też moda - to wy debile, dajecie złe przykłady młodszym...

Tak i nie.

Ale po co to komu, porządni ludzie nie używają wulgaryzmów - no może czasami, każdy może zostać wyprowadzony z równowagi.

To tyle. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jestem na tak

kulturalni ludzie potrafia sie wyrazac bez uzywania wulgaryzmow i to nie jest ograniczenie swobody wypowiedzi jak to niektorzy nazywaja tylko dbanie o wysoki poziom forum.

Wulgaryzy są nikomu nie potrzebne do wypowiadania sie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno byc zakazu .. wolnosc slowa powinna byc ;].A Ci ktorzy nie chca miec tu wulgaryzmow to niech zamkna oczy i po sprawie :)

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

jak chce ktoś przeklinać to niech przeklina jestem za cenzurą a nie całkowitym wykluczeniem

Opublikowano

Nie powinno być zakazu przeklinania na forum, ale też administratorzy i moderatorzy powinni pilnować, żeby ktoś nie przesadził, ostatnio był taki koleś. Chciał hacka do warrocka, a jak mu powiedzieli, że jak na razie nie ma to zaczął wszystkich wyzywać, a jak moderator wszedł i mu zwrócił uwagę to go też zaczął wyzywać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Przeklinanie jest dobre dla prostaków co dopiero co wyszły z rynsztoka a porządni i kulturalni ludzie nie muszą ich używać ponieważ potrafią się inteligentnie wyrażać.

Wolność słowa? To idź do mamy i powiedz jej w twarz "ch*j ku*wa je*ana w d*pe mać pie*dolona. Zobaczycie co to jest wolność słowa dzieci :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja jestem za tym by możn a było przeklinać, ponieważ często to może wyrazić nasze emocje, oczywiści nie nadmiernie że co 2,3 wyraz kurwa, ale tak na 1 posta z 1,2 przekleństwa max.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powinno dla czego?

bo przeklenstwa ze tak powiem "dodaja" emocji naszej wypowiedzi lecz zamiast np " kur*wa ale gapa" ktos moze powiedziec "popelnilem niesamowitą gape" i tez bedzie;]

;]

Opublikowano

Powinny być, ale nie za all. Np. jak ktoś czeka na jakiś serwer do gry, on nie ruszy powinien móc sobie raz przeklnąć na forum, ale nie żeby od razu wyzywał kogoś tak, że po prostu... :>

Jak dasz + to dasz + ^^

Wchodzę żeby poszukać privów i hacków do Metin2 ^^

Zrobi mi ktoś sygnę? Najlepiej ze strzelającą Neytiri z avatara (chyba każdy widział) i podpisem JemMaslo ;>

Bo sam lepiej się orientuje w Delphi niż w tym ;>

Opublikowano

up wyzywanie kogoś to dostanie warna za flamewar...

Topic

a co 8 latki składają skargi ? :P - ja jestem za zostawieniem tego tak jak jest chociaż jeszcze nie kumam tu wszystkiego xD

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano

w zadnym wypadku, dosyc mam juz tego zakazu we wszystkich grach/forach, gdzies trzeba pisac swobodnie. mama pokrzyczy jak zobacze brzydkie słowa na monitorze? dorośnijcie. ( te osoby ktore daly na tak )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...