Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania

kokosz

Czy na mpc powinien być zakaz przeklinania?  

664 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na mpc powinien by? zakaz przeklinania?

• Tak. Powinien by? zakaz przeklinania.
      171
    • Nie. Nie powinno by? zakazu przeklinania.
      458
    • Nie mam zdania.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie skoro wcześniej czegoś takiego nie było po co to wprowadzać i ograniczać swobodę wypowiedzi

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak jak jest teraz, jest dobrze. Za nadużywanie wulgaryzmów karamy, a nie za jednokrotne użycie słów niecenzuralnych. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

no bez jaj ... może zróbmy jeszcze całkowity zakaz pisania ?

Opublikowano

Powinien ale tylko na wulgi, które obrażają inne typu : Ty Kur*o jeba*a!

A reszta taka jak : No nie chu*owa ta gra... powinna być pozwalana :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie powinno byc bo i tak nie widze duzo wylgaryzmow a jak ktos sie zdenerwuje i napisze odrazu warn by byl.

wakow9.png
Opublikowano

Nie. Nie powinno być zakazu przeklinania.

Dlaczego?

Ponieważ nieraz sam jak i inni zauważyłem chcą wyrazić uczucie wulgaryzmem... zakaz wyzywania jest i dobrze, ale jednorazowe użycie wulgaryzmu nie. Tak jak Merkon wspomniał jest karane za nadużywanie, ale nie za sporadyczne.

Więc moje zdanie znacie.

Opublikowano

jeśli przekleństwa są skierowane do userów typu " pizdo " to można jednorazowo warnem nagrodzić.

ale bez przesady, że se nie można przeklnąć -,-"

Opublikowano

Powinien ale podczas obrażenia 2 osoby.

Pojedyńcze nie.

jeśli przekleństwa są skierowane do userów typu " pizdo " to można jednorazowo warnem nagrodzić.

ale bez przesady, że se nie można przeklnąć -,-"

dokładnie :)

.

Opublikowano

Moim zdaniem nie. Gdyby tak było to by wszyscy bany podostawali ponieważ każdemu czasem sie zdarza przeklnąć. No chyba że co drugie słowo to przekleństwo wtedy to co innego.

Opublikowano

nie powinno być zakazu..

tym bardziej że przy niektórych moderatorach '' w szczególności dla moderatora metin2 ''

nie da się nie przeklinać ...

tak więć nie powinno być zakazu..

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

To powinno być narzucone a nie pytanie o zdanie innych na ten temat. Tu chodzi o szacunek do drugiej osoby.

Opublikowano

To powinno być narzucone a nie pytanie o zdanie na ten temat. Tu chodzi o szacunek do drugiej osoby.

Co innego napisanie kurwa a co innego nazwanie kogoś kurwą. W drugim przypadku jest to obrażanie za co akurat jest warn. Znajomość regulaminu się kłania...

RAsfepN.png
Opublikowano

Po co zmieniać regulamin, jeśli będzie zmieniony to i tak każdy będzie używał wulg. Mało osób czyta regulamin.

; )

Opublikowano

Co innego napisanie kurwa a co innego nazwanie kogoś kurwą. W drugim przypadku jest to obrażanie za co akurat jest warn. Znajomość regulaminu się kłania...

Znam regulamin więc nie życzę sobie pouczania z Twej strony. Mówiąc o kulturalności miałem na myśli to ze w domu chyba nie używasz niecenzuralnych słów "jako przecinka" w obecności rodziny, jak nie Ty to na pewno są inni którzy tego nie robią. Kultura, jeszcze raz to powtórzę, właśnie dlatego na mpc jest coraz większy kosmos związany z większą swobodą.

Opublikowano

Wg mnie niech zostanie tak jak jest. Przeklinanie dozwolone, wyzywanie nie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jestem zdania Osamy. Obrażać nie można, ale nawet i nadużywać słowa Kurwa, z reszta, sam nie wiem, ale myślę, że nie powinno być. Odpowiem ;x Chuj z tym :D

1 słowo :)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Znam regulamin więc nie życzę sobie pouczania z Twej strony. Mówiąc o kulturalności miałem na myśli to ze w domu chyba nie używasz niecenzuralnych słów "jako przecinka" w obecności rodziny, jak nie Ty to na pewno są inni którzy tego nie robią. Kultura, jeszcze raz to powtórzę, właśnie dlatego na mpc jest coraz większy kosmos związany z większą swobodą.

Nie ma to jak przyrównać dom do forum, a rodzinę do userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...