Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam na imię Mariusz i mam 14 lat.

Szukam osoby która zrobiłaby ze mną Let's Play Minecraft

Ja stawiam serwer, mam dobra maszynę

Ty musisz nagrywać i montować bo ja zabardzo tego nie lubię i nie za bardzo potrafię ;d

Mój skype: mariusz121121998 (Przy zakładaniu skype zle wpisałem mialo byc 1997 na koncu )

Na skype jestem dziennie od okolo 8-9 rano do 22 wieczorem Czekam Oczywiście skype musi być żebyśmy się dogadali i oczywiście mikro

Szukam osoby która ma lat 14+ i poczucie humoru.

Podam też moje GG; 6887301

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema poszukuje 1-2 osoby do nakręcania Lets play .

Ja mam 12 lat ale szukam ludzi starszych aby byli ogarnięci bo ja jestem ogarnięty choć mam 12 lat.

Te dwie osoby muszą mieć dobre komputery gdyż moj komputer nie jest zdolny do prowadzenia serwera i nakręcania filmików.

Więc dlatego szukam osób z dobrym kompem i netem .

Jeśli ktoś byłby chętny piszcie na gg: 36545257 (piszcie nawet jak jestem niedostępny)

Opublikowano

Cześć mam na imię Mariusz i mam 14 lat.

Szukam osoby która zrobiłaby ze mną Let's Play Minecraft

Ja stawiam serwer, mam dobra maszynę

Ty musisz nagrywać i montować bo ja zabardzo tego nie lubię i nie za bardzo potrafię ;d

Mój skype: mariusz121121998 (Przy zakładaniu skype zle wpisałem mialo byc 1997 na koncu )

Na skype jestem dziennie od okolo 8-9 rano do 22 wieczorem Czekam Oczywiście skype musi być żebyśmy się dogadali i oczywiście mikro

Szukam osoby która ma lat 14+ i poczucie humoru.

Podam też moje GG; 6887301

Opublikowano

Siema poszukuje 5-7 osób do zrobienia ekipy .

Wymagania :

Wiek- Nie ważny

Mikro- Potrzebny

TeamSpeak3- Potrzebny ( jak ktoś nie ma to niech ściągnie bo gdy się rozmawia mniej lagów jest )

Co będziemy robić - Bedziemy tworzyli miasta na mapkach dla ludzi którzy będą chcieli serwer założyć.

1 osoba musi założyć serwer na jakim bedziemy tworzyli miasta

Ta osoba musi mieć:

Dobry Komputer

Szybki Internet

Znać się na Komputerze czyli robić mapki wysyłać je itd.

Jeśli ktoś jest chętny piszczie na GG : 36545257

Opublikowano

1.Nick: VeskinJoy

2.Wiek: 17

3.Doświadczenie: Mam, nie jestem prawiczkiem. ( Prowadze kanal na yt: www.YouTube.com/user/VeskinJoy )

4.Staż w minecraft: 2 lata

5.Kontakt: 2454055

6..Premium Tak/Nie: Mam ; )

Chcę dołączyć do ekipy, która jest już rozwinięta i ma jakieś odcinki, ewentualnie mógłbym dołączyć. Pozdrawiam

Opublikowano

Szukam kogoś do grania ze mną coś w stylu let's play minecraft lecz ja nie będę nagrywał jeżeli bedziesz miał zamiar to ok.

Mam 17 lat, szukam osoby która ma więcej niż 13 lat w miarę ogarniętej no i koniecznie musi mieć mikrofon.

Jeżeli chciałbyś ze mną zagrać napisz na gg 33118765.

Serdecznie ZAPRASZAM !!!

Opublikowano

Witam , Przejde od razu do tematu A więc Szukam Gracza ktory razem ze mna poswiecil by gre minecraftowi , gralem na multikach ale tamjest chaos, gralemna singlu surv.Ale Nudaaa ze szok , Dlatego szukam osoby ktora poswiecila by troche czasu na gre ze mna , Gra bedzie na moim servie , bez uzywanie wszelkich pomocnych programow , w gre wchodza tylko Tp ;] , Bedzie potrzebny PRogram hamachi zeby sie polaczyc. Najlepiej jakby gracz posiadal skype / ts3 . Osoba musi miec +15 lat najlepiej aby byla ogarnieta , niemiala piszczacego glosu ,i zajebiste pomysly ;]

Nieukrywam ze planuje cos nagrac na yt ;] Tak Wiec Chcecie Zagrac Napiszcie na GG : 12248537 ( Zastanowie sie moze zagra wiecej niz 2 osoby Gra stanie sie ciekawsza i zabawniejsza ;p

bym zapomnial cos o mnie : Mam na imię Krystian , 16 lat , Interesuje sie Grami komputerowymi , jak i sportem ( Glownie MMA TRenuje od 3 lat ;] ) JEstem Barwnym czlowiekiem ;p ale i Konsekwentnym ;pPozdrawiam ;]

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

IP: 5.240.147.172

Sieć: Minekurwax

Hasło: 123

Opis co będziemy robić: Grać (mały survival)

Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 8

Inne informacje: 3569748 Pluginy to : Commandbook, Iconomy, WorldEdit, WorldGuard, Jobs, LWC

(Podania na gracza proszę wysyłać na moje gg) Pierwsze 8 osób zostanie zapisanych na WL

mca.png

MINECRAFT 3D WYMIATA!!!

Opublikowano

Witam. Szukam osób (1-2-3) do wspólnego grania na serwerze, chodzi mi o Survival bez żadnych modów, nieczego. Wszystkie surowce bedziemy zbierac a nie przywolywac.

Serwer !!BEZ HAMACHI!!! oraz bez lagów. Wiek: 14+++

IP: Podam potem

Hasło: ---

Opis Survival

Ile osób: 1-2-3

Inne informacje: Wszystkie pytania na GG:21115043.

Pozdrawiam i czekam na propozycje.

Opublikowano

Szukam 1-2 osob do nakrecenia lets pleya

Wymagania

-Premium

-wiek 12-15

-Humor.

Ja moge nagrywac i wczoraj zakupiłem dedyka 10 slotowego

pisac na gg 11187227

Opublikowano

Witam szukam jakiegos servera i osoby z ktora mozna by bylo pograc moze to byc grupa osob.

Wiek 17

Dostepnosc duza ;d

Mikro TAK (preferuje ts albo vt)

gg: 9424543

Opublikowano

Jestem chętny to lets'playa lub gry survival

Wiek- 12lat

skype-mam

Minecraft-piracki ale mam

mikro-mam

TS-mam

Kreatywność-Mocna!

Chumor-Bardzo mocny

Pisać na PW lub skype:a.g.swobodni

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wezmę udział w Let's Playu.

TS,VT: tak

Premium:tak

Zachowanie:Dobre

Umiejętności w budownictwie:8/10

Pisać:

GG: 12736199

lub PM na Forum.

^^

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Szukam kogoś kto kręci lets play ( mam mikrofon 16 lat ) w którym mógłbym wystąpić.

Kontakt ze mną na pw lub na skype ; ziomekziomowskii

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Szukam osoby na Let's Play. Mam wykupionego dedyka. Ip podam na pw. Nie bede w stanie krecic ;P

Wymagania

Dobry Komputer: Aby byl w stanie krecic.

Wiek 14-16

Ogar: Tak

Humor: Koniecznie ale nie noobski (brechtanie sie ze swini ^^ itd )

Premium:Tak

------------------------------------------------------------------------------------------------

Teraz O mnie:

Mam na imię Daniel. Jestem kreatywny i umiem zrobic bardzo duzo rzeczy z redstone ;D Mam 14lat. Mieszkam w uk

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt

GG: 4264540

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Witam jestem chętny do robienia różnych torów przeszkód itp. lub do przechodzenia innych torów możemy nagrywać filmiki i dawać na youtube.Mam skype lub ts (mikro tez mam ^^)Mam również 12lat.Pisać na PW lub skype a.g.swobodni

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czesc poszukujemy jednej osoby ktora ma od 13-14 lat na let's play.

wymagania:

-mikrofon

-nie konieczna mutacja

(ja mam 13 a kolega 14 lat)

Opublikowano

Szukam 1 osoby która ma ponad 4 gb ramu i moze postawic serwer z osoba ta bedziemy krecic lets play'e wymagany oryginalny minecraft i minimum 13 lat oczywiscie skype moj skype blazej1220

Opublikowano

IP:5.114.143.51

Sieć:minecraftmpcpl

Hasło:1

Opis co będziemy robić: Budować i survival

Ile osób: około 3

Inne informacje: dzisiaj będziemy zbierać osoby a jutro grać

Opublikowano

siema poszukuje osoby do let's pleya.

wymagania 15lat +

MICRO, SKYPE.

Serwer i Nagrywać moge ja .

kontakt gg; 10073411

skype; VIBRATIION

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

Dołącze się do jakiego lets playe l

mam 14 lat rocznikowo skype i micro

wymagam 13+

Niestety nie mogę postawić server ani nie mogę kręcić bo mam za słabego kompa ;/

Kontakt gg: 16104793

Opublikowano

Witam, poszukuje 3-4 osoby do zagrania na moim serverze Hamachi SURIVAL ! Oczywiście serwer jest tworzony więc po wszelkie informacje pisać na GG : 31964110 (Jestem na niewidoku)

Sieć- minecraftsurv123

hasło- 123

Ip-Na gg lub hamachi

Zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...