Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, poszukuje kilku osob (3-6) do grania na Pluginie MobArena

Chodzi o to, aby wybrać klasę i zaczac walczyc na Arenie z potworami!

Co kilka rund jest Specjalna Walka (np. Naladowane Creepery, Duchy, Gianty itp)

!!!ZASADY GRY!!!

Kazdemu daje admina aby wybrał swoją klasę. <-- Jeśli dodasz sobie rzecz komendą coś ala /give = Ban

Teleportacja = Ban

Bugowanie Areny = Ban

Jeśli jesteś Zbugowany w ścianie wpisz /kill.

Hamachi:

RazemPonadMineCraft haslo 123

Ip Serwera:

5.245.60.121

6ydVTxs.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IP: podam na skype

Hasło: podam na skype

Opis co będziemy robić: Zbudujemy swój własny super świat z niezliczoną ilością budowli[Oczywiście nie w 1 dzień]

Ile osób: Potrzeba mi 2 lub 3 osoby

Inne informacje: Skype:warpath121

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Jak ktoś ma ochotę pograć survivala i ma kase na sms żeby złozyć się ze mną na serwer to zapraszam do podania gg na priv.

Wiek bez znaczenia byle by ta osoba była ogarnięta - mikro nie konieczne chodz przyjemniej jakby było w posiadaniu.

Może też coś nagramy zobaczymy co z tego wyrośnie.

Opublikowano

Szukam ludzi na wspólną grę minecraft mam serwer dedykowany 12 slotów na miesiąc zapraszam ludzi z mikrofonem i najlepiej po mutacji na ventrilo które podam niżej a będziemy grać surwiwal a jeśli będą jakieś ciekawe mapy to tez escape jestes zainteresowany ? zapraszam !

IP: ventriloo.pl

Port: 40685

Wersja 2.1.4

oraz na GG: 10753641

Opublikowano

Witam .

Poszukuje 1 osoby do kręcenia Let's Play MineCraft .

Wymagania :

1. Osoba musi posiadać mikrofon .

2. Osoba musi posiadać skype .

3. Wiek min. 14 lat .

4. Ogarnięta i kulturalna .

5. Pomysłowa na nowe odcinki .

6. Posiadająca MineCraft Premium

Osobę która by chciała kręcić ze mną Let's Play MineCraft proszę o napisanie do mnie prywatnej wiadomości .

Pozdrawiam

Faust

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witajcie szukam ludzi do takiej "wspólnej gry" serwer ventrilo jest. Czyli musicie miec

- Minecrafta

-Ventrillo 2.1.4

- 14 lat

- Mikro

i nie być grifierem bo gramy normalnie bez czitów ani adminów:)

Piszcie mi na gg 24448659 zawsze niewid.

Parametry mojego kompa

Intel Core Xeon

MSI GeForce GTX 570 1280MB HDMI 320bit

RAM: 6GB

NET: 15mb

Opublikowano

Szukamy osoby do Nagrywanie LP,jest już 6 odcinków,potrzebujemy osoby do Fabuły(tzn 3 gracza).

Wymagania:

TeamSpeak

Mutacja

Mikrofon

Wiek niezależny,ma być ogar i nie-piszczący głos.

Pisać pw.

Opublikowano

Szukam ludzi do grania możemy robić let,s play grać w escape jestem otwarty na propozycje mam 15 lat kox kompa bardzo dobre mikro jestem pamyslowy mam premium (nick w minecraft ZKumeru ) i mogę opłacić server dla nas (do 50zl ) co wymagam ? mikro min 14 lat po mutacji ogar pomysłowość kontakt gg: 33011130 Skype: smacznanutella (mam muble ts3 ts2 x-Fire gg skype ) niestety jestem na wakacjach i będę dopiero 23.07.2011 jeśli jesteście zainteresowani to piszcie na gg bo mam tylko i-Pad ze sobą. ( opcjonalnie PW ) Dzięki.

6hp6r5.jpg made by PoMpOm
Opublikowano

IP: 5.122.100.29

Nazwa sieci:MiniMC

Hasło:12345

Opis co będziemy robić: Mam zamiar zrobic srednie miasto ze spawnem, sklepami, itp

Ile osób:Przydalo by sie 2-3

Inne informacje: Na PW

Opublikowano

IP: Nie ma

Hasło: Nie ma

Opis co będziemy robić: Będziemy nagrywać let's playe, lecz Ty postawisz serwer i Ty będziesz nagrywać, ponieważ nie mam sprzętu na to.

Ile osób: Tylko Ty i ja.

Inne informacje: Pisz na PW, na pewno odpiszę. Seria: Minecraft z Młodymi, będziemy na serwerach multiplayer, ogarniać nowych w tematy multiplayer, czasem na singlu i tak dalej. Więcej info pod PW.

WYMAGANIA: Wiek od 12 - 14.

Opublikowano

Czesc.

Chciałbym pograc na serwerze dla 2 do 5 osob.

Jezeli mozesz to ty zrob serwer.

Mi sie ostatnio stary komp rozwalil wiec nie moge serwera zrobic.

Nie wymagam zadnych komunikatorow wystarczy chat na grze lu gg.

Prosze pistac na pw.

Opublikowano

Hejka. Szukam 1 lub 2 osób, które są chętne do grania w Survival. Grałem z kolegami, niestety się rozeszli. Obecnie gram z 1 kolegą, niestety nie ma on za dużo czasu.

Nie będziemy robić mapki od nowa, posiadamy już 3 wieże (4 w budowie), wielki domek, fabrykę itemów (nie wiem czemu działa na 1.7.3) oraz wiele wiele innych. Chętni pisać na PW.

Z góry dzięki

Opublikowano

szukam kogos do przechodzenia map escape! pisac na gg : 36649716

<mam swoj serwer na ktorym bedziemy grac>

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Witam, nazywam się Sebastian mam 17 lat szukam osoby najlepiej 2 osób do założenia serwera minecraft freebuild,

Wzór podania, najlepiej z mikro jakbyś miał.

1.Nick:

2.Wiek:

3.Doświadczenie:

4.Staż w minecraft:

5.Kontakt:

6.Bedziesz wstanie składać się na serwer po 10/20zł miesięcznie ??: każda płatność

7.Premium Tak/Nie: (Nie wymagane)

8.Doświadczenie z komendami WorldEdit,WorldGuard, Inne...

Mój Skype: rbk12343

Pozdrawiam

Opublikowano

Szukam jednej, dwóch góra trzech osób do pogrania na prywatnym serwie który mogę założyć do grania survivala czy też escepa.

Byle byście nie byli jakimiś debilami co piszą "gdzie som cripery" "co??????????????????????????????????????????????" itp. bo to mnie denerwuje.

Jeżeli mielibyście ochotę komunikować sie drogą głosową to tylko po przez ventrillo ja bym mógł.

nazwa hamachi: prywatnycraft

hasło: 123

Kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

Szukam hostera dla serwera. Również poszukuję 1 osoby,w miarę ogarnięta... Hoster musi mieć dobry komputer! 3 osoby = zero lagów. Więcej info na pw. Gramy SURVIVAL.

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Czesc.

Chciałbym pograc na serwerze dla 2 do 3 osob.

Jezeli mozesz to ty zrob serwer.

Ja mam router i niemogę dostać się na niego ponieważ ktoś zmienił mi IP do routera.

Mam skype, Ventrilo 2.1.4, TS3 i GG

Prosze pisac na pw.

35353.png

11669.gif

35497.jpg

6289.png

Opublikowano

Szukam drugiej osoby do wspolnej gry w minecraft niewykluczone ze moze to za soba pociagnac jakies kanciaste codziennosci albo inne duperelki szukam osoby odpowiedzialnej najlepiej pełnoletniej(18+ ^^) piszcie na gg 17430317

Wymagam tez komunikatora ts3 lub mikrofonu poprostu:)

Opublikowano

Witam mamy swój serwer od ok miesiąca ale nową mapkę budujemy od ok tygodnia po 4-5godzin dziennie w 4 osoby . zamierzamy kręcić Let's Player'y i potrzebna nam damska postać . Zapraszam na gg 161026 kobietę która ma team spek'a 3 i potrafi budować kreatywnie w minecrafcie.

Opublikowano

Szukam ludzi do wspólnej gry minecraft SURVIVWAL mam swojego serwa na hoscie 12 slotów 0 latow potwory i zwierzęta on wiec chętne osoby zapraszam na GG: 10753641

Opublikowano

Jak ktoś robi jakiegoś let's play'a fabularnego czy coś to mogę zagrać. Wiek - 15, mikro i all on. Kontakt: 28448899 - pisać szczegóły projektu. Jak coś umiem w miarę robić filmy i je montować więc w razie potrzeby podam moje konta na YT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...