Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim ;-) Kochani otóż mam następujący problem z Vindictusem: wszystko zainstalowane poprawnie, proxifier 3.0 jest, ip z USA działa wszystko cacy, wchodzę do gry, loguje się, oglądam pierwszy filmik z pająkiem i za każdym razem mniej więcej po 2 minutach w trakcie filmiku (gdzie przed wojsko wybiega dziewczyna) wywala mnie z gry przez hackshielda, który wyrzuca mi taki oto błąd: "GameHack Detected - Undefined hacks (0x1000047b)". Proszę was o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, gdyż sam na nic nie mogę wpaść ;/ PS. błąd ukazuję się mimo podmiany pliku Hshield z pierwszej strony. Jeśli to w czymś pomoże to grę ściągnąłem 15 lipca i gram po raz pierwszy (a raczej chciałbym zacząć). Czytałem, że Hackshield ma rzekomo uczulenie na proxifiera ale jego samego mi nie wyłącza wszystko hasa prawidłowo. Zastanawiam się jak można tego hackshielda ominąc, oszukać. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, podpowiedź, okazane chęci ;] Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko wszystkim ;-) Kochani otóż mam następujący problem z Vindictusem: wszystko zainstalowane poprawnie, proxifier 3.0 jest, ip z USA działa wszystko cacy, wchodzę do gry, loguje się, oglądam pierwszy filmik z pająkiem i za każdym razem mniej więcej po 2 minutach w trakcie filmiku (gdzie przed wojsko wybiega dziewczyna) wywala mnie z gry przez hackshielda, który wyrzuca mi taki oto błąd: "GameHack Detected - Undefined hacks (0x1000047b)". Proszę was o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, gdyż sam na nic nie mogę wpaść ;/ PS. błąd ukazuję się mimo podmiany pliku Hshield z pierwszej strony. Jeśli to w czymś pomoże to grę ściągnąłem 15 lipca i gram po raz pierwszy (a raczej chciałbym zacząć). Czytałem, że Hackshield ma rzekomo uczulenie na proxifiera ale jego samego mi nie wyłącza wszystko hasa prawidłowo. Zastanawiam się jak można tego hackshielda ominąc, oszukać. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, podpowiedź, okazane chęci ;] Pozdrawiam.

Jak bys wykorzystal 5min twojego czasu na czytanie to bys wiedzial czemu to masz.

@down

To powiedz mi gdzie w poradniku pisze zeby uzyc Proxtfiera?

Opublikowano

Czy jest ktoś tutaj na tyle życzliwy aby odpowiedzieć mi w czym problem, a nie rzucać zagadkami jak Eryk ? Jeszcze raz: instalowałem dwa razy vindictusa, wklejałem podmieniony folder hshield, czytałem forum 20 razy (nie widziałem żeby ktoś miał taki sam błąd jak ja) i nic. Proszę o odpowiedź co z tym fantem mam zrobić, abym mógł wreszcie cieszyć się grą. Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kurosag a mógłbym zrobić tak że zamontuje win7 w virtual pc i bd otwierał system przez virtual pc i włączał grę ? Bo mało mam miejsca a na vpc nic nie zabiera (program do testowania windows itp. wirusów jak ktoś lubi :P)

Opublikowano

tez macie problemy z wbiciem do gry? ;/ pojawia mi sie wybór postaci, klikam start i sie pojawia: You have been disconnected from the server

wczoraj udalo mi sie dopiero o 0:30 wbic bo wczesniej tez jakis blad byl ;o

Opublikowano

Siemanka.

Ja mam inny sposob.

Od niedawna chinski vindictus wystartowal i nie ma blokady IP. Wystarczy sie zalogowac z pomoca slownika ( wiadomo google)

i mozecie grac bez lagow i wywalania. jak ktos bedzie mial problem z zalogowanie niech pisze to zrobie PrtSc -y z logowania co gdzie wpisac.

Teraz staram sie zmienic jezyk chinski na angielski w grze bo mi te krzaczki troche utrudniaja zabawe.

Tu macie link jak cos.

http://mh.tiancity.com/homepage/article/event/Class_901_Time_1.html

Milej zabawy.

post-372173-0-10756500-1311240393_thumb.jpg

Opublikowano

Ehh pograłbym na chińskim, ale mam problem z rejestracją a dokładniej z id dowodu osobistego ;/ pamiętam kiedyś była strona z id dowodu osobistego, ale nie pamiętam jaka, a gdy wpisuje byle co to mam źle :( mógłbyś pomóc.

A co do tego virtual pc to się tak nie da albo coś źle robię :P

Dobra udało mi się ;P

@

Jest jakiś torrent czy tylko poprzez downloader bo w takim tempie to mi się za 9h ściągnie ;/ jak nie więcej :(

Opublikowano

Hmm po chinsku to sobie nie pograsz

1. Nie bedziesz umial z nimi gadac bo chinczycy za dobrze Angielskiego nie umia (wazne do questow)

2. Nie bedziesz mogl robic questow bo sa po innym jezyku (daja staty i to duzo)

Jest wiecej ale chyba wiadomo o co chodzi

Opublikowano

W tą wersje gry też nie pogram .... pliki gry nie współgrają z plikami systemowymi a win7 nie instaluje bo mam tylko 1gb ramu a samo win7 zabiera prawie 400mb ram a na 600 raczej nie pogram .... ^^ Wole spróbować klienta odpalić i sprawdzić czy bd miał błąd taki sam/podobny do tego tutaj. Jak będzie to nie mam co czekać na wersje europejską chyba że znajdą rozwiązanie tego problemu w co bardzo wątpię.

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj ściągnąłem sobie grę, tylko nie wiem dokładnie czy patch się zrobił, bo już nie pamiętam jak wyglądał (grałem kiedyś), poustawiałem wszystko, włączam, przechodzę prologa i dc, sprawdziłem port, musiałem zmienić na nowy, ok, załączam ponownie, wchodzę do gry i dwie wiadomości, "Unauthorized program deteced...." i Dc, ściągnąłem folder z HS, nie pomogło, ściągnąłem Hs blocker, nic nie dało, zrobiłem Update Hs to samo, co zrobić? Proszę o pomoc. Dodam że grałem na chińskiej wersji i też miałem ten problem, to sobie odpuszczę. bo nic ciekawego.

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj ściągnąłem sobie grę, tylko nie wiem dokładnie czy patch się zrobił, bo już nie pamiętam jak wyglądał (grałem kiedyś), poustawiałem wszystko, włączam, przechodzę prologa i dc, sprawdziłem port, musiałem zmienić na nowy, ok, załączam ponownie, wchodzę do gry i dwie wiadomości, "Unauthorized program deteced...." i Dc, ściągnąłem folder z HS, nie pomogło, ściągnąłem Hs blocker, nic nie dało, zrobiłem Update Hs to samo, co zrobić? Proszę o pomoc. Dodam że grałem na chińskiej wersji i też miałem ten problem, to sobie odpuszczę. bo nic ciekawego.

Musisz uzyc wersji ProxyCap z poradnika

Opublikowano

Musisz uzyc wersji ProxyCap z poradnika

Tylko że ja używam wersji z poradnika, a tak po za tym, wczoraj przeinstalowałem vindictusa, odpaliłem i grałem do wieczora, dzisiaj odpalam i ten sam błąd, może jakiś program usuwa mi jakiś plik?

Ok, już trochę wiem o co chodzi, gdy resetuje komputer to wtedy mam ten błąd, na razie reinstaluje grę co dzień xD. Może da się coś zrobić?

Właśnie wpadłem na pomysł, zainstaluje grę, a potem z kopiuje ją na dysk zew. Może pomoże.

Jutro dam znać czy wyszło.

Opublikowano

Jeżeli zaraz po instalacji przerzuciłeś na zewnętrzny (nic nie zmieniając w kliencie) i po resecie podmieniłeś grę to będzie działać. Najlepiej dowiedz się w którym pliku zachodzą zmiany i wtedy sobie pliczek skopiuj i tylko go podmieniaj (lub parę plików w zależności w ilu zachodzą zmiany).

Opublikowano

Ten pomysł z kopiowaniem vindictusa gdy jest sprawny, nie wypalił, musi być coś z proxy cap, może muszę go tak jakby zresetować?(Bo gdy reinstaluje vindictusa to proxy cap tak jakby też.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...