Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem problem ze hackshield wyktywał mi hacka jako ProxyCap ale po zainstalowaniu HShield od Eryka juz nie mam tego problemu ale za to w grze wyskakuje mi coś takiego:

vind1v.jpg

Co oznacza ten komunikat? Inspekcja jakas czy co ?

A nie jednak HackShield dfalej blokuje Proxycap.

NIe wiem jak mozna tam zagrac skoro HackShield blokuje wyszystki rodzaje Proxy-programów.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytalem na forum Nexon itp to podobno jak sie zminimalizuje gre (Alt + Tab) i potem znowu otworzy to bedzie dobrze.

Niestety próbowałem i tego, nie działa :)

Opublikowano

@Szymk0

Też to miałem i przez to nie mogłem sobie pograć <_<

Ale zrobiłem wszystko tak jak jest napisane (ustawienia w Proxy Cap) i mi działa, ja miałem problem z portem, bo w zakładce Proxies i Rules miałem inne porty ale teraz wszystko jest OK ;)

A co do tematu mam juz 2 lvl i mam ten sam problem co C1nek nie wiem gdzie expic itp ale mam nadzieje że się wszystkiego nauczę :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

No ja ustawione ma wszystko zgodnie z poradnikiem i sciagłem HShield folder który podał Eryk a mimo to HackShield Wykrywa ze uzywam Hacka i podaje scieżke do ProxyCap.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie co do expienia, czy expi się tylko płynąc statkiem na misje? czy jest jeszcze jakiś sposób na expienie?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

No własnie rozczarowałem sie troche po około 30 min gry gryz zorientowałem się ze jedyna forma expienia to tworzenie własnych pokoi gdzie moga dołaczyc inni gracze a nie ma jednej mapy gdzie sa mobki od 1lvla do X lvla

chociaz grafika jest naprawde ładna i stroje postaci fajnie wygladaja to jednak ten system gry troche odpycha.

Ale jezeli ktos chce spróbowac to znalazłem jeszcze inny sposób połaczenia przez AOL.

Jezeli nie działa wam proxycap czy ProxyFier to ściągnijcie AOL 9.6 i połaczcie sie uzywając tego poradnika: http://gamecenter.pl/index.php?mod=articles&func=article&id=461

Mi działa tylko na Aol troche laguje ale nie podczas bicia.

Opublikowano

Sposób na połączenie się działa, ale mam problem z grą mianowicie:

Gdy kończę prolog wyskakuje mi błąd w okienku treść:

The program has encountered an unrecoverable error.

Press OK.

*Exception Code : EXCEPTION_ACCES_VIOLANTON

*Exception Address : 0x2f737470

*Exception Module : Vindictus

Spróbuje reinstall może pomoże gra spełnia wszystkie wymagania komputera więc na 100% to nie od tego. Ktoś wie może o co chodzi ??

Dodam że po wyłączeniu prologa (Esc) wyskakuje ten sam błąd.

Po wgraniu paczki z FAQ (tą od hack shield'a) w ostatniej linijce błędu jest

*Exception Module : engine

Po reinstalu klienta gry przy logowaniu mam coś o błędnej autentyczności konta i mnie wywala do okna gry ;/ Dobra ten błąd mam z głowy zapomniałem zmienić ścieżki w proxycapie po reinstalu :P

Po reinstalu dalej ten sam błąd ;/ Kurcze o co chodzi wszystko ładnie pięknie a gdy przejdę/wyłączę prologa to mi wywala gre z takim właśnie błędem ...

Opublikowano

A spróbój zagrac przez AOL desktop tak jak opisałem powyżej znaczy według poradnika który podałem.

Bo ja próbojac przez proxyCap tez miałem ten error z autoryzacja konta czy coś takiego a teraz przez AOL to wbijam normalnie za kazdym razem, czasami tylko odrazu po wybraniu postaci dostaje DC ale 2-3 próby wystarcza zeby sie połączyc juz bez problemów. Jedyne co to mam lagi jak wchodze do Makretplace ale tylko przy wchodzeniu.

Opublikowano

Ale mnie nie wywala z gry źle zrozumiałeś mnie. Mi wywala całą grę i mam błąd:

The program has encountered an unrecoverable error.

Press OK.

*Exception Code : EXCEPTION_ACCES_VIOLANTON

*Exception Address : 0x2f737470

Po czym klikam ok wyłącza się gra i włącza się raport wysyłać czy nie (do nexonu raport) ja daje nie bo po co i tak nic z tym nie zrobią ....

@

Dzięki masz racje nie zaglądałem od razu zwątpiłem że cokolwiek tam znajdę :P Reinstall zrobię, nawet nie wiedziałem że ta gra wymaga Javy o.O

Lol coś mi się wydaje że ja nawet javy nie miałem zainstalowanej, trochę dziwne bo zawsze po formacie lub czyszczeniu all dysków instaluje ją :P

Opublikowano

Aha to raczej nie jest bład którego przyczyna jest proxycap to jest jakis bład z gra jezeli raport do nexonu wysyła.

znalazłem w google.pl to chyba tam nie zagladałeś ze przyczyna twojego błedu moze być:

- zbyt mała ilośc pamieci RAM, lub

- jakis problem z Java (najlepiej zrobic update lub reinstall Javy)

-Albo jeżeli masz VWin Viste lub windows7 wyłacz kontrole konta uzytkownika.

Znalezione w google może coś z tego ci pomoze, Ale najzęsciej pojawia się motyw Javy wiec reinstall lub update.

Opublikowano

No nic nie pomogło RAM mam tyle ile potrzeba (1gb) Jave reinstalowałem dalej to samo a system XP ;/ Reinstal nie pomógł (gry i javy). Na googlach nic nie pisze o tym błędzie do Nexonu nie pisze bo jak zablokowali ip europejskie to po co w ogóle zawracać im dupe ... Ciągle dwa te same błędy tylko że raz wyskakuje:

To

A raz to:

*Exception Module : engine

A reszta błędu taka sama jak wyżej.

Opublikowano

BasieK wywal folder hshielda , wymaz wszystko w pliku curentinfo.txt i zapisz,powinno zupdatowac od nowa hshielda (jak nie to wejdz i wyjdz z gry), z hshileda z tego poradnika skopiuj tylko folder asc

Opublikowano

BasieK wywal folder hshielda , wymaz wszystko w pliku curentinfo.txt i zapisz,powinno zupdatowac od nowa hshielda (jak nie to wejdz i wyjdz z gry), z hshileda z tego poradnika skopiuj tylko folder asc

Dzięki spróbuje, ale czy to na pewno od hs ? Ale mniejsza z tym i tak dam +/- jak wolisz za chęć pomocy

Offtop

Co zbierasz +/- ?

@Edit

Nic nie dało dalej to samo :( ten sam błąd

Na forum gry jest wzmianka o takim samym problemie tylko nazwa module jest jeszcze inna ;/ przeczesuje forum gry bo jak widzę te skille tej czarodziejki to aż chce się grać :P

Bardzo możliwe że muszę mieć starsze sterowniki lub zrobić formata z czego formata chwilowo nie mogę zrobić :P

Opublikowano

hmm o qurwa... mozecie sie zalogowac na stronie nexonu ? po maintenance jakbym niemial konta :O

co do bledu i hs, ja tak mialem i mi pomoglo wszystko cacy, niewiem moze jakas niezgodnosc plikow wobec systemow czy huy wie co tam :s

Opublikowano

Nie da sie zalogować na stronce nexonu, a co do mojego problemu zrobię formata może pomoże ale przedtem ściągnę/zaktualizuje sterowniki bo na necie pisali że to może być od tego lub od pamięci ram ale pamięci mam tyle ile potrzeba a detale zawsze można zmniejszyć;/

W ostateczności jak to nie pomoże to poczekam na wersję eu o ile nexon znowu nie walnie ściemy to do końca roku ma być ...

pff a posrany nexon nie pomoże w ogóle temat z forum nexonu:

h t t p : / / f o r u m . n e x o n . n e t / V i n d i c t u s / f o r u m s / p o s t / 6 6 5 7 5 8 8 . a s p x

sorki za te spacje, ale nie wolno publikować innych forum na tym forum :P

Opublikowano

narazie to i tak nieprzetestujesz czy ci dziala bo huy wie co ten nexon wymyslil znowusz :/ co do towjego rpoblemu to najlepiej zainstaluj se win7 jako drugi windows ;] stawiam broma ze bedzie czialac ;] ta gra jest bardziej optymalna pod win7, mam i xp 32 i 7 32 i na xp strasznie rwie i disconectuje/erroruje a na 7 elegancko :P

Opublikowano

narazie to i tak nieprzetestujesz czy ci dziala bo huy wie co ten nexon wymyslil znowusz :/ co do towjego rpoblemu to najlepiej zainstaluj se win7 jako drugi windows ;] stawiam broma ze bedzie czialac ;] ta gra jest bardziej optymalna pod win7, mam i xp 32 i 7 32 i na xp strasznie rwie i disconectuje/erroruje a na 7 elegancko :P

No dobra dzięki za stracony czas zrobię tak jak mówisz bo formata nie mogę chwilowo zrobić a wgranie systemu to chwila moment.

Opublikowano

hmm niepokoi mnie to troche ze niemoge sie zalogowac :s bo troche jakby nie patrzec zal ;/ same 65/60/50 postacie w hoy ;< mam nadzieje ze to tylko jakas usterka chwilowa...

Opublikowano

o widze ze na wescie grasz :D

jesli ktos chce grac to niech odpala sobie gre bo juz mozna nowy path pobrac i grac ;)

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Opublikowano

btw ludziska, pamietajcie zeby przed kazdym update (najlepiej po kazdym maintenance) robic kopie folderu hshield i wrezie czego podmieniac tylko ten folder asc z tej paczki z tego poradnika

Opublikowano

Siemka , o co chodzi w quescie na speary u lanna?Kto pomoze ? bo nieobczajam questu do konca ;p

Skill:Twin Spear Mastery

1. Earn the Rank Twin Sword Mastery D skill done

2.Obtain the Twin Spear Wielder title

no i wchodze w "Titles"

-Defeat Whisp with spear 0/15

This title is reserved for those who`ve defacted 15 wisps with spears

kto wyjasni co musze zrobic? ;p

@edit

dobra juz doszlem sam jak go zrobic ;P pomogla gildia:

Trzeba po prostu zabic 15 tych "zielonych duszkow" z "dzidy" ;p

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Opublikowano

Siemka , o co chodzi w quescie na speary u lanna?Kto pomoze ? bo nieobczajam questu do konca ;p

Skill:Twin Spear Mastery

1. Earn the Rank Twin Sword Mastery D skill done

2.Obtain the Twin Spear Wielder title

no i wchodze w "Titles"

-Defeat Whisp with spear 0/15

This title is reserved for those who`ve defacted 15 wisps with spears

kto wyjasni co musze zrobic? ;p

@edit

dobra juz doszlem sam jak go zrobic ;P pomogla gildia:

Trzeba po prostu zabic 15 tych "zielonych duszkow" z "dzidy" ;p

Musisz zabic 15 Wisps z spearsow...

Opublikowano

Musisz zabic 15 Wisps z spearsow...

@up zobacz co napisalem na koncu w moim poscie ;p juz rozwiazalem problem ale i tak + za checi ;p

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...