Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bede gral w dalej w US bo juz tam mam wysoki poziom no jeszcze fakt ze na wersji EU bedzie gralo duzo osob ktore wogule nie bede mowic po Angielsku i wtedy bedzie trudno zrobic BP.

Opublikowano

Czym odpalacie vindi oprócz ProxyCapa? dam + jak mi po 16 odpali prócz proxycapa,proxyfiera,aola lub allproxylite :) a i jak rozwiązać problem z marketplace oraz "Authentication failed to the NGM server" z odpalonego clienta.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czym odpalacie vindi oprócz ProxyCapa? dam + jak mi po 16 odpali prócz proxycapa,proxyfiera,aola lub allproxylite :) a i jak rozwiązać problem z marketplace oraz "Authentication failed to the NGM server" z odpalonego clienta.

A co jest nie tak z ProxyCap lub z tymi innymi programami? :D

@edit sory zle przeczytalem....

Musisz poprostu wlozyc HackShielda tego co ja dalem do folderu i odpalic plik Vindictus

(Pamietaj zeby pierwsz wszystko updatowac)

Opublikowano

Moze tak zrobie, przeinstaluje Vindi, update zrobie i dopiero wtedy wlozyc Twoj pobrany Hs do mojego katalogu z Vindi?i dzieki temu bede mogl odpalic przez clienta?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

yo ludzie nakierujecie mnie w jaki sposób mógł bym pograć w vindictusa na dzień dzisiejszy ? :P po malej przerwie chciałem se w to popykać xD używam proxycap ale dostaję po kilku minutach errora że "unauthorized program detected" czy coś w tym stylu.. help ? :D dawno przy kąpie nie siedziałem i mam mały nie ogar co jest 5 z tym szajsem xD

Opublikowano

Mi pisze jak włączam i znika HackShield to pokazuje się "File system error 36"..

[Extended] Scheduled Maintenance - 6/28/11
Jun 28 2011
Share7
[update] Maintenance has been extended for 2 hours. We apologize for any inconvenience.

===================================================================================

We will be performing a scheduled maintenance on all game servers on June 28th. During this period, Vindictus will be unavailable. Game maintenance will last approximately 11 hours.

-Time-
Pacific: 10:00 PM - 9:00 AM, Tuesday, June 28th, 2011
Eastern: 1:00 AM - 12:00 PM, Wednesday, June 29th, 2011

o 18:00 bedzie wlaczony i wlaczy ci sie Vindictus

Opublikowano

dobra zrobilem jak w tutorialu i niby sie odpala ladnie i niewywala zaden error, teraz tylko czeakc do 18 ;] a i pytanko, czy musze uzywac tego proxy FreeSocksProxy.org czy tez moge uzywac wlasnych proxy z innych stron np sockslist ?

Opublikowano

dobra zrobilem jak w tutorialu i niby sie odpala ladnie i niewywala zaden error, teraz tylko czeakc do 18 ;] a i pytanko, czy musze uzywac tego proxy FreeSocksProxy.org czy tez moge uzywac wlasnych proxy z innych stron np sockslist ?

Mozesz kazdego ale ja bym polecal FreeSocksProxy bo jest szybkie :P

Opublikowano

Mam takie pytanko, jestem nowy więc się nie wk*rwiać. Podczas logowania wyskakuje mi komunikat "Response from server delayed. You have been disconnected from the server." wiem niby źle ustawiłem proxyCapa , sprawdzałem już kilka razy to jest na pewno dobrze, teraz pytanie. Dlaczego to mam i czy powiązane jest z maintance ?

YOUTUBE: KLIK

Opublikowano

hmm ja mam inaczej obraz zamiera na minute i niechce sie poalczyc.. zaraz sprawdze walsne proxy

jaki perfid nawet niemoge proxycheckera uzyc bo wywala :D

hmm dziala juz server wgl ??

Opublikowano

Ustawiłem jeszcze raz ProxyCap, jest wszystko w nim dobrze, HSsielda również wgrałem. Problem jest nadal przy logowaniu. Poczekam do 20 jak wcześniej koledzy pisali gdyż wtedy kończy się ten cały maintance i zobaczymy, chyba że ktoś wie dlaczego ten błąd mi wyskakuje (błąd opisany 3x@up)

YOUTUBE: KLIK

Opublikowano

juz jest up, mi dziala i zrobilem tak:

wyłączyłem proxy

wykonałem to : Go to your en-us folder in Vindictus, delete CurrentInfo.txt, and let the game patch.

po spatchowaniu wlaczylem proxy i uruchomilem gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...