Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ee tam u mnie dziala ale nie chodzą rzeczy typu auction house, nxdepot itp. to co odpalane jest przez przeglądarke :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi dziala Marketplace... Nie jestem pewien czemu nie dziala tobie :/

A jaki error dokladnie masz?

Jezeli pisze cos o 2 IP to dlatego bo nie ustawiles Destination Port Range

Opublikowano

mi również działa, wiem że wczoraj były problemy, ale teraz juz jest ok, nieżle się za to nagłówkowaliśmy jak uruchomić u brata bo wywalało mu błąd cand load hackshield ...., ale ostatecznie sie udalo

Opublikowano

ej ktos mi powie czemu teraz niema nieskonczonej staminy w trybie shadow knighta ? :D

Bo zmienili... Ale teraz za to sa twa transfery i pierwszy nie zabiera AP ani SP a drugi zabiera tylko 2 SP.

I jezeli jest ktos ciekaw to max poziom transfa to 38.

Opublikowano

Witam.

Mam problem, męczę się z tym od wczoraj i nie mogę tego rozpracować, zrobiłem wszystko jak jest w poradniku i mogę się zalogować tylko po chwili wyskakuje, że HackShield wykrył mi ProxyCapa, a wkleiłem ten starszy HackShield jak jest napisane w poradniku i nic.

Co do proxycap'a to ściągnąłem najnowszą wersję, gdyż na tę z forum AVG dostaje szału.

Niektóre opcję się różnią od tych ze starszej wersji, więc proszę o ewentualna korektę lub inne rozwiązanie.

Szot do moich ustawień proxycap'a http://imageshack.us/photo/my-images/51/beztytuuznt.jpg/

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Mam problem, męczę się z tym od wczoraj i nie mogę tego rozpracować, zrobiłem wszystko jak jest w poradniku i mogę się zalogować tylko po chwili wyskakuje, że HackShield wykrył mi ProxyCapa, a wkleiłem ten starszy HackShield jak jest napisane w poradniku i nic.

Co do proxycap'a to ściągnąłem najnowszą wersję, gdyż na tę z forum AVG dostaje szału.

Niektóre opcję się różnią od tych ze starszej wersji, więc proszę o ewentualna korektę lub inne rozwiązanie.

Szot do moich ustawień proxycap'a http://imageshack.us/photo/my-images/51/beztytuuznt.jpg/

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Zobacz czy jak usuniesz caly folder HShield i wsadzisz ta starsza wersje co dalem czy bedzie dzialac

_________________________________________________________________________________________________

Nic nie dało :|

Hmm to nie jestem pewien czemu :/

Opublikowano

Nic nie dało :|

Zobacz czy jak usuniesz caly folder HShield i wsadzisz ta starsza wersje co dalem czy bedzie dzialac

_________________________________________________________________________________________________

Hmm to nie jestem pewien czemu :/

A to może być spowodowane inna wersją ProxyCap'a? I z deka innymi ustawieniami widocznymi na screenie?

Opublikowano

czy jak cie wywala to masz komunikat ze hackshield wyrkyl jakis plik (zapomnilame nazwe) exe ? msvc.exe (czy cos w tym stylu) ? jak tak to musisz sciagnac proxy capa z tego poradnika na pierwszej stroniem mnie tam dziala idealnie

Opublikowano

Niee pisze mi, że wykrył C:/programy files/Proxy Labs/ProxyCap czyli po prostu ścieżka do ProxyCap'a

Ale nawet po wyłączeniu AVG mi wykrywa jak się ściągnie i skanuje plik. ;/

Opublikowano

ja uzywam proxycapa i hs z tego poradnika i wszsytko pyka elegancko, aa przy okazji przy przeinstalowaniu proxy capa jak zmieniasz inna wersja na ta z poradnika to po reinstalce i restarcie wywal all pliki z folderu proxycapa bo ten hs ma tak nasrane ze nawet jak nieuzywasz zadnego programu ktory on wykrywa ale i tak masz go na kapie to sie przwali :s wiec wywall all pliki i dopiero instalujesz ta wersje pcapa z tego proadnika i smigac powinno

Opublikowano

Tasso jaki blad Ci dokladnie wywala, jak pisze ze HackShield nie moze sie odpalic to antywirus lub program do niego podobny ci to blokuje, masz pewnie xp'ka i avasta albo eset, sprawdzy czy po odinstalowaniu go cos pomoze, no i jesli masz jeszcze jakies inne programy typu AVG to otez musisz wywalic

moze bedziesz tez musial pousuwac z rejestru, moj brat mial wczoraj podobny problem i to pomoglo, skasuj tez plik w folderze z gra currentinfo przed uruchomieniem

Opublikowano

HackShield error.

Gamehack detected C:/Program Files/Proxy Labs/ProxyCap

Czyli ze ten przeklęty HS wykrywa mi ProxyCapa ^.- jak nacisnę "ok" wywala do pulpitu.

Mam viste i AVG, Norton (Nortonowi wygasła licencja więc tak czy siak nie działa).

Chętnie bym zainstalował ale do tego pliku mi się AVG przywalił, a uninstall raczej nie wchodzi w gre ;S

Opublikowano

Nie wierze, działa i nie ma lagów... Odinstalowałem AVG i zainstalowalem Avasta, ściągnąłem proxy capa z poradnika i działa.

Jakby co nick Trawiss, i jazda :)

Opublikowano

@up

Karok nowym patchem??? WTF????

Przecież przed tym patchem już był.

Ps. Eryk. Na razie nie gram w Vindictusa bo nie mam na to czasu. Możliwe że później wrócę.

76561197995014005.png

Opublikowano

Hej właśnie zacząłem grać, ale dopiero nabiłem 2 level i prawie nic nie wiem o grze, mógłby ktoś co nieco wytłumaczyć jak i gdzie expić, gdzie zdobyć eq i inne podstawy?

Mój nick Hekate na East

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Witam

Mam dosyć dziwny problem, jak włączam market w grze to zmienia mi się myszka na systemowa i nie widzę detali itemow? Tzn jak zaznaczam item nie wyskakuje mi okienko z właściwościami itemu. Ktoś może wie co zrobić ?

Opublikowano

Witam

Mam dosyć dziwny problem, jak włączam market w grze to zmienia mi się myszka na systemowa i nie widzę detali itemow? Tzn jak zaznaczam item nie wyskakuje mi okienko z właściwościami itemu. Ktoś może wie co zrobić ?

Ustaw sobie Window Mode i chyba bedzie dobrze a jezeli nie to Full Screen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...