Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :) wszystko działało bez problemu aż do dziś ;( po dzisiejszym patchu sposobem 1 już nie działa Hshield znajduje mi ProxyCap lecz gra włącza się dalej udało się zalogować(nie wiem jakim cudem bo ProxyCap sie wyłączył przez HackShielda) ale po kilku min gry pokazuję sie komunikat "Unauthorized program deteced...." i za chwile "you have been disconnected from the server";/ z HackShield nic nie kombinowałem :) Proszę o pomoc :D

@edit

Juz wszystko działa ;D jak by ktos miał ten sam problem to polecam HS blocker :

http://www.mpcforum.pl/topic/302142-tuthackshield-blocker/

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh mam pytanie może wydawać się głupie, ale mam problem, gdy pobiore downloader i mi się ściągnie instalka mam wyłączyć downloader czy czekać aż się sam wyłączy ? Miałem ukończone pobieranie wyłączyłem downloadera i teraz gdy klikam na instalke komputer mi się zawiesza i nie mogę nic zrobić z procesem explorer.exe ... jedyne co mogę to reset komputera

@Edit

Wiedziałem że to będzie głupie pytanie, załatwiłem problem, wyłączyłem pewny plik w autostarcie który mi blokowałem dojście do niektórych plików ....

Ps.

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym kontem trial ? na 1 stronie ktoś pisał że można na nim 30 minut grać, to jest płatna gra ?

@Down

Dzięki, muszę znaleźć proxy które nie jest zablokowane ? czy jak :D ? bo to trochę zajmuje bawienie się w proxy :P

Opublikowano

Niee ;D chodzi o ten program w sposobie 2 jest trial. Polecam sposób 1 najlepszy niektóre proxy nawet tydz trzymają :) Gra jest bezpłatna.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie nie potrafiłem znaleźć na necie, czy będzie pl wersja gry lub nie będzie trzeba się bawić z proxy ? bo kiedyś udostępnione proxy się skończą:P ??

@

Dzięki, chodzi mi o to że wszystkie proxy mogą być po blokowane i nie będzie jak grać :D

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie nie potrafiłem znaleźć na necie, czy będzie pl wersja gry lub nie będzie trzeba się bawić z proxy ? bo kiedyś udostępnione proxy się skończą:P ??

Ma wyjsc wersja EU ale jeszcze nikt nie wie kiedy :P

I jak wejdzie wersja EU to nie bedzie trzeba sie bawic z Proxy

No i nie jestem pewien o co ci chodzi z tym Proxy ze sie skoncza :P

Opublikowano

Witam mam problem jak wchodze do gry i klikam start to pisze mi tak :

RESPONSE FROM SERVER DELAYED

YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM THE SERVER.

Proxy ktore wybrales nie dziala ;p

Lub zle ustawiles ProxyCap

Opublikowano

Mi się też znudziło kilkogodzinne szukanie proxy mam ten sam błąd co up

a ProxyCap ustawiłem dobrze tak jak na filmiku tylko moźliwe że z tym portem podupiłem jak jest 27016 i 27015 czy jakoś tak zawsze do każdego ip takie proxy jest ?

@

Dzięki kolego też tam dobre znalazłem :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pewien problem od 2 dni szukałem jakiejś fajnej gry.

Znalazłem Vindictusa, zrobiłem to co w punkcie 1 ściągnąłem HS Blocker

Jednak nadal po krótkiej chwili po odpaleniu Vindictusa pojawia mi się Hack Shield Error i SS Abnormal Hack Shield Status i nie wiem co to ma być

Proszę o szybko pomoc i thx

Aha i jeszcze jedno mogę normalnie wejść do logowania, loguje się ale po pokazaniu postaci do wyboru znowu wyłącza.

Raz udało mi się tylko dotrzeć do końca intro.

Opublikowano

Witam mam pewien problem od 2 dni szukałem jakiejś fajnej gry.

Znalazłem Vindictusa, zrobiłem to co w punkcie 1 ściągnąłem HS Blocker

Jednak nadal po krótkiej chwili po odpaleniu Vindictusa pojawia mi się Hack Shield Error i SS Abnormal Hack Shield Status i nie wiem co to ma być

Proszę o szybko pomoc i thx

Aha i jeszcze jedno mogę normalnie wejść do logowania, loguje się ale po pokazaniu postaci do wyboru znowu wyłącza.

Raz udało mi się tylko dotrzeć do końca intro.

A paczowales gre itp przed HS Blokerem?

Opublikowano

Coś mi się tam patchowało.

Ale to automatycznie przed pierwszym włączeniem gry

Odinstaluj gre i wlacz instalatora jeszcze raz... I daj grze odpalic, jak juz pierwszy raz sie wlaczy to wylacz gre i zrob to z HS

Opublikowano

Ja mam natomiast inny problem.

Przy włączaniu Vindictusa wyskakuje mi błąd Cannot load Hackshield driver. Szukałem już po forach Vindictusa ale nie pomogło.

Jakieś pomysły?

Co dziwne kiedyś tego problemu nie miałem i gra włączała się spokojnie.

Podejrzewam że coś blokuje HS(wyłączałem antivria itd...) bo mam też ten sam problem w Warrocku(a on również posiada HackShield)

76561197995014005.png

Opublikowano

Ja mam natomiast inny problem.

Przy włączaniu Vindictusa wyskakuje mi błąd Cannot load Hackshield driver. Szukałem już po forach Vindictusa ale nie pomogło.

Jakieś pomysły?

Co dziwne kiedyś tego problemu nie miałem i gra włączała się spokojnie.

Podejrzewam że coś blokuje HS(wyłączałem antivria itd...) bo mam też ten sam problem w Warrocku(a on również posiada HackShield)

Zobacz czy jak wylaczysz Firewalla (Zapore) czy ci nie bedzie dzialac

Jezeli nie to zobacz w historii Antivirusa czy ci przypadkiem jakiegos pliku nie usunął.

Opublikowano

Zaporę już wyłączałem.

Avasta nawet wy instalowałem ale i to nie pomogło. Jutro może zrobię format komputera bo już mam dość tego wszystkiego.

76561197995014005.png

Opublikowano

witam

mam problem:

zainstalowałem gre ściągłem Block HS C++ i zrobiłem to proxifierem ale gdy tylko włączam grę i ładuje się HS to wyskakuje taka informacja

"abnormal hack shield status"

proszę o pomoc :)

Opublikowano

witam

mam problem:

zainstalowałem gre ściągłem Block HS C++ i zrobiłem to proxifierem ale gdy tylko włączam grę i ładuje się HS to wyskakuje taka informacja

"abnormal hack shield status"

proszę o pomoc :)

Otworz przez Administratora :P

Opublikowano

ja XP

Aaaa Ok... Myslalem ze 7 lub Viste :P

a w jakiej kolejnosci zrobiles?:

A: Zainstalowalem gre, Zablokowalem HS, Wlaczylem gre

B: Zainstalowalem gre, Wlaczylem gre az sie spaczowala, Zablokowalem HS

C: Zainstalowalem gre, Wlaczylem gre az sie spaczowala, NIE blokowalem HS

Opublikowano

B

niech zgadne cos pomieszalem :D

Hmm a zobacz czy jak zrobisz to:

1. Wejdz do: C:\Nexon\Vindictus\en-US\HShield

2. Otworz HSUpdater.exe

3. Wlacz gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...