Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz doszedl nastepny error

:/// jaki teraz?

A i wlasnie i czy przed zablokowaniem HS tez ci sie nie wlaczala gra?

@UP

Poprostu wlacz gre jeszcze raz (Ten error znaczy ze sie nie mogl polaczyc z patcherem)

@DOWN

Hmm to moze odinstaluj gre i zainstaluj jeszcze raz... Ale uzyj nowego poradniku :P

Opublikowano

Witam mam malutki problem (malutki jak malutki, dla kogo) kiedyś grałem na vindictusie używając proxyfiera, ale z racji tego że nexon go zablokował już się tak nie da.

Zainstalowałem ProxyCap i tu zaczynają się strome schody, nie mogę się zalogować wyskakuje taki oto komunikat:

http://imageshack.us/photo/my-images/853/vindictuss.jpg/

Wszystko robiłem mniej więcej w takiej kolejności "Zainstalowałem gre, Wlaczylem gre az sie spaczowala, NIE blokowalem HS ". Korzystam z win XP.

Za pomoc z góry wielkie thx

Opublikowano

Witam mam malutki problem (malutki jak malutki, dla kogo) kiedyś grałem na vindictusie używając proxyfiera, ale z racji tego że nexon go zablokował już się tak nie da.

Zainstalowałem ProxyCap i tu zaczynają się strome schody, nie mogę się zalogować wyskakuje taki oto komunikat:

http://imageshack.us/photo/my-images/853/vindictuss.jpg/

Wszystko robiłem mniej więcej w takiej kolejności "Zainstalowałem gre, Wlaczylem gre az sie spaczowala, NIE blokowalem HS ". Korzystam z win XP.

Za pomoc z góry wielkie thx

ProxyCap masz na czerwono czy na szaro w pasku?

No i czy resetowales komputer po zainstalowaniu

Opublikowano

U mnie proxyCap wygląda jak taki różowy kleks z oczami (na pasku)

Tak restartowałem kompa

Ok juz wiem czemu :P

Zmienil sie port... Juz dodalem do tematu :P

Zmien Port na 14075 i bedzie smigac :))

Opublikowano

No niestety bardzo bym chciał żeby śmigało ale to mnie nie chce słuchać -,-'

W dalszym ciągu to samo

PS. ktoś wcześniej coś pisał że blokował HS może to jest przyczyna

Opublikowano

No niestety bardzo bym chciał żeby śmigało ale to mnie nie chce słuchać -,-'

W dalszym ciągu to samo

PS. ktoś wcześniej coś pisał że blokował HS może to jest przyczyna

Raczej nie :P

hmm a moze Filewall (Zapora) lub nie wybrales Vindictus.exe w Rule

lub

w Proxy Server nie wybrales FreeSocksProxy.org:14075

5.jpg

Opublikowano

nie dziala vindictus wam? czy co

Port sie zmienia co 12godzin... Moze sie zmienil

@down

hmm to nie wiem :P

Pewny jestes ze masz port 19061?

Opublikowano

Czy na pewno dobrze ustawiłeś połączenie proxy?? Mi to wyskakiwało gdy źle ustawiłem połączenie proxy. Zrób od nowa krok po kroku.

Ps. W tej gildii PolskaCrew nikt nie gra czy co?? Przez cały dzień dzisiaj grałem i nikogo nie było online z gildii.

76561197995014005.png

Opublikowano

Czy na pewno dobrze ustawiłeś połączenie proxy?? Mi to wyskakiwało gdy źle ustawiłem połączenie proxy. Zrób od nowa krok po kroku.

Ps. W tej gildii PolskaCrew nikt nie gra czy co?? Przez cały dzień dzisiaj grałem i nikogo nie było online z gildii.

Graja graja :P

Opublikowano

witam,ostatnio gralem w vindictusa przez proxy cap,na nastepny dzien odpalam gre i pisze authentication failed to the server NGM czy cus takiego... port zmienialem i nadal nic, probowalem przeinstalowac proxycapa na troche starszą wersje i się coś rozjeb** z nim,podczas instalacji pokazuje mi że mam już zainstalowaną nowszą wersje programu a jak próbuje zainstalować tą najnowszą pokazuje mi że starej nie można usunąć...jak ktos wie o co chodzi to prosze o pomoc :). teraz mam mały problem z tym.. próbowałem wielu programów i przez żaden nie mogę odpalić...W końcu pobrałem proxifier'a, i odpalając gre przez stronkę udało mi się odpalić grę na 2 minuty, potem HS wywala ^^ jest teraz jakiś sposób na odpalenie vindi? oprócz Proxycapa?Help ^^ z góry dzieki :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Koleś co ty namieszałeś.... pwnt....

Wystarczyło wtedy przy wyskoczeniu tamtej wiadomości próbować jeszcze raz się zalogować....

I nigdy nie odpalaj przez stronkę.

76561197995014005.png

Opublikowano

stary... próbowałem cały czas!!teraz odpalam vindictusa przez program AllProxy Lite, jest to program podobny do ProxyCap'a(22 dni trial, nie wiem co potem zrobie :D).W każdym razie mogę zalogować się tylko przez stronke... gdy odpale normalnie z launchera wyskakuje ten sam komunikat :)Więc polecam program AllProxy Lite, oraz poszukuje innego programu podobnego aby odpalić vindictusa, jeśli ktoś zna taki proszę o podanie nazwy, z góry dziekuje.A i wiecie może czemu jak odpalam marketplace to wyskakuje mi białe tło i tylko jakies znaki na nim pisza? tylko na marketplace tak mam jak ktos wie jak rozwiązać problem to prosze o pomoc :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Śmiga ;] Niech gra narazie zostanie "nie dla polski" bo gdyby byla dostepna w polsce byloby xxxxxxxxxxxx metińczyków wyzywających się na czacie, + sporo hackerów.

@edit

uruchomilem ponownie komputer, włączyłem grę, chcę się zalogować i teraz mam taki błąd:

Respose from server delayed

Please try connecting later

We apologize for the inconvenience.

Re-instalowałem grę i nie pomogło.

@edit

dobra doczytałem, że oni coś robią z serwerami.

Opublikowano

Masz + zaraz będę zasysał i sobie pyknę :D

PS.Mam takie pytanie trochę związane z tą grą, czy będziecie grali w tą grę jak wyjdzie ona w europie? Ma ona wyjść w czwartym kwartale tego roku :)

Oto ten news:

Po kilku miesiącach oczekiwania, Vindictus wreszcie pojawi się w europejskiej wersji. Według Nexon , gra MMO powinna być dostępna na Starym Kontynencie w czwartym kwartale 2011 roku.

Gra już jest dostępna w Korei i kontynencie północnoamerykańskim, niedawno dowiedziałem się, że beta testy Vindictus wkrótce ruszą także w Chinach. Minęło trochę czasu i cierpliwości, ale gra MMO pojawi się w końcu także w Europie i z zadowoleniem graczy Starego Kontynentu w czwartym kwartale 2011 roku.

Po pierwsze, chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie w uruchomieniu gry Vindictus w Europie. Wiemy, że gracze są bardziej podekscytowani, aby móc dostać w swoje ręce grę. Z dumą informujemy, że gra pojawi się w czwartym kwartale 2011 roku. - powiedział Sungjin Kim z Nexon Europe.

Przygotowujemy się do uruchomienia gry w Europie, na początek będzie można grać w co najmniej jednym innym języku. Vindictus odniósł już ogromny sukces w Ameryce Północnej i został bardzo dobrze przyjęty przez społeczność graczy. Mamy nadzieję, że i gracze z całej Europy będą mieli również dużo zabawy.

I wyjaśnienia, że to europejska wersja Vindictus powinna zacząć się rozwijać na E3 , od 7 do 9 czerwca w Los Angeles (plotki mówią, że europejska wersja gry została już zapowiedziana w ubiegłym roku 2010), a następnie w Europie na GamesCom Kolonii w sierpniu.

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...