Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe przyznam się bez bicia ze początkowo też się pomyliłem widać to po edycji postu :P

ale przypomniał mi się mój stary sposób na geografie (Wild Wild West - Bardzo dziki Zachód ^^ od tamtej pory zawsze wiedziałem że Ameryka i inne westerny są na lewo :D i szybko poprawiłem póki nikt nie widział :D )

co do tematu to mam nadzieje że wpadniesz do 24 i sprawdzisz to IP

96.251.11.71:35477

będę ślęczał z gra póki mnie nie wyrzuci i edytował post wrazie zmiany IP

nie no spoko już mam ;p ze strony aliveproxy.com/socks5-list/ ;p. takze dzięki ;p jakoś daje sobie radę tylko po prostu poszukiwania zajmują mi mase czasu bo wiekszosc mi nie pasuje, ale jak widać są wyjątki ;p

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponieważ hasło dopiero bedziesz zakładać musisz potwierdzić link który dostałeś na maila. a w tym linku zakładasz hasło

dobra jakoś proxy cap obcykałem ale chyba nie do końca ponieważ wyskakuje mi komunikat " Odpowiedz z serwera jest opuźniona połącz sie puźniej za niedogodnienia przepraszamy"

co robić??

Opublikowano

ponieważ hasło dopiero bedziesz zakładać musisz potwierdzić link który dostałeś na maila. a w tym linku zakładasz hasło

Ja za to mam inny problem nie mogę uruchomić gry prez stronkę gdy klikam East Server strona się odświerza i nic się dalej nie dzije a gdy odpalam grę ręcznie dostaję komunikat że muszę najpierw odpalić grę po przez stronę.

co robić proszę o szybką pomoc Pliss

Zapewne Masz Opere. Zaloguj się Przez IE.

Opublikowano

Siemanko.

Odpowiedzi dla niektórych użytkowników:

- avast nie koliduje z vindictusem (wiem bo mam :P)

- proxycap elegancko hasa, wszystko działa (problem jedynie polega na tym, że nexon i spółka zabrali się za freesocksproxy.org przeglądając zapewne fora takie jak to ^^ i teraz trzeba ręcznie szukać i wklepywać dane do programu poprzez strony takie jak: http://spys.ru/en/socks-proxy-list/) czasem parę razy nie wyjdzie, ale za którymś razem z kolei się uda ;]

East, Pafnucy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem co jest nie tak podałeś zły login i hasło bo myślałeś że "free" to znaczy że możesz mieć jakikolwiek login czy hasło, a się myliłeś login to "free" i haslo "free" ale bez ""

Opublikowano

Proszę

Host:71.183.214.59

Port:1866 ale nie zawsze się zalogujesz za pierwszym razem jeśli nie to próbuj dalej ja na tym gram i mi działa dobrze nic się nie zmienia.

Opublikowano
Ja wiem co jest nie tak podałeś zły login i hasło bo myślałeś że "free" to znaczy że możesz mieć jakikolwiek login czy hasło, a się myliłeś login to "free" i haslo "free" ale bez ""

To raczej nie to bo login i hasło wpisałem poprawnie.

Wydaje mi sie ze cos zle wpisales...

Możliwe, że tak zrobiłem, ale po ponownym ustawieniu tego wszystkiego jak jest napisane w pkt. 1 dalej pokazuje mi ten sam błąd.

Host:71.183.214.59

Port:1866

Dzięki, chwilowo działa na tym. Ciekawe tylko jak długo...

Ktokolwiek ma pomysł jak rozwiązać mój problem z połączeniem się za pomocą VPN ? Będę wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź :)

Opublikowano

"Ktokolwiek ma pomysł jak rozwiązać mój problem z połączeniem się za pomocą VPN ? Będę wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź"

podpowiedz:

tworzymy nawa siec ale teraz używając tego :D

VPN Server: pptp.freevpn.ca

VPN Username: free

VPN Password: free

ok to jest troszke lepsze...

Opublikowano

"Ktokolwiek ma pomysł jak rozwiązać mój problem z połączeniem się za pomocą VPN ? Będę wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź"

podpowiedz:

tworzymy nawa siec ale teraz używając tego :D

VPN Server: pptp.freevpn.ca

VPN Username: free

VPN Password: free

ok to jest troszke lepsze...

Po co uzywac Proxy z kanady jak mozna amerykanskiego gdzie bedzie sie mialo mniejszy ping i lagi?

Opublikowano

hmm... na chwile obecna (tzn chwile 20min tremu?) to vpn, ktore podales niedzialalo wiec podalem inne ktore tez ma male lagi. O dziwo, o ile na tamtym Twoim mialem 1 kreske, a na tym z kanady mam 2 :O (moze to tylko moj fart co do tych kresek i w ogole )

/zniknely mi ostatnio polskie znaki... sorki ze sie tak ciezko czyta ... ;/ /

Opublikowano

Elo umie się ktoś w ogóle zalogować do gry ?? bo ja nie umiem nawet przez VPN

Jest maintence do 22 naszego czasu.

Opublikowano

Z kąd Mam wziąsc ID jak odpalam przez lauchera? bo przez strone więcej czasu do stracenia :D

ID ? chodzi Ci o login ? No to przecież przy zakładaniu konta się chyba podaje jaki się chce używać ? Jak nie to maila możesz używać jako ID.

Opublikowano

działa mi już prawidłowo gra na 1 ip od 2 dni ;] ale mam inny nie mniej ważny problem!! marketplace nie działa ani przez VPN ani proxy capa? co mam zrobić, zeby działał?

Opublikowano

działa mi już prawidłowo gra na 1 ip od 2 dni ;] ale mam inny nie mniej ważny problem!! marketplace nie działa ani przez VPN ani proxy capa? co mam zrobić, zeby działał?

Elo wątpię że marketplace Ci nie działa musisz troszkę poczekać aż się załaduję jeśli nie to nwm co masz grane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...