Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem gdy chcialem podlaczyc sie do sieci VPN wyskoczyl mi error a jeszcze tego samego dnia wszystko smigało. A gdy chciałem połączyć sie do gry przez ProxyCapa wyskoczyl mi error "Response from server delayed. Please connecting later. We apologize for the inconvenience". Probowalem zrobic to jak pisali wczesniej ale dalej ten sam bład

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy łączysz się przez Proxy Capa musisz próbować wiele razy. Zależy od obciążenia serwera, mi działa nawet za 2 razem ale czasami musze próbować 20minut ;D

Opublikowano

Kiedy łączysz się przez Proxy Capa musisz próbować wiele razy. Zależy od obciążenia serwera, mi działa nawet za 2 razem ale czasami musze próbować 20minut ;D

Doskonale o tym wiem. Ale ciagle proboje i nic.

A wie moze ktos co sie stalo z ta siecia VPN??

Opublikowano

Sprawdziłem, mi sieć FreeVPN działa normalnie, może z hasłem coś nie tak robisz pamiętaj że free musi być. A co do Proxy Capa to spróbuj innego hosta ja gram od 3 dni na tym:

cpe-071-076-222-215.triad.res.rr.com:1092

Opublikowano

Sprawdziłem, mi sieć FreeVPN działa normalnie, może z hasłem coś nie tak robisz pamiętaj że free musi być

Sproboje załozyc nastepna siec moze to cos pomoze

Opublikowano

zrobilem nową sieć lecz przy łaczeniu wyskakuje mi błąd 619 w skrócie to nie mozna sie połaczyc ze zdalnym komputerem i port zostal zamkniety

wie ktos co z tym zrobic?

Opublikowano
otwiera mi się marketplace i nie ma żadnych opcji, jedynie search ale gdy wpisze cokolwiek i tak nic sie nie dzieje, sprzedawać moge ale kupować nie w tym oknie, które sie otwiera. editne za chwile i screena dam http://img851.imageshack.us/img851/6764/beztytuunwr.png
dalej mam ten problem, prosze o pomoc ;]

@edit zauważyłem teraz, że rzekomo chodzi o to, że nie kliknąłem zakładkę BUY ITEMS więc, żeby mase facepalmów i śmiechu wyprzedzić, mówię, że w oknie nic sie nie da kliknąć i nie reaguje na nic.

Opublikowano

proszę działające proxy: host 71.173.214.59 port 1866

(trzeba logować się parę razy ale działa) B)

wchodzić do gry mało co nas gra :mellow:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a ja pobrałem Vindictusa, proxifier mi nie działa a reszty nie umiem zrobić mam wina XP ... nie mogę się nawet połączyć z serwerem

jest jakiś inny sposób ?? bo żaden z tych mi nie działa...

Opublikowano

hmm morzecie sie logowac przez proxycapa ? niegralem z 2 tygodnie i niewiem czemu mi niedziala a przedtem wszsytko dzialalo idealnie :s

ok nvm dziala mi ale przez inne proxy :s a ktos wie czemu niedziala przez to http://www.freesocksproxy.org/ proxy ?

@duchu45 wszystko dziala jak zrobisz wdlg poradnika z str1 tylko cos te freesocksproxy przestalo dzialac niewiem morze nexon zbanowal tego hosta :/ jezeli tak to trzeba inne proxy szukac na necie i do proxycapa dodajesz i smiga tylko ze jakos niemoge niezlagowanego proxy znalesc ;/

btw oco kaman z tym vpn ktos morze mie oswiecic ? :D sa na tym lagi ? jest stale ip ? jest free ? =]

Opublikowano

Ma ktoś problemy teraz z gildią? Nie wiem czemu ale nie moge nagle pisać już w niej wiadomosci. Jak wchodze w guild to jest napisane, że nie jest w żadnej gildii, jak klikam guild home to mi wyświetla Polskacrew. Jak wyszedłem z gildii i chcialem wziąć join jeszcze raz to jest napisane, ze juz jestem czlonkiem tej gildii. O co chodzi? Ktoś tez ma taki problem? Myślałem, ze to wina ip, ale zmieniłem i wciąż to samo. Jeszcze dwa dni temu normalnie rozmawialem z ludźmi z Polskacrew, a teraz coś się zepsuło. Poza tym jeszcze nie wyświetla mi ile osób jest w gildii zalogowanych teraz a jak chce wysłać wiadomość to dokładnie jest napisane, ze nie moge wysłać wiadomości ponieważ nie jestem w tej samej gildii. o co moze chodzić ?

Opublikowano

Ma ktoś problemy teraz z gildią? Nie wiem czemu ale nie moge nagle pisać już w niej wiadomosci. Jak wchodze w guild to jest napisane, że nie jest w żadnej gildii, jak klikam guild home to mi wyświetla Polskacrew. Jak wyszedłem z gildii i chcialem wziąć join jeszcze raz to jest napisane, ze juz jestem czlonkiem tej gildii. O co chodzi? Ktoś tez ma taki problem? Myślałem, ze to wina ip, ale zmieniłem i wciąż to samo. Jeszcze dwa dni temu normalnie rozmawialem z ludźmi z Polskacrew, a teraz coś się zepsuło. Poza tym jeszcze nie wyświetla mi ile osób jest w gildii zalogowanych teraz a jak chce wysłać wiadomość to dokładnie jest napisane, ze nie moge wysłać wiadomości ponieważ nie jestem w tej samej gildii. o co moze chodzić ?

Musisz sie tylko wylogowac i potem zalogowac (relog) i bedzie dobrze

Opublikowano

ej no zapodajcie linkiem do tego vpn plz bo coraz gorzej ze znalezieniem niezlagowanego proxy :< albo jak znacie jakies dobre stronki z proxy to zapodajcie bo na socklist czy xroxy tez juz niema prawie dzialajacych us proxy ...

Opublikowano

ej no zapodajcie linkiem do tego vpn plz bo coraz gorzej ze znalezieniem niezlagowanego proxy :< albo jak znacie jakies dobre stronki z proxy to zapodajcie bo na socklist czy xroxy tez juz niema prawie dzialajacych us proxy ...

Juz edytowalem temat z nowym vpn

Opublikowano

220.181.28.252:9013

proszę działające proxy

Zapraszam do nowej gildii Sureiyazu

no i jakby przestało działać to macie stronę

http://spys.ru/en/socks-proxy-list/

Pozdro dla East B)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siema.

Ja jakoś nie mogę znaleźć "Centrum sieci i udostępniania", może ktoś z win xp wie jak to się nazywa?

PS: Zrobiłem format, ale jak pech to pech. :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć muglby mi ktos pomuc poniewaz zrobilem wszystko wedłuk instrukcji z proxycap znalazlem takze dzialające proxy lecz gdy juz sie zaloguje wybieram postac i podczas ladowania gra sie wylancza i wyskakuje mi jakis komunikat o hackshildzie czy cos i nawet jak wkleje ten folder co go trzeba wkleic w takim wlasnie wypadku jest tak samo a chcialbym sobie pograc w tą grę poniewaz pare miesiecy temu gralem lecz stary sposub nie dziala

z góry dzieki

Opublikowano

cześć muglby mi ktos pomuc poniewaz zrobilem wszystko wedłuk instrukcji z proxycap znalazlem takze dzialające proxy lecz gdy juz sie zaloguje wybieram postac i podczas ladowania gra sie wylancza i wyskakuje mi jakis komunikat o hackshildzie czy cos i nawet jak wkleje ten folder co go trzeba wkleic w takim wlasnie wypadku jest tak samo a chcialbym sobie pograc w tą grę poniewaz pare miesiecy temu gralem lecz stary sposub nie dziala

z góry dzieki

Najlepiej jak wywalisz całą gierkę i zainstalujesz ją jeszcze raz i pamiętaj o tym aby NIE PODMIENIAĆ żadnych plików (przez to może Cię wywalać). Po podmianie plików czasami dzieją się jakieś cyrki (ja tak miałem). Co do działających proxy polecam:

http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=#table

naprawdę pomocna strona.

PS. Jak możesz to przed wklejeniem jakiegokolwiek tekstu na forum, sprawdź pisownię i wordzie, bądź używaj przeglądarki firefox, bo robisz ort na orcie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...