Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomożecie? Dalej mam ten problem, a teraz jeszcze patch nowy doszedł i trochę zajmuje reinstal. Proszę was, pomocy. :(

1. Odinstaluj wszystkie ProxyCap jakie masz

2. Zresetuj komputer

3. Pobierz wersje ProxyCap z poradniku

4. Zainstaluj

5. Zresetuj komputer

6. Wlacz Vindictus z (Najlepiej jak zainstalujesz go na czysto tez, i oczywiscie z moim HShieldem)

Sorki ze duzo czekales na odpowiedz. :s

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej mam sprawe

może was śmieszyć ale mam problem

otóż gdy chce sie zalogować w grze muszę wpisać IP i hasło

ale w czasie reje miałem podać tylko e-mail i hasło

a w IP nie wiem co wpisać

pisało też że IP to moj e-mail

prosze o pomoc

Opublikowano

Witam, specjalnie założyłem konto na tej stronie ponieważ mam problem z grą Vindictus. Jest to bardzo fajna i ciekawa gra ale , niemoge w nią zagrać... <_< .

Próbowałem juz Proxyfierem ,Aolem i tym proxycampem... i nic . Gdy próbowałem Proxyfierem to jak włanczam Vindictusa to w proxyfierze niewidzać wgl. że Vindictus jest włączony tzn niewidac aplikacji a powinna byc tam ikonka.A jak przedtem była ikoka to pisało albo "Please try again after login in through the website" coś chyba o stronie to wgl niemogłem włączyć Vindictusa przez strone, i pisało tez Response from serwer delayed please try coneccting later.We apologize for the inconvencience czz cos takiego.. ;)

Zalezy mi na tej grze :rolleyes: . Dlatego chcialbym w miare szybką odpwowiedz. Sorki za jakiekolwiek błedy. :P

Opublikowano

Witam, specjalnie założyłem konto na tej stronie ponieważ mam problem z grą Vindictus. Jest to bardzo fajna i ciekawa gra ale , niemoge w nią zagrać... <_< .

Próbowałem juz Proxyfierem ,Aolem i tym proxycampem... i nic . Gdy próbowałem Proxyfierem to jak włanczam Vindictusa to w proxyfierze niewidzać wgl. że Vindictus jest włączony tzn niewidac aplikacji a powinna byc tam ikonka.A jak przedtem była ikoka to pisało albo "Please try again after login in through the website" coś chyba o stronie to wgl niemogłem włączyć Vindictusa przez strone, i pisało tez Response from serwer delayed please try coneccting later.We apologize for the inconvencience czz cos takiego.. ;)

Zalezy mi na tej grze :rolleyes: . Dlatego chcialbym w miare szybką odpwowiedz. Sorki za jakiekolwiek błedy. :P

Odinstaluj wszystkie ProxyCapy, Proxyfiery, aole no i Vindictusa i zrob ten poradnik na pierwszego kroku.

I pamietaj zeby uzyc ProxyCap z poradnika a nie jakas nowsza/starsza wersje.

Opublikowano

Odinstaluj wszystkie ProxyCapy, Proxyfiery, aole no i Vindictusa i zrob ten poradnik na pierwszego kroku.

I pamietaj zeby uzyc ProxyCap z poradnika a nie jakas nowsza/starsza wersje.

Eryk Pomozesz mi z tym błędem?

Opublikowano

Cały czas ten sam problem.. :angry: Usunołem wszystko aola, proxyfira tego proxycampa i dałem tego co podał Eryk...Mam go,ale cały czas wyskakuje "Response from serwer delayed please try coneccting later.We apologize for the inconvencience"

Opisze wam Wszystko co robie A więc:

Włączam ProxyCampa , Wchodze w Proxies dodaje nowy proxy serwer, np. W TYPE : SOCK 5 | Host (1 lepszy wziałem): pool-173-57-131-119.dllstx.fios.verizon.net | Port od tego hosta z lewej po : było :19949 | Daje OK

Dodaje nowe Rules MAM Wszytk oto co ty tylko że, : Proxy Serwer mam to pool-173-57-131-119.dllstx.fios.verizon.net | A w Destination Port Range mam 27015 -27016 tak jak ty | Daje OK

Włączaam Vindictusa przez ten folder gdzie go mam zainstalowanego . Daje start game i po 10 sek wyskakuje mi włąsnie ten bład ( O gory podałem) o.O

Wgl. niekumam tych portów hostów itp. :P

Opublikowano

Nie wiem co tam namodziles ale chyba będzie najlepiej jak pokarze to na fotkach

Oto Proxies

mpcforum.th.png

I Rules

mpc2.th.png

wszystko wykonane przy pomocy tego poradnika tylko zmieniłem IP Adress ponieważ http://www.freesocksproxy.org/ tymczasowo nie działa wiec zastąpiłem to IP z tej strony http://spys.ru/en/socks-proxy-list/

na czas teraźniejszy gra działa

A JESZCZE JEDNO UŻYWAJ JEDNEGO PROGRAMU A NIE KILKU NARAZ PONIEWAŻ BĘDĄ CI SIĘ KOLIDOWAĆ IP USUŃ Proxifier i przeinstaluj ProxyCap po czym zrestartuj komputer i zrób dokładnie tak jak jest na fotkach // musi działać

Opublikowano

Niestety... Cały czas ten sam błąd a brałem juz pare hostów .. Mam identycznie wszystko jak ty na Screenach . oprucz portu i hosta :P

I DALEJ NIC <_< !! Sorki ,że was tak nękam tymi pytaniami... :unsure:

Opublikowano

Niestety... Cały czas ten sam błąd a brałem juz pare hostów .. Mam identycznie wszystko jak ty na Screenach . oprucz portu i hosta :P

I DALEJ NIC <_< !! Sorki ,że was tak nękam tymi pytaniami... :unsure:

powracając do tego problemu dalej smigam na tym samym porcie i hoscie bywa chwilami tak ze za 1 razem nie zalapie sproboj jeszcze raz ewentualnie chwilke odczekac bo jak by nie mowic ja gram a tez mam win7 do kolegi poniżej sproboj wylaczyc antywirus albo przeintalowac gre bo ci hack sheld nie dziala

Opublikowano

powracając do tego problemu dalej smigam na tym samym porcie i hoscie bywa chwilami tak ze za 1 razem nie zalapie sproboj jeszcze raz ewentualnie chwilke odczekac bo jak by nie mowic ja gram a tez mam win7 do kolegi poniżej sproboj wylaczyc antywirus albo przeintalowac gre bo ci hack sheld nie dziala

Próbowałem twojego portu i hosta i nic ... :angry: to chyba 71.137.214.59:1866

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...