Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po raz kolejny proszę o pomoc w tej samej sprawie gdyż na wersji eu mam tak isam błąd jak us

Normalnie się loguje tworzę postać dochodzę do końca prologu i ..........

Gdy kończę prolog wyskakuje mi błąd w okienku treść:

The program has encountered an unrecoverable error.

Press OK.

*Exception Code : EXCEPTION_ACCES_VIOLANTON

*Exception Address : 0x421eda3c

*Exception Module : Engine

Opublikowano

dla wszystkich co maja errora po prologu:

Wpierw ustawcie najniższe detale i wyłączcie całkowicie dźwięki (wszystkie suwaki na minimum) w grze i sprawdźcie czy dalej wywala. Jak dalej nie działa to zainstalujcie se najnowsze stery grafy i dźwięku oraz zaktualizujcie net framework oraz dx 9/10/11 ! a przedewszystkim zmieńcie windows na win7 32 bity bo ta gra najwyraźniej jest zoptymalizowana właśnie pod ten system ;] mojemu kolesiowi pomogło :P

ps eryk ten pliczek który sam ustawia siec vpn działa zajebiście tylko szkoda że ta sieć maskuje wszytko a nie tylko samą gre prze co muli net jak w aol :P ale napewno lepsze to niż szukanie proxy noi lagi nie takie złe ;]

Opublikowano

Mój problem rozwiązany, wystarczy zrobić postać na komputerze na którym vindictus działa :) przejść/wyłączyć prologa zrobić sobie postać i grać na komputerze na którym się ma błąd : Dziękuję Dobranoc idę spać.

Opublikowano

odpuście se proxycap,proxyfiera, na 1str jest ten pliczek co sam ustawia sieć vpn i storna z loginem i passem

co do erroa na eu to lol tam chyba nie potrzeba żadnego programu do maskowania wiec ciekawe skąd masz error ;]

Opublikowano

Właśnie nie wiem, kiedyś normalnie wszystko działało, może czegoś mi brakuje, ale jak przeinstaluje grę to mogę grać normalnie do czasu aż nie wyłączę komputera, o co chodzi?

Opublikowano

Właśnie nie wiem, kiedyś normalnie wszystko działało, może czegoś mi brakuje, ale jak przeinstaluje grę to mogę grać normalnie do czasu aż nie wyłączę komputera, o co chodzi?

Ściągnąłem Vindictus EU, to samo, Unauthorized Program detected, i dc. Jak ktoś ma rozwiązanie to proszę napisać.

Masz wlaczony jakis program ktorego Hackshield nie lubi...

Moze masz ProxyCap/Proxyfiera wlaczonego lub moze to wina Antivirusa.

Opublikowano

witam vidi to kosa gram sciagłem ją sobie dzis i jest kosa mam 15 lvl ale ujdzie xD i mam pytanie jak usunac hara?? bo cos nie moge

Opublikowano

Mogę wrzucić screen'a z moich procesów. Już próbowałem z wyłączonym anty-wirusem i nic to nie pomogło.

Napisz do mnie na GG zeby tutaj nie spamic to sprobuje ci pomoc

(Moje GG jest na Profilu)

Opublikowano

mam problem a mianowicie jak wchodze do VPN vindictus wpisuje user name:free haslo takie jak na stronce ładuje sie, na sprawdzaniu username i hasła a po minutce mam bład 619 i za h... nie moge sobie z tym poradzić prosze o pomoc

Opublikowano

siemka ej mam taki problem bo jak wchodzą do bry po 5 min gry VPN się wyłącza i wywala mnie z gry mam tak juz od paru dni a wcześniej wszystko chodziło jak należy bardzo prosiłbym o szybką odpowiedź

z góry THX ;]

Opublikowano

moze mi ktos pomoc?? mianowicie probuje pierwszego sposobu i jak daje polacz wpisuje nazwe i te haslo to mi wyskakuje blad 678: Komputer zdalny nie odpowiedzial prosze o pomoc!! :)) jezeli takie pytanie juz padlo to przepraszam ale nie chce mi sie wertowac 15 stron komentarzy... z gory dziekuje :)

Opublikowano

Proszę o pomoc hdy wpsuje hasło itd. (chyba że źle wpisuje) to wyskauje błąd 800. ; / pooomocy!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

cześć muglby mi ktos pomuc poniewaz zrobilem wszystko wedłuk instrukcji z proxycap znalazlem takze dzialające proxy lecz gdy juz sie zaloguje wybieram postac i podczas ladowania gra sie wylancza i wyskakuje mi jakis komunikat o hackshildzie czy cos i nawet jak wkleje ten folder co go trzeba wkleic w takim wlasnie wypadku jest tak samo a chcialbym sobie pograc w tą grę poniewaz pare miesiecy temu gralem lecz stary sposub nie dziala

z góry dzieki

Najlepiej weź słownik do ręki i zacznij go czytać.

Co do tematu... Po co grać na tym US skoro wyszła wersja EU ? Prędzej czy później po blokują Wam te proxy i inne badziewie.

Przyznam, że wersja US jest o niebo lepsza od teraźniejszej EU ale za jakiś czas też dodadzą nam kilka fajnych rzeczy i nie będziecie musieli użerać się z lagami, a level się szybko wbija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...