Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo dobry temat ! ;) Gdy przeczytałem ten tekst, przestraszyłem się nieco, lecz moja opinia jest taka iż, albo duchy są wśród nas :D :D ( i nie chcę tutaj nikogo straszyć :P ), lub jest to tylko (jak to powiedział CTSG ) durny wymysł podkastów. Tyle jeżeli chodzi o mnie, powiedz tylko skąd wziąłeś ten artykuł ;)

@EDIT

Wpadłem właśnie na pomysł! jak wcześniej jakiś gracz pisał dowolne tłumaczenie słowa Herobrine brzmiało: Bohater solankowy, a jak przypuszczam w Szwecji ( Czy gdzie tam mieszkał Nocz ;) ), tak jak w Anglii imiona mogą być różne! Także Hero- bohater, bo może uratował go kiedyś narażając własne zdrowie a Brine- od imienia brata ( o ile go miał ;) ) to tyle ode mnie, mam nadzieje iż pomogłem. Osobiście go nigdy nie spotkałem i nie mam zamiaru ;)

10 postów [x]
20 postów [x]
50 postów []
100 postów []

userbar2er.jpg

userbar3e.jpg

Opublikowano

LO jezu widzialem go ale na serio to bylo tak:

zaczelo sie od pochodni ktorych nikt nie stawial i wpadlem na pamysl zeby postraszyc kolegow i weszlem na nick herobrine, machnolem sobie chatke daleko od nich i inny kompel przyprowadzil reszte wszystko cacy tylko ze dzis...

przychodze pod chatke i wybite okno obrabowana chata.... kumpal zauwazyl pochodnie i poszlismy ich sladem a tam kopalnia o.O...

jako ze mp to szybko magiccarpet i w gore nic nie znalezlismy ale z gory zauwazylem mala piramidke obok tamtej obrabowanej chaty kumpel tam wchodzi a tam skrzynia,piecyk i craftbox w szkrzyni pelno zelaza, metalowe drzwi,i drewno a piecyk sie jeszcze pali a w nim drewno...

bardzo dziewne zaraz kontunuacja ciekawe czy znajdziemy tajemniczego herobrina postaram sie o ss'y....

@edit

sory za bledy ortograficzne ale roztrzesiony jestem o.O

darxya ja ci wierze ale jeszcze go nie widzialem

@edit kumpel mnie nabral .... Ale nadal pozostaje kwestia pochodni.. pojawily sie zanim o nim wiedzielismy...

Opublikowano

Kur*a prawie zawalu dostalem!!!!

Ogladajac film na youtube

postanowilem zrobic to samo

Postawilem zloto

wsadzilem mossy

postawilem netherrack

wsadzam laternie a tu bummm ogien na caly ekran

a zapomnialem ze to craftbook rozpalil xD

masz +'sa

ohohohoho.png Na zdjęciu FuturO
Opublikowano

Prosze państwa dla jajec zalogowałem sie na forum o nicku Herobrine. Efekt był nie samowity. Postać herobrine istenieje jest uwzględniona w texturach. Herobrine ominąl moda z rejestracja hasła i logowaniem się, pominął cudoida!!!! Oto screan postaci:link http://zapodaj.net/f7c8aa1286f1.png.html

Mój kolega kupił to konto na Allegro...

Na jakim serwerze grałeś ?

sR7VM.png

Opublikowano

Prosze państwa dla jajec zalogowałem sie na forum o nicku Herobrine. Efekt był nie samowity. Postać herobrine istenieje jest uwzględniona w texturach. Herobrine ominąl moda z rejestracja hasła i logowaniem się, pominął cudoida!!!! Oto screan postaci:

link http://zapodaj.net/f7c8aa1286f1.png.html

Ladne masz textury :) Moge prosic o link lub twoj minecraft.jar ?

1201171861.png

Opublikowano

Ladne masz textury :) Moge prosic o link lub twoj minecraft.jar ?

nie każdy texturepack zapisuje sie w minecraft.jar

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ludzie patrzcie na wersje minecrafta 1.1_02 czyli szansa że hb sie pojawi w 1.3_01 są bardzoo małe albo nawet zerowe ;)

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Sage w tym twoim filmiku w temacie pisze humans mod..... czyli dodany przez moda herobrine nam chodzi o realne dowody.....

............

Opublikowano

Według mnie HeroBrine istnieje ale jedynie może istnieć dzięki: Humans mod.

Dużo ss-ów jest podrobionych bo to nie możliwe by HB był na górce i krzywo stał na niej, albo by siedzial w kamieniu.

KONIEC KROPKA!

Opublikowano

Moi Drodzy.

Nie ma całkowitej peności, że HB nie ma jednak też nie ma konkretnych dowdów na to, że on istnieje...

Moim zdaniem to, że on nie istnieje jest tak samo prawdopodobne jak i jest to nieprawdopodowne :D, ponieważ jest 50% szans, że istnieje...

Dokładniej to zagadnienie opisałem w moim podajrze 29 newsie na mojej stronie internetowej:

www.gigasots.like.pl

(proszę nie kasować ponieważ tam to zagadnienie dakładnie omówiłem, a skasowanie linku do danej strony, która nie ma żadnej treści nie przyzwoitej etc. jest naprawdę czymś bardzo chamskim i niekulturalnym, więc proszę tak nie robić...)

Zapraszam serdecznie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Oglądając film na yt o herobrine zauważyłem, że wszystkie pokazane screeny "coś" łączy. To "coś" to wersja gry. Jak być może ktoś z was zauważył, na każdym screenie z herobrine wersja gry to Minecraft Alpha 1.0.17_0x. Polecam poszukać w googlach tej wersji, jest bodajże na jakimś torrencie ;) Co prawda nawet w wersji Alpha 1.0.17 NIE MA jego tekstury w plikach gry.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

jak narazie HB nie spotkałem, gram na singlu beta, ale szczerze powiedziawszy boje sie teraz troche grac hahah ;p myslac o tym, ze jakis hb może mnie obserwowac lub wskoczyć na mnie jak w jednym z tych filmikow...

troche to smieszne ale prawdziwe.

@edit.

ja pierdo.. teraz jestem serio posrany w gacie, dawno nie zginalem i nie bylem na spawnie, mialem tam szyb w dół do kopalni i wgłab mapy, zawsze nim wracalem na moje miejsce gdzie mam dom i wszystko. zaczeło sie od tego ze nad moim łóżkiem, ktore mialem na dworze jest drzewo ale obrabane (daszek z liści), po tym jak to wszystko przeczytałem wydawało mi się to dziwne i już chodziły mi po głowie mysli, ze moze to HB. Z obawą wbiłem do "domku-jaskini" otwieram szkrzynie, pelno zarcia diamentowych kilofow itd, wydobyty 4 diament, duzo zelaza, byłem pewny ze to moje ale po prostu to zostawilem tam, ostroznie wbilem do drugiego pomieszczenia i patrze w dol mojego szybu, wszystko spoko, za chwile odgłos ten taki straszny, patrze na bok a tam korytarz lekko schodzący w doł oswietlony pochodniami, tak sie WYSTRASZYLEM (bez kitu,teraz mnie to troszke smieszy, ale i tak mam caly czas ciarki), oczywiscie ucieklem... jutro w dzien i jak nie bede sam w domu to tam wroce i zroie screeny. jestem pewien na 10000% ze ja tego korytarza nie zrobiłem... Mam wersje beta wiec serio nie wiem ocb o.O btw, boje sie wrocic teraz na moj teren...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP.

Screeny... :)

Co do tematu... Notch potwierdzał, że nie ma w grze HB. A co do dziwnych "zjawisk". Minecraft jest dopiero w wersji beta, więc ma on błędy...

@EDIT

Wpadłem właśnie na pomysł! jak wcześniej jakiś gracz pisał dowolne tłumaczenie słowa Herobrine brzmiało: Bohater solankowy, a jak przypuszczam w Szwecji ( Czy gdzie tam mieszkał Nocz ), tak jak w Anglii imiona mogą być różne! Także Hero- bohater, bo może uratował go kiedyś narażając własne zdrowie a Brine- od imienia brata ( o ile go miał ) to tyle ode mnie, mam nadzieje iż pomogłem. Osobiście go nigdy nie spotkałem i nie mam zamiaru

Jeżeli dobrze pamiętam, to Notch nie ma/miał brata.

85635353360464099090.jpg

98288110600973971153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...