Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 1.3 wprowadzili, że na nowo wygenerowanych terenach jak i na nowym świecie drzewa mogą się samoczynnie podpalić...

sR7VM.png

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem pewny w 99% ze nie istnieje ale ktos wspomniał ze ukryte textury itp. ja mysle ze jest to mozliwe moze notch zrobił kod ze jest textura normalnego gracza a oczy cos podmienione na snieg czy cos w tym stylu i to wszystko jest zapisane w kodzie który łączy to w całość i kod tez moze byc ukryty ze on sie dopiero łączy albo nawet tworzy losowo ale w to niewieze jest to tylko moja bujna wyobraznia ale ciekawe by to było jak by herobrine istniał.

mca.pngmca.png
Opublikowano

Witam, nie chciałbym robić śmietnika, tak tutaj się zapytam

grając na moim serverze (z kumplami) zostaliśmy zaatakowani przez zielony klocek :s

Nie mam pojęcia co to było; mimo diamentowej zbroi pozabijał nas jednym ciosem, dziś znowu TO spotkałem

tym razem wpadło do wody i nie mogło się uwolnić

ktoś mógłby wyjaśnić co to jest?

2011-04-07_14.19.28.jpg

2011-04-07_14.19.23.jpg

2011-04-07_14.19.15.jpg

Opublikowano

UP.

to jest slime :) < jak uderzysz go " rozbija " się na mniejsze slimki :) a z nich potem wypadają Slime ball chyba ; D Ale slimeball nie mają jak na razie zastosowania w minecraft. > [ Slime są raczej rzadkim okazem :) ]

Poczytaj sobie o nim.

Osobiście nie wierzę w Herobrine !

+

Opublikowano

Jest to tak zwany Slime.Jest potworem takim jak zombie lub creeper lecz nawet na najniższym poziomie trudności się respi choć malutki i może cię tylko popychać i cały czas za tobą chodzi.Jeśli będziesz go tłuc będzie coraz mniejszy i mniejszy aż wypadnie z niego Slime Ball.Jesteś niesamowitym farciarzem jeśli go spotkałeś bez przywoływania komendą nawet jeśli teraz jest bardzo powiększony ich resp.

Opublikowano

@up

O F***!

Jak to mozliwe!

Zaczynam wierzyc w CheroBraina!!

A teraz powaznie...

Herobrine nie istnieje a zdjecie z upa w GIMP'ie albo Paincie wklejone...

Specjalnie napisalem CheroBraina :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Night !!

WOW ! STARY !

Teraz boję się iść sam do łazienki ! ;//

Przez ciebie mam lęki !!

@editek

siedze przy kompie i caly czas sie obracam patrzac czy nikt za mna nie stoi ! ; /

@EDIT2 !!

Ludzie ! Na serio teraz widzialem HeroBrine !

Masakra !!

ss ! :

20110327160625.png

+

Opublikowano

@NightMaster

Nie no teraz padłem fota herobrine wstawiona w zdjęcie ^^

@UP

Też się boje herobrine UWAGA~! Ostatnio! Odwiedził! Mnie! W! Domu! normalnie się posrałem....

@Topic

Żałosne herobrine nie istnieje gram w minecraft'a na każdej wersji i jakoś nigdy go nie spotkałem... bzdura i tyle.. -.-

Opublikowano

To nie jest wklejone!

blacha nie widzisz tego zamku za domkiem? to nie moze byc PhotoShop!!

Jesusie.. teraz sie boje ze mi domek podpali... chyba nie wejde juz na minecrafta...

@edit

Jego fotki rozwalaja system ^.^

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

nie wiem czemu, ale Herobrine mi się kojarzy z Hero Brain... Jakby Wsadzili Go Do Gry Po to, by uczył się od graczy budować,zabijać itp

11.jpg

Opublikowano

Jak teraz patrze na próby niektórych osób udowodnienia że HB istnieje to aż mi sie sikać ze śmiechu chce, zabawy co nie miara ;D

Według mnie HB nie istnieje ale i tak nie gram :D :D

@.Mariek. HB ma cale biale oczy , to nie on :)

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Nie istnieje na 100%.

Przerabiacie metalowe drzwi na ludka z białymi oczami i macie Herobrine...

Potem ktoś wstawił filmika na YT/screena do sieci + dodał że to Notch wprowadził żeby upamiętnić swojego zmarlego brata i tak powstała plotka.

p.s. długo jeszcze będziecie wałkować ten temat?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja nie mam zdania. Ss'y pokazują że on istnieje lecz połowa to wklejone podróbki. Nie wiem czy mam wreszcie wierzyć czy nie.

no jasne ze nie to jest mit a co do 1 sreena to dzrwi -,- koledze z half lifa sie bawily w tego herobrine

Opublikowano

Zobaczcie sobie dokładnie pliki Alpha v1.0.17_04

Jezeli ktoś się zna na Javie to jest tam zawarte o dublowaniu .

Z tego co wywnioskowałem postać sie automatycznie dublowała taki cień tyko że daleko i zawsze za naszymi plecami. W niektórych przypadkach był błąd i sie pojawiała z przodu .

Ale to nie było specjalnie zrobione przez autora :)

Czyli tak jakby istnieje na Alpha v1.0.17_04 Jeżeli chcecie zobaczyć to tylko na Alpha v1.0.17_04 :)

Miłego szukania ale jest na 100 % :)

Jeżeli ktoś ogląda JJayJokera w jednym z odcinków sklonowała mi sie wieża to ta wasza Herobrine działała na podobnej zasadzie tylko że ten błąd został naprawiony :)

Opublikowano

Ludzie, ja już pisałęm na ten temat, że jakieś 99% ss'ów z HB to fake ale chodzi o to, że on z tego co wiem naprawdę jest na niektórych wersjach gry we mgle...

Są dowody na jego istnienie, np. to, że można go przywołać komendą na MC...

Również na MC można go przywołać poprzez tzw. "ołtarzyk"...

Jest naprawdę bardzo możliwe, że istnieje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...