Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale musi być mocny dowód na wyjaśnienie,

@UP

Nie podoba sie nie pisz :)

Jest coś takiego jak wolność wypowiedzi... Nie podoba mi się to jak najbardziej będę to pisał i nikt mi tego nie zabroni a zwłaszcza Ty o.O

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez ten filmik "Him." boję się że jak obrócę się na moim fotelu przy biurku zobaczę go.. Za oknem albo w szafie . PS. Jego tekstury instnieją nawet na stronie minecraft.net ...

graphic.png

Opublikowano

A ja dziś miałem przygodę!

A więc tak wpadł do mnie kumpel i koleżanka.

Właczyłem MineCrafta i zaczelem rąbać drewno itp

Potem dałem dla kumpla. Kumpel wszedł w jaskinię a tam...

Skrzynia z dwoma wiadrami i zboże... A obok był cabblestone.

Nigdzie nie było lawy.

Rzuciłem się na podłogę bo oglądałem dużo filmów z tym kolesiem

Nic nie było gościa

Ale mam zajewkę :D

Opublikowano

A ja dziś miałem przygodę!

A więc tak wpadł do mnie kumpel i koleżanka.

Właczyłem MineCrafta i zaczelem rąbać drewno itp

Potem dałem dla kumpla. Kumpel wszedł w jaskinię a tam...

Skrzynia z dwoma wiadrami i zboże... A obok był cabblestone.

Nigdzie nie było lawy.

Rzuciłem się na podłogę bo oglądałem dużo filmów z tym kolesiem

Nic nie było gościa

Ale mam zajewkę :D

to musial byc dungeon

1297588128-U90533.png

Opublikowano

Hah nie no paranoja bać się obrócić na krześle bo się boi że HeroBrina zobaczy -_- Paranoja jakaś już wierzcie sobie że niby HeroBrine istnieje ale bez przesady żeby sie bać w rl. się na przykład obrócić jak to czytam to się tylko na płacz zbiera

Opublikowano

@UP

Dziwne , ale to MP :) Ja w takie brednie to nie wierzę ;/

Jaki to Texture Pack ?

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

@UP

Dziwne , ale to MP :) Ja w takie brednie to nie wierzę ;/

Jaki to Texture Pack ?

Lol naprawdę, zalogujcie sie na 2 postaciach na MP w tym 1 to Herobrine :D Naprawdę działa SŁOWO HONORU. Wydaje mi sie ze to tylko kosmetycznie dodali lub jako ciekawostka :)

Opublikowano

Teraz mnie zatkało. Zmieniłem sobie nick na Herobrine i wszedłem na swój save w singleplayer i miałem skin Herobrine'a czyli białe oczy :O

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

To nie texture pack kazdy tak ma!

POTWIERDZONE:

TEXTURA HEROBRINE ZNAJDUJE SIĘ W MINECRAFCIE! ! !

Traz tylko wyjaśnienie........

............

Opublikowano

Nie ma HB przecież Notch sam to potwierdził

Był, ale w Alpha. :)

Notch ma dodać go w jakieś wersji.. dokładnie nie wiem w której i czy na pewno.

01298781249509311092.png

Opublikowano

Sam w to wieże...Nie chce kłamać ale chyba nawet miałem z nim doczynienia...1 raz gdy zaczełem grę i poszłem troche dalej(Szukałem terenu węgla itd.)Była postawiona pochodnia, a ja węgla nie miałem...

2 raz gdy się już osiedliłem w jaskini i po nocy wyszłem 2 drewna w drzewie były ścięte (JA NIE ŚCINAŁEM TAM ŻADNYCH DRZEW!!!)Kolejne udowodnienie to jest Filmik JJay'a

http://www.youtube.com/user/JJayJoker#p/u/12/oevrJ5CE0Xw minuta 3:51 Niektórzy mówią że to łucznik ale o południu i się nie palił ,a zapomniał bym co za łucznik ma miecz w ręce?luk jest krzywy miecz prosty a tam ewidentnie widać że to miecz.Oraz kolejne udowodnienie to YouTube , Google oraz Twitter Notch'a.Mam nadzieję że pomogłem

"Why So Serious?"

By Joker

Opublikowano

@up dowod z filmu jjaya to nie dowod, poniewaz mapa mu sie zbugowala i ta postac nie wygladala na postac herobrine. Druga sprawa z nickami, wyprobowalem wlasnie ten sposob i wszedlem przez skrackowanego minecraft, ustawiajac nick: herobrine. Zdziwienie poczatkowe bylo, jednak musialem to zbadac i co odkrylem? Wbilem poczawszy pod swoim nickiem(chodzi o nick z wersji premium), nastepnie pod nickami roznych graczy i skiny nalezaly wlasnie do mnie i do tych graczy, wiec niestety to tez nie dowod. A moze jezeli ktos nie wie to herobrine ma konto ze swoim skinem na minecraft.net, reszte historii znacie.

Opublikowano

Możliwe iż textury HeroBrine się szybko pobierają w czasie ładowania gry to jest mozliwe ponieważ wpisałem JJayJoker w miejscu na nick i miałem JJJ skina także już wiadomo o co chodzi tych textur nie ma w minecrafcie tylko one sie pobierają lub tylko są pokazane poprostu w naszym cliencie ktos ma konto HeroBrine z skinem tym my wpisując jego nazwe mamy nick ale nie ma skina w cliencie sorki że tak chaotycznie ale jakos tak nie idzie mi pisanie;P a chciałem to napisac

Opublikowano

@2x up

Żal mi dupę ściska. Niemożliwością jest, żeby ktoś stworzył konto o takiej nazwie z takim skinem.

Epic Fail

@up

Skiny nie są w naszym kliencie.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@Astvill Skiny są w cliencie przecież na przykład nasz char ;) Zombie Creepery o to mi chodzi co są w minecraft.jar a konto herobrine jest jutro lub jeszcze dzisiaj podam link nawet w temacie jest gdzieś gościu opisuje spotkanie tajemniczej postaci ;)http://pl.minecraftwiki.net/Herobrine i czytaj na koncu ;) najlepiej cale ale co za problem stworzyć konto o nazwie HeroBrine? ;) w sumie i tak mn.to nie obchodzi myśle że HeroBrine nie istnieje wymysł jakiegoś gimnazjalisty któremu się nudziło i to tyle na ten temat HB Nie istnieje ;)

Opublikowano

@Astvill zauważ że tekstura zmieniła że po zmianie nicku. Też możesz zmienić nick na Herobrine i będziesz miał tą teksturę. Czyli jakiś dowód jest na to że Herobrine istniał. W innym bądź razie po co tekstura Herobrine'a?

Opublikowano

@up dowod z filmu jjaya to nie dowod, poniewaz mapa mu sie zbugowala i ta postac nie wygladala na postac herobrine. Druga sprawa z nickami, wyprobowalem wlasnie ten sposob i wszedlem przez skrackowanego minecraft, ustawiajac nick: herobrine. Zdziwienie poczatkowe bylo, jednak musialem to zbadac i co odkrylem? Wbilem poczawszy pod swoim nickiem(chodzi o nick z wersji premium), nastepnie pod nickami roznych graczy i skiny nalezaly wlasnie do mnie i do tych graczy, wiec niestety to tez nie dowod. A moze jezeli ktos nie wie to herobrine ma konto ze swoim skinem na minecraft.net, reszte historii znacie.

Tak odchodząc od tego całego zmyslonego herobrine... Czyli kiedy zalogujemy się na pirackim Minecrafcie na nick z premium to bd miał skin tego gracza premium? Inni będą go widzieli?

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Ciekawe, przyznam ciekawe. Jak dotąd grając w minecraft'a nigdy nie spotkałem herobrine i w ogóle o nim nie słyszałem.

Jest sporo dowodów za i dowodów sprzeciw. Osobiście raczej wierze w jego istnienie i legendę jako iż jest on hołdem dla zmarłego brata Notch'a.

Spodobało mi się video Baby Buns'a, w którym pokazał iż istnieje jego tekstura w grze, i mnie również, gdy spróbowałem się to udało.

Co do tego, że jest jednym słowem określając nieuchwytny trochę mnie zdziwiło. A czy nie dało by się go uchwycić przy płaskiej mapie? Może zaczynałby z respem niedaleko nas.

Jeżeli nie jest on widziany na becie to przecież można by spróbować jeszcze na alfie. Wyrównać teren czy to na singlu, czy to multi - postawić na ten eksperyment własny server.

Można by było go trochę poszukać, a jeśli nie udało by się to nie tracąc czasu,

jeśli na singlu to wgrać mod'a TooManyItems, lub w trybie multiplayer komendami Admina dać sobie potrzebne rzeczy i spróbować go przywołać.

A i jeszcze pytanie do wszystkich czytających mój post, które widziały bądż sądzą że widziały Herobrine:

Z postów, które tu piszecie wynika, że Herobrine jest "postacią", która tylko nas obserwuje i przy najbliższym kontakcie ucieka.

Na pewnym filmiku na YouTube w którym gość wyjaśniał jak go przywołać, zaś pod koniec filmiku (już po przywołaniu) napisał dokładnie coś takiego:

"You have spawned a death machine" - co oznacza "Właśnie stworzyliście (potocznie - zrespiliście) maszynę do zabijania"

Link na YT : http://www.youtube.com/watch?v=BeM7O25lcr8&feature=related - 3.25

No i pytanie w odniesieniu do całości :

Czy Herobrine ma najpierw nas obserwować, a potem zabijać gdy, np. zdobędzie surowce na zdobycie broni i innych, czy to co ten gość napisał ten gość w filmiku jest po prostu FAKE'iem i zupełnie nic o nim nie wiedział?

To tyle odemnie, podsumowując wierze w istnienie herobrine, i nie obchodzi mnie jeżeli ktoś myśli inaczej bo dla mnie dowody są dość przekonywujące.

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

@UP to jest plugin a mój film to jest tak że jeśli wejdzie się na nick kogoś kto ma premkę to mamy jego skin ;/ O czym ja nie wiedziałem gdy nagrywałem film..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...