Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja powiem ze ten herobrine sie jeszcze pojawia, ale musicie mega mgle wlaczyc Herobrine sie pojawia tak, wpiscie na serwie /spawnmob Herobrine ;d, raz grajac na sp z modem na bron i ten karabin stojacy strzelal do Herobrinea zapewne.. O dziwo jak zobaczylem to nic tam nie bylo, a to strzelalo, czyli moje zdanie to Herobrine istnieje nadal, z reszta spytam notcha..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

emotek nie boj sie on ci nic nie zrobi :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Moim zdaniem Notch Dodał Jakąś zagadkę w Minecrafcie ponieważ szybko by się znudziła ta gra,a Herobrine to pewnie bot :] I

oglondałem kilka filmików o Herobrine i każdy miał włączona mgłę wiec mogą lecieć w ch*** albo Herobrine pojawia się tylko z mgłą

Opublikowano

A ja dziś szukając gliny spotkałem coś takiego o.O Możecie wierzyć mi na słowo że ja tego nie zrobiłem..

loldd.png

yyyy... znów to samo + te kamienie? o.O

lol2yw.png

Dodam że w tych miejscach minecraft mi crashuje :D Za każdym razem xD

Zaczynam się bać tej gry xD

Kawałek dalej to

lol3t.png

+ crash :rolleyes:

No nie mogę! Dookoła mnie drzewa powycinane. haha :D A lawy nigdzie nie ma żeby miały by się spalić drzewa.. gram na singlu -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja mimo, że Herobrine'a nie spotkałem to wierzę, że istnieje. A może Notchoei, np. wstyd, albo coś.

Albo coś niemożliwego: duch Herobrine'a nawiedza nas w dziele Notch'a...

@Edit:

A gdzieś indziej, np. w Netherze nie spotkaliście go? Jaką macie odległość renderowania? Jaki stopień trudności?

A co do skina to może być tak, że np. gdzieś w plikach podane są kolory i ich miejsce i tak się on generuje. A Zombie to być nie może, bo on nic nie robi ludziom, mimo, że są blisko, dopiero jak oni zaatakują...

Atakuje Was? Macie pirata czy legala(mój przyszywany kuzyn ma drzewa w Netherze i przedmioty niezniszczalne z tego drzewa i obsydianu)?

Opublikowano

ehh cały dzień wam udowadniam że hb nie istnieje

sprawdziłem

wszystkie bety

alpha 1.2_02, 1.0.15, 1.0.17

i nie ma śladu po texturce hb

jak nie ma przecież skin postaci to herobrine skin tylko może coś w błędach umkło

ja sam widziałem latającą krowę

tutaj macie film z czymś podobnym ale to nie szkielet bo by się hajczył;p

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ooo znowu znalazłem go:

27262810631484320896.jpg

Ja mam pro szczęście - już drugi raz! :D

dupa ogladalem filmik na YT dokladnie w tym momencie zapalzowal koles film wiec klamiesz nie mozna ci ufac jak znajde to pozniej wysje film a poza tym to byl jakis angol chyba

1297588128-U90533.png

Opublikowano

Ja do tego Pana który pisał o drzewach , te kamienie a w nich lawa była albo nie , też tak mam z drzewami ale czasami okazuje się ze lawa jest tego winna

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

Wlasciwie to jets mozliwe ze on istnieje poniewaz jak sam gralem mialem taki prowizoryczny dom na poczatku gry po paru dniach realnych grania w mc ruszylem w podroz po gline i zobaczylem taka sama chatke daleko od mojego domu tam byla skrzynia piecyk i tool box wiec raczej on istnieje

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

ja spotkałem herobrine w mc beta 1.3_01 w mp z kolegom zalozylismy serwer bez zadnych pluginow

zrobilismy se chate i znalezlismy wielki system jaskin po pewnym czasie eksploracji herobrine 2 razy nas zaatakowal kolege zabil 2 razy

potem gdzy zamknelismy kopalnie (ze strachu) okazalo sie ze herobrine lazi po lesie cytuje go "It's mine " "only god can help you now "

od tamtego czasu minol 1 dzien a on nas przesladuje na tym serwerze ps w singlu znalazlem sciete drzewa z tylko 1 klockiem i kilka razy drzewa same sie podpalily i wiem ze to on bo go widzialem ps to historia calkowicie prawdziwa

Miałem dokładnie to samo z tymi drzewami. mam film :)

Płyne sobie po drewno patrze a tam drzewo się pali i caly las sie zaczol palić potem jak poszedłem za tym ogniem wziął do góry (Była gora na niej drzewa) na jednym stała dziwna postać z białymi oczami gdy sie na nia spojrzalem uciekła zaczolem ją gonić lecz zniknoł :(

Dziwne ze drzewa sie zaczely palić a

aaa bym zapomniał potem zrobił sie sam zamek z piasku...

sygnaa.png

Opublikowano

@Astvill

To nie mógł być szkielet, w biały dzien?

i by sie palił..

Oraz by się ruszał. Cały odcinek tej mapy był zbugowany. ;)

Więc koniec dyskusji na temat "Herobrine'a" z 40 odcinka JJay'a. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Szczerze to ja sie kurwa boje juz w MC grac ...

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

@Up mnie też forum przestraszyło :D

A ja jakoś grając w minecrafta 3 miechy nie znalazłem żadnego dziwnego miejsca , budynku itp , zawsze gram na renderowaniu normal i far , a teraz to sie nawet boje odpalic MC :)

Według mnie i wielu osób z forum w wersji beta nie ma Herobrine'a , dużo osób pisało że był w wersji 1.1~ a w 1.3_01 został "chyba" usunięty ale jeśli go spotkam , to sie zesram w gacie pykne ss'a i go wstawie :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ja juz tak sie boje ze caly dzien siedze w domu i wypatruje czy nie idzie a najbardziej boje sie ze sie obróce a on bedzie stal za mna ;d

Opublikowano

Hmm ja uważam , że Herobrine istnieje ale jest rzadki do spotkania np:

Ja sam Widziałem różne tunele, jaskinie DOMKI zrobione gdzieś daleko od mojego spawnu gdzie mnie nie było.

tenshi6.jpg
Opublikowano

Ja już wiem ...

Niby nie ma Herobrine'a

A jednak ...

mam SinglePlayerCommands

i jak wpisze /spawn Monster to mi tak jakby Herobrine sie spawnuje ...

wygląda albo jak ja a może ma jednak te białe gały ... to jest zagadka ... coś jak Minecraft Predator ...

Dziwnee ... Jakby herobrine tam jest ubrany w inny strój a tego Herobrine'a własnie atakuje predator ...

Predator nie ma ekwipunku...

on ma przyciski na rece ...

Boję się :(

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Straszne,straszne o JJJ nie mówmy jak pisał Astvill cały odcinek był zbugowany dalej sobie możecie obejżeć i będą jego błędy dazlej oficjalnie nie wyjaśnione, moze jak to ktoś powiedział notch robi to po to żeby mc się nie znudził piszmy dalej :)

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...