Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę

podmieniłem teksturke zombie na herobrine

po prostu wywalcie to do %appdata% - .minecraft - bin i macie waszego HB :)

a co do alphy to zobacze czy była teksturka herobrine i zagwozdka się wyjaśni :)

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Riz0r0n :) to też mój 50 post :)

DO rzeczy :

Wy nie umiecie wierzyć w legendy może dodamy dział Legenda Herobrine? przydało by się xD:)

Szukajmy Herobrine'a a znajdziemy cykniemy fotke i chawlimy sie!

............

Opublikowano

Nie wiem czy istniał... może kiedyś go widziałem i olałem. Domki i budowle których nie było nagle się pojawiły.. tak z tym się spotkałem (nie miałem żadnych modów... clear client). Co do samego skina herobrine może być to zrobione na zasadzie mapowania obrazków. Są wyznaczone punkty na skinie (w tym przypadku oczy) i podmienia na biały kolor. Nie mam konkretnego zdania na ten temat.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Herobrine istnieje. Widziałem go!!

Pewnego dnia wchodzę sobie na minecraft'a i robię nowy zapis. Nagle widze, że jakaś postać niszczy drzewo. Spojrzał na mnie i zaczął uciekać. Goniłem go bardzo długo ale nie złapałem. Doprowadził mnie do jakiejś jaskini ktora wyglądała jak Dungeon ale nie było w niej moss stone. Spojrzałem na jaskinie odwróciłem się w stronę Herobrine lecz została tam tylko ściana 4x4 a gdy wszedłem za nią zauwarzyłem tylko postać skaczącą z pobliskiej góry. Nigdy więcej już go nie spotkałem.

Ps.Później znalazłem piramidę oblaną lawą w której była skrzynia z lawa nie w wiadrze ale taką do ręki.

Zbieram Minusy

Opublikowano

Ja sie kiedyś pluginem o nazwie ILoveYou bawiłem (herobrine tak zwany) to wtedy na multi i on nas atakował, mogliśmy go przywołać. A nawet na dynamicznej mapce było go widać xD

Opublikowano

Przed chwilą napisałem posta o Herobrine. Spotkałem kogoś jakiś dziwny człowiek ze skinem kobiety lecz on nic nie robił i zniknął dosłownie w minute. Nazwę ją HeroWom chyba będzie o niej głośno. Na becie jest na prawdę ! To bylo na singlu na 100%

Zbieram Minusy

Opublikowano

w alpha 1.0.15 też nie ma a to była jedna z pierwszych wersji mc więc moim zdaniem na 100% nigdy nie było herobrine!

MIT OBALONY :)

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

affib mit obalony tylko dla cb chyba, my dalej główkujemy o tym :) a co do tej HeroWom czy jakoś tak o to bzdura........

............

Opublikowano

Siema. Jeśli chcecie widzieć Herobrine mogę wysłać parę ss. Wiem jak go przywołać i nikomu nie powiem ;P

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

Cris20

Albo taki rytulal albo /spawn Herobrine

ide sobie i dziura ! obok cos wykute w górce i drabinki na tą 1 dziurę ! co sądzicie ? wyłączyłem mc xD

............

Opublikowano

affib

Możliwe że Herobrine Np. oczy (niebieski kolor) zmienia na biały, kawałek ust (Uśmiech) zmienia na kolor skóry. Bo zmienia określone pixele podczas gry. To twierdzenie wgł. mnie jest najprawdziwsze

Opublikowano

Zapomniałem dodać.

Że gdy jeszcze robiłem pomnik creepera. to od nóg Creepera aż do jego głowy były postawione Drabinki. Na pewno ja ich nie postawiałem. A przy budowie ich nie było

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

To jest jednak prawda

Spotkałem go, ale czy to on ?

Ukryta treść

26065507653921190478.png

1_1_1541612706_cycki_sa_fajne_przez_admin_middle.jpg

Jeżeli też tak myślisz, daj plusa!

Wiilczek.jpg

Xbox 360 Yea! :D

Opublikowano

Nie podróbka, u mnie tak stał!!

Zrobiłem szybko SS'a i wrzuciłem!!

Jak nie wierzycie, to nie wierzcie, ale tak u mnie był!

1_1_1541612706_cycki_sa_fajne_przez_admin_middle.jpg

Jeżeli też tak myślisz, daj plusa!

Wiilczek.jpg

Xbox 360 Yea! :D

Opublikowano

hrabia trochę sie to kupy nie trzyma. easter eggi to zazwyczaj coś śmiesznego, zabawnego itp. Nie sądzę żeby oddał bratu taki hołd...

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Ja jestem przekonany ze on gdzies tam jest :) Moze jest to super rare monster ??

Tego nie wiem... Osobiscie chce go spotkac ! Wtedy z nim sie pobawie ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...