Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wierzę ponieważ jak grałem w minecrafta na singlu go nie widziałem wiec to jest MIT <_<

Opublikowano

nie ma czegoś takiego, że mit obalony ponieważ jednak sprawa z HB nie jest jeszcze dokładnie wyjaśniona i pewnie nie zostanie...

Jedni sądzą tak, inni nie... Kto ma racje? Już o tym pisałem, nie wiadomo...

Pozdrawiam

Opublikowano

Herobrine to takie coś jak Lądowanie w Roswell tylko w wersji wirtualnej ;] Może jest a może go nie ma. Herobrine na zdjęciach lub filmach to zazwyczaj podmieniony skin zombie. Może autor dodał taką postać aby ludzie mieli co robić gdy gra się znudzi?

Zapomniałem dodać !!! Wezwijmy pogromców mitów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Idź do szkoły najlepiej, a nie spamujesz na forach...

Nie jest to prawdziwy Herobrine, bo:

1. Każdy, kto ma oryginał może wybrać sobie taki skin, oraz nick.

2. Herobrine nigdy nie ma nick'u nad sobą.

3. To jest gracz, bo pisał.

@topic

Temat został wyczerpany, teraz zaglądają tu tacy delikwenci, jak ten wyżej... :(

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

I W dodatku pisaliśmy że jak np. wbijesz na mc z nickiem Herobrine masz jego skin, jak wbijasz na nick jjaya to masz jego skin......

............

Opublikowano

Aha, patrząc te wszystkie 7 stron nie zobaczyłem ani jednego screena z wersją udowadniającą że hero istnieje.

Wszyscy co tak piszą, sugerują że plik tekstur "Herobrine" ściąga się podczas odpalenia gry oraz usuwa się podczas wyłączenia jej ? <_<

To jest niemożliwe. Jeżeli nie ma tego w kodzie to to nie ma prawa istnieć.

Opublikowano

Jest plugin pod hey0 który po zbudowaniu odpowiedniej budowli niszczy wszystkie pochodnie na serwerze i zmienia czas na noc i sie spawnuje.Po zespawnowaniu albo ucieka albo podpala gracza który jest najbliżej

space-core-o.gif

Opublikowano

NEMEK!!!! (Nemesis) XDD

Następny film który straszy xDD

Co do tematu :

Widziałem HB tylko w Alpha (nie oryginalna wersja) natomiast w wersji Alpha (oryginalnej) nie ! (Nie we wszystkich wersjach Alphy)

Według mnie już wszystko wiadomo !

Wniosek:

Jakiś hacker lub ktoś inny dodał nową postać do MC !

Wszystko się zgadza moim zdaniem. Do wersji nie oryginalnej wszyscy mają dostęp. Natomiast do wersji oryginalnej tylko użytkownicy którzy kupią gre.

Notch się może nie przejmować grą nie oryginalną (bo po co?) widocznie nie popiera piratowania więc dba tylko o oryginalną wersję ;p

Według mnie wszystko by się tu zgadzało :) (To jest moja wypowiedź...)

Opublikowano

dobre z tym filmikiem co znalazłeś xD

jeśli chodzi o fake to powiem wam szczerze, że sam umiem z HB zrobić dobre fake i to przypomocy tylko painta i gimpa :)

Ale moim zdaniem on istniał na alpha napewno... zresztą reszta info na ten temat znajdziecie na mojej stronie w newsie nr. 30 :)

Opublikowano

Mój kolega gdy graliśmy na ts ciągle znajdywał jakieś nowe jaskinie ze skrzynkami, jak również domki 4x4 ze skrzynkami. Nie wiedzieliśmy o Herobrine. Według mnie to 50% prawdy i 50% fałszu.

A co do skinów wpiszcie sobie w polu login "deadmau5". Będziecie mieli skin deadmausa z dodanymi uszami! xD

Opublikowano

Wpiszcie sobie gattan, JJayJoker, deadmau5, herobrine no i macie skina. A wytłumaczenie skina herobrine to ci co sobie wymyślili tego herobrinka zrobili jego skin nazwali postać herobrine i se tak grają i grają i jak wpisujecie herobrine to wam się taki skin pokazuje jak tamtych co wymieniłem wcześniej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...