Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może te domki same sie generują jak cały teren dookoła, a ten cały herobrine ... Sam już nie wiem co mam o tym myśleć ale wszystko można jakoś logicznie wytłumaczyć. Moim zdaniem herobrine nie istnieje jedna osoba po prostu rozbi sobie jaja z paroma kolegami a reszta myśli że go nie widziała, to sie nazywa "masowa histeria" czy jakoś tak :D

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dzisiaj zacząłem się zakopywać bo do domu miałem daleko a noc nadchodziła nagle słyszę że coś się ciągle kopie po chwili myślę no fakt nie wyłączyłem filmika na yt xD

kdq1pt.png

Opublikowano

2x@up

no, tego nie pomyślałem. Może notch "Zaprogramował" kilka domków i co jakiś czas się budują jak np.kwiatki (dobrze mówie?). Ale cała ta historia - masakra.

PS: Temat na tym forum może mieć nieokreśloną liczbe stron????

Opublikowano

Ta historia o Herobrine'a jest naprawdę dziwna... Ja osobiście go nie widziałem. Tutaj jest dobry filmik (nie straszny, lecz śmieszny :D):

http://www.youtube.com/watch?v=r9-rD6SI6KY

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ta historia o Herobrine'a jest naprawdę dziwna... Ja osobiście go nie widziałem. Tutaj jest dobry filmik (nie straszny, lecz śmieszny :D):

http://www.youtube.com/watch?v=r9-rD6SI6KY

Moim zdaniem Herobrine nie istnieje. Po pierwsze minecraft to gra nie jakieś widmo ludzie przejrzyjcie na oczy! nawet jak plik jest ukryty można go łatwo znaleźć...

Co do filmiku 'Him' posrałem się po oglądałem na słuchawkach, a kolega chociaż oglądał bez dźwięku też się posrał .... (fajnie zrobione z sh ;)

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Dziwne.. Dzisiaj spadlem z wysokosci. okolo 50/60 kratek przed miejscem smierci zobaczylem 2 lezace na ziemi pochodnie. Byly spakowane po 1, a ja ich napewno nie rozwalilem.

Nie wiem skad sie wziely. Coraz bardziej rozwazam nad istnieniem herobrine.

Opublikowano

Ok zdjecia na 1 stronce ...

Herobrine w drzwiach - skin drzwi po prostu ...

Humans mod - również wam się zrespi ten waz Herobrine

Dziwne rzeczy np pochodnie - pod ziemia jakis dungeon albo co ...

Tunele - to wcale dziwne nie jest ...

Piramidy - 0,0 szok nigdy normalnie piramidy na single nie mieliscie ...

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Kamioseq ja ostatnio mialem tak ze poszedlem w strone slonca okolo 200 klockow nic tam nie bylo na noc wrocilem do domu i gdy znow tam poszedlem gdyz widzialem tam zloza zlota zobaczylem dziure jakby bylo podlozone z 15 tnt mimo ze nie podkladalem.. jak to wyjasnisz?

Opublikowano

Zaraz wstawie zdjecia z Herobrinem , i jego Ziomkami :D bylo niezle party! potem jakies sprzeczki ;D

Wszystko z Single Player - Commands Mod <3

,|_0FFC!/-\|^^| |-|ER0BR!|\|/-\ <--- Pokemon Language :)

@add Screens ->

http://img219.imageshack.us/g/beztytuumy.jpg/

Ostatnie Zdjecie po tym jak zabiłem Herobrina za pomoca Diamond Sworda O_O! :D

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Zaraz wstawie zdjecia z Herobrinem , i jego Ziomkami :D bylo niezle party! potem jakies sprzeczki ;D

Wszystko z Single Player - Commands Mod <3

,|_0FFC!/-\|^^| |-|ER0BR!|\|/-\ <--- Pokemon Language :)

@add Screens ->

http://img219.imageshack.us/g/beztytuumy.jpg/

Ostatnie Zdjecie po tym jak zabiłem Herobrina za pomoca Diamond Sworda O_O! :D

I widzicie kolejna osoba popiera ze to mod ...

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Może trzeba wam podać taki mocny powód na którego wpadłem: jeśli Herobrine istnieje czemu na Minepedii nie jest nic o nim wspomniane w dziele 'moby' lub 'npc'. Co do działu 'npc' jest napisane tylko tyle:

Jeśli to was nie przekonuje to na forach, stronach różnych serwerów Minecraft'a NIC o tym nie pisze poza różnymi LEGENDAMI.

Jeśli TO was nie przekonuje to czemu przekonują was filmiki, screen shot'y "Herobrine'a" od użytkowników z którymi po raz PIERWSZY macie styczność.

Nie wciskajcie mi tu teraz kitu że "ja widziłem na własne oczy Herobrine'a*, tu macie ss" (tylko że wasz Herobrine to zombie lub inne badziewie...)

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

@up

nie zawsze musi to byc mod, widziales Herobrina u mnie? Mial potargane ciuszki etc ;d

a u innych, [Youtube i tutaj] jest caly czysty ;d

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

@xRaVx mam pytanko ;d do Cb i do wszystkich tu obecnych :)

Jest jakas komenda na spawn Pigmana - nie chodzi mi o Pig Zombie ;d, Spider Jockey'a, albo Notcha ;D?

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Herobrine nie istnieje poprostu ktoś wpuścił plotkę o nim nawet gdzieś czytałem ze jakiś gościu podobno zrobił go i wpuścił do neta dla zabawy z nudów i zobaczyć jak na to ludzie zareagują zrobił screeny i wpuścił waszego mitycznego "Herobrin'a" do neta podłapało kilka osób i zaczęło im się wydawać że są rzeczy których oni nie stworzyli albo że te tunele 2x2 lub inne ale nie pomyślą

że mapa się tworzy losowo i równie dobrze mogą być takie tunele jak na przykład te wysepki które są w powietrzu albo piramidy,tak poprostu świat się stworzył równie dobrze zamiast tych piramid może być hmmm... kwadrat ułożony z na przykład Stone poprostu tak się świat stworzył i taki jest ja naprzykład mam taki prostokąt wysokość 3 długość 5 a te domki na przykład to już wy macie pewnie coś z pamięcią wybudowaliście i nie pamietacie tez na początku złapałem się na Herobrine naprzykład zapomniałem ze Creeper wybuchł i się zrobiła taka dziura jakby kopalnia szyb tylko trochę taki szerszy ;) i myślałem że coś łazi po świecie ale chwila zastanowienia i przypomniałem sobie że własnie ten zielony pen** mi buchnął albo ktoś tam chyba napisał że świece były wywalone po 1 sztuce tez tak miałem ale robiłem sobie zrodelko i mi się woda z niego wylała a wiadomo że woda niszczy swiecę wiec równie dobrze mogło tak być że wylala sie woda zmyla świece i już niby HeroBrine takiego czegoś nie ma poprostu zrobiłsobie ktoś żarty i tyle ... oj się rozpisałem ale ogólnie można to skrócić HEROBRINE NIE ISTNIEJE

Opublikowano

Tak ciężko zmienić skórkę pod np szkieleta i zedytować go aby się nie palił? ... Jak już mówiłem herobrine nie istnieje a czytając niektóre posty po prostu śmiać mi się chce :P Ale nie powiem... ten kto pisał tą opowieść ma niezły talent do pisania :D

Osobiście sądzę że temat można zamknąć aby zakończyć tą chorą paranoję...

Opublikowano

1 raz o herobrinie dowiedziałem się na jakiejś ang. stronie o minecrafcie i początkowo nawet próbowałem go szukać ale bez skutku... , teraz kiedy czytam to co piszecie i pokazujecie w tym temacie to ja chyba nie wejdę nawet w menu główne MC ze strachu o.O serio się boję teraz. Jednak mimo strachu nie wierzę w Herobrine , widziałem na swojej mapie niedługie tunele 2x2 3x2 lub ścięte drzewa ale nigdy nie spotkałem się z nim face to face xD na większości screenów widzę jakieś niedorobione dokładnie podróbki zdjęć przedstawiających Herobrine

Od tej pory będę grał tylko na MC multi w towarzystwie dookoła mnie przynajmniej 3 kolegów bo serio się boję :D

Opublikowano

Ja też się boję ale tylko z jednego powodugdyż oglądnąłem ten filmik "him." Gościu nieźle go zrobił... aż podskoczyłem :D

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

@xRaVx mam pytanko ;d do Cb i do wszystkich tu obecnych :)

Jest jakas komenda na spawn Pigmana - nie chodzi mi o Pig Zombie ;d, Spider Jockey'a, albo Notcha ;D?

nie wiem, poszukaj w temacie "spis tutków" jest tut o komendach tam wszystko jest (nie przeraż się że jest to do beta 1.2 nie dawno wyszedl update do beta 1.3 ;))

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Ja was nie rozumiem... Jak można bać się wytworu czyjegoś niewybrednego żartu? No dobra... Każdy ma prawo wierzyć w to co chce i może ktoś naprawdę uwerzyl w te bajki, ale bać się czegoś w grze aż do tego stopnia żeby w nią nie grać?! Tak to jest gdy dzieci na 1 komunię zamiast roweru albo przynajmiej jakiegoś cholernego zegarka dostają komputer... Jeżeli to Wy a po części niestety Ja jesteśmy przszłością narodu to ten naród nie ma przyszłości...

Po prostu brak mi słów

Opublikowano

Jak by bylo sie madrym to by sie wiedzialo ze wystarczy pliki zedytowac i zobaczyc jakie sa potwory ;d

4143_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...