Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up ja mam tak samo ide sobie ide az tu nagle po szyje w jaskinie i cos kolo mnie mysle : herobrine! wyciagam swoj 2-reczny diamentowy miecz i przepalawiam bestie na pol i wiecie co? jestem bogatszy o 2 wieprzowe kotlety :D

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up

hehe ja miałem podobną sytuację...

Idę se na spacer i przy okazji zarobić trochę siarki idę idę a tu nagle widzę, że coś stoi za drzewem podeszłem najpierw myślałem, że to zombiak (tam było ciemno ponieważ to był ogromny las(w środku dnia)) podeszłem wyskoczyłem strzeliłem z łuku, o jezu a tu była krowa. :DDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

widziałem długi tunel(2x3)RÓWNO! i to mnie zdziwilo ze jak szedlem do kopalni to zobaczylem w niej nowy korytaż(to nie ja go kopalem) i co to mogło być? odpowie kto ?

Opublikowano

Przez tego herobrine'a już się boję i byle zombiak wyskoczył mi z za drzewa jak szukałem wilka - już myślałem że to herobrine :(

Ja też...tyle się tych filmów naoglądałem ,że ide lasem wyskakuje krowa a ja zeskoczyłem z fotela bo się przestraszyłem ,że to Herobrine...Nie wierzę ,że takie coś/ktoś jest ale przestraszyć się można;p

Opublikowano

widziałem długi tunel(2x3)RÓWNO! i to mnie zdziwilo ze jak szedlem do kopalni to zobaczylem w niej nowy korytaż(to nie ja go kopalem) i co to mogło być? odpowie kto ?

Więc tak, ja sam osobiście w HB istnienie nie wątpie ale jeśli chodzi o takie korytarzyki to jest to wygenerowanie mapy... Nieraz może nawet się zdarzyć, że jaskinia np. 10x5x5 może się gdzieś zrobić i to ze skrzyniami etc. , ponieważ z tego co wiem to nawet Notch mówił na ten temat, że są to błędy mapy...

Jak to kiedyś napisał na gg mój kolega "Żadna gra nie jest wolna od błędów"

Pozdrawiam

Opublikowano

Proszę was...Herobrine nie istnieje a zwłaszcza w wersji Beta...A to że widzicie jakieś domki czy coś to mogą być bugi...Więc proszę was...skończcie z tym:

-"AAAAAaaa widziałem Herobrine!!!!!Gonił mnie!!!"Po pierwsze to mógł być szkielet po 2 Herobrine ucieka a nie goni...I jeśli takie coś zobaczycie to się jednak upewnijcie a nie odrazu wchodzicie na forum i je zaśmiecacie.

@edit

Zauważcie...Połowa filmików z tym całym waszym "Herobrine" jest na wersji Alpha.Kolejna połowa jest na multiplayer.A to że jacyś ludzie zrobili sobie texturke Herobrine jako drzwi i powiedzieli że to mob który buduje niszczy itd. to zwykły wymysł gimnazjalistów...

''Why So Serious?"

By Joker...

Zbieram -

Opublikowano

to prawda., ale przez te wasze filmiki zaczołem mieszać sny z Minecraft (herobrine), naruto ots, i digimon!

Herobrine nie ważne... nie zajmujmy się herobrine tylko notchem! on coś ukrywa mówie wam!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieki. Wielkie dzieki. Jestescie naprawde zaje***ci. Dzieki wam nie gram w minecrafta bo gdy gram bez mgly miinecraft mi sie tnie ;/ ale gdzy biora na srednia mgle to juz normalnie. A tak sobie poczytalem i filmiki ogladalem to duzo przypadkow bylo z mgla i to srednia i najwiekrza.

LOL ale wale bledy a nie chce mi sie poprawiac ^^

Opublikowano

Nie wiem czy jest. Ale dużo ludzi mówi że istnieje. Ja nigdy go nie spotkałem. (Wiem jak go spotkać.) jak chcesz go spotkać włącz mgłe i poszukaj go :P

On naprawdę jest raz mi ścią drzewo które miałem kilka tabliczek. <_<

Na youtube JJay Joker jak nakręcał to był skielet z łukiem (Wiem co i jak to był po prostu Lag miałem ostre lagi w 1.2_01 A miałem i mam dobry proc i ram. Nie wiedziałem jeszcze o Herobrinim. ;) )

Dowiedziałem się o nim W Marcu w niedziele. (Nie pamiętam którego.)

Opublikowano

mój pierszy post na forum MPC :rolleyes: ale nie o tym temat...

1.HEROBRINE ISTNIEJE NA ALPHA

2."BLEBLEBLEBLE HEROBLIN MNIE GONIŁ AUUAAA NIE BEDE JUZ GRAL W MC" żałosne i głupie... ale niestety... sam w to wieże ,bo:

1.w SinglePlayerCommands jest komenda na przywołanie heroblina (tak, wiem herobrina, ale jakoś tak śmieszniej to brzmi, cos jak hero goblin :P )

2.czemu znajduję czasem skrzynie we wnęce 1x2x2 w tuneliku np. 35x2x2 (dł. x szer. x wys.) wypełnione np.

36 dirt

7 iron ignot

61 cobblestone

cooked fish

daimond sword

daimbond (chyba poprawnie w każdym razie chodzi o diament :) ) pickaxe

39 torch

lub inna konfiguracja EQ takiego jakie się nosi hmmm... w każdym razie wiecie o co biega, zwykły trochę ubogi EQ

wieże na 30% bo wiem, że był za czasów alphu 1.01 czy jakoś tak, w każdym razie alphy

mam nadzieję ,że rozwiązałem problem...

Opublikowano

Załóżmy że już ten HB istnieje . :P

I nie wiem po co ta panika , nie ma się co bać , to jest tylko w grze , tak jak np . Obcy,predator, itp .

Jeżeli jego obecność ma wpływ na Wasze samopoczucie, nie grajcie :)

Czytając 16+ stron spamu , płakać mi się chce , bo to nie ma sensu jest czy nie mam jeden uj!

W moim przypadku nie zmienia to nastawienia do grania .

Pozdrawiam normalnych którzy pierdzielą takie bzdury . :)

Opublikowano

Moim zdaniem ogólnie nie włączajcie mgły xD i będzie dobrze, a jeśli chodzi o dowody dotyczące istnienia Herobrine to naprawdę jest sporo... Tak jak je chociaży wymienił MinecraftPro.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jasne Noth dodał do gry przyrodniego brata którego nigdy nie spotkał.

Herobrine nie istnieje.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Herobrine to tylko metalowe drzwi ze zmienioną teksturką... Zrobił to pewien student, a potem "Niby" dostał od Notcha informację, że miał brata który już nie jest z Nami... Herobrine nie istnieje ;)

Opublikowano
Herobrain

Herobrine na przyszlosc ;D

@topic

jak pisalem na wczesniejszych stronach Herobrine nawet jezeli istnial to tylko na Alphie, na Beta i tak by Go zlikwidowali bo mial za duze mozliwosci :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Niestety nie mam screena, ale widziałem coś dziwnego. Po miesiącu grania wyszła aktualizacja MC do wersji 1.4. Więc jak niektórzy wyszedłem na wyprawę, by znaleźć wilki. To było dziwne... Znalazłem palące się drzewa! ja ich nie podpaliłem, a gdyby się od początku paliły, to by ich już nie było... co o tym myśleć?

Opublikowano

Pewnie od lawy sie podpalily :P

/// Zeby nie byl offtop :D mi sie wydaje ze herobrine istnieje ;] tyle osob juz pisalo ze go widzialo na minecraft beta... wiec powoli powoli w to wierze :D

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...