Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wilczek jesteś nastepnym idiotą który ma photoshopa i bawi się nim. Przecież teraz moby mają cyferki :x.

Quack jak bys nie zauwazyl to jest Alpha v1.0.17

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Tak jak w ankiecie NIE jestem debilem żeby wieżyć w Herobrine [czy jakoś tak]

Ale przez te opowieści o nim boje się MC iść się wisikać a nie mówien już o wyjściu na dwór...

Boje się...

<HELP MY !!!>

r718w5.png

Opublikowano

Coś może w tym być. Obejrzyjcie sobie dobrze lets polay JJayJokera "Archiwum z X", w pewnym momencie coś stoi koło tej przeklętej wierzy, z mieczem. :) Obejrzyjcie dokładnie.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

To był szkielet. Czytałem różne dyskusje na różnych forach - przybliżenia obrazu etc. - za chudy tułów, żeby był to Herobine. ;)

@2x UP

Koło czego? Koło wiary? WTF?

survarium_user_bar_en.jpg
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ciekawe, ale mnie nastraszyliscie tymi filmikami :P

Opublikowano

Straszne ale dalej nie wytłumaczone :) co do tej postaci z JJay Jokera to latwo poznać że to szkielet :

Jest chudy

Widać że ma łuk

............

Opublikowano

Woo to się dalej ciągnie?? Podpiąć może :)

a tak na serio

ja wam mówię że HB nie istnieje ja sprawdzałem BAARDZO starą wersję alpha 1.0.15 i nie ma tam texturki

nie wiem może w 1.0.17 jest texturka bo widziałem w kilku filmikach że tej wersji używali, zaraz zobacze :) i powiadomię was o wyniku badań xD:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AAA znalazłem coś

przeglądałem coś na temat herobrine i znalazłem na Twitter'że notch'a

takie coś

http://twitter.com/notch/statuses/23849639551700992#

no a myślę że temu panu można ufać :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I oczywiście znowu przejrzałem minecrafta 1.0.17 i znowu NIC!!

jest tylko jeden sposób zobaczenia HB. Mod o nazwie humans

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

@KubereK

oglądaj uważnie...

JJJ był cały czas na peaceful więc jak mógł się pojawić szkielet w biały dzien??

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Texturka moze byc generowana w grze, nie musi byc jej w plikach...

Opublikowano

@up 2 dokładnie

wyglądało to trochę dziwnie

może gdzieś w plikach mc jest ukryta texturka HB w co oczywiście wątpię

@up

texturka MUSI być w plikach z mc bo inaczej była by przeźroczysta

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

a to prawda że w 1.1_02 dało się z klocków gold i mossstone 4 red torcze + zapalniczka i on się respił czy to mod jest?

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

ja gram w mc niemal od początku ale ani razu nie widziałem tego HB

@up nie nie dało się hb możecie mieć tylko poprzez mod HUMANS :)

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

Ooo znowu znalazłem go:

27262810631484320896.jpg

Ja mam pro szczęście - już drugi raz! :D

1_1_1541612706_cycki_sa_fajne_przez_admin_middle.jpg

Jeżeli też tak myślisz, daj plusa!

Wiilczek.jpg

Xbox 360 Yea! :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Dzisiaj obok chatki znalazlem nowy tunel 2x2! Napewno go nie wykopalem, a wczesniej na 100% go nie bylo!

Opublikowano

popatrzałem trochę po wszystkich folderach związanymi z graczami/mobami , nic , zero śladów obecności waszego herobrine , najwyżej ktoś mógł się pobawić i dodać do jakiegoś moda herobrine , sam kilka razy znalazłem różne dziwne przypadki typu tuneli , raz znalazłem ruiny (na pewno nie te z mobspawnerem i skrzyniami) , ale na palące się lasy mogę łatwo odpowiedzieć - penetrując mapki na sp , jedną na pięć znajde spadającą z skały lawe , jeziorka lawy , całkowicie na powierzchni łatwo , żeby drzewa załapały samozapłon ;d (sprawdzałem w 1.3_01)

@edit : Ale chociaż jestem przekonany że on nie istnieje , to przez was pierwsze co robię na sp to mieczyk i bunkier :<

Aaa i na wasze widziane herobriny powiem jedno - zombie ... Albo ktoś jak wyżej opisywałem zrobił jakiś skin na herobrine , albo na mp ustawił sobie skina herobrine i w trakcie "wywoływania" które macie na filmikach po prostu się teleportuje na miejsce wywołania , łatwo jest wyłączyć palenie się , bo widziałem że na jednym z filmików się nie palił .

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Opublikowano

popatrzałem trochę po wszystkich folderach związanymi z graczami/mobami , nic , zero śladów obecności waszego herobrine , najwyżej ktoś mógł się pobawić i dodać do jakiegoś moda herobrine , sam kilka razy znalazłem różne dziwne przypadki typu tuneli , raz znalazłem ruiny (na pewno nie te z mobspawnerem i skrzyniami) , ale na palące się lasy mogę łatwo odpowiedzieć - penetrując mapki na sp , jedną na pięć znajde spadającą z skały lawe , jeziorka lawy , całkowicie na powierzchni łatwo , żeby drzewa załapały samozapłon ;d (sprawdzałem w 1.3_01)

@edit : Ale chociaż jestem przekonany że on nie istnieje , to przez was pierwsze co robię na sp to mieczyk i bunkier :<

Aaa i na wasze widziane herobriny powiem jedno - zombie ... Albo ktoś jak wyżej opisywałem zrobił jakiś skin na herobrine , albo na mp ustawił sobie skina herobrine i w trakcie "wywoływania" które macie na filmikach po prostu się teleportuje na miejsce wywołania , łatwo jest wyłączyć palenie się , bo widziałem że na jednym z filmików się nie palił .

Po pierwsze Herobrine pojawiał się w Alphie. Po drugie istnieje wiele dowodów na jego istnienie, a po trzecie skin postaci może zostać wygenerowany lub pobrany z internetu w trakcie gry.

Opublikowano

ehh cały dzień wam udowadniam że hb nie istnieje

sprawdziłem

wszystkie bety

alpha 1.2_02, 1.0.15, 1.0.17

i nie ma śladu po texturce hb

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...