Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rannis to co piszesz jest prawdopodobne ale .... Od kilku dni sprawdzam każdą wersje MC (pirat oczywiście) i nie znalazłem ani skina, ani kodu który wydawałby się podejrzany.

Oczywiście możliwe jest, że ten herobrine w jakiś sposób tworzy się z kodu albo jakiegoś skryptu ponieważ MC posiada ok.(nie pamiętam dokładnie ^^) 400mln linijek.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozumiem... ale ja sądzę, że to jak już mówiłem ściąga się z internetu z kogoś profilu. Myślę, że to może notch się z nami bawi ( to, że powiedzial, że nic nie wgrał takiego to nie znaczy, że to jest prawda! coś on kręci mówię wam! albo jego kolega jakiś ).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawda jest taka :

Na minecraft alpha mozna go spotkać ( osobiście spotkałem go na alpha 1.2.6 )

A na beta nie ma po nim żadnego śladu chyba że mod

Opublikowano

@Rannis

mój kolega, który bardzo dobrze zna się na minecrafcie i nie wierzy w HB, z tego co mi wiadomo, przywoływał na mc Herobrine i udało się...

Opublikowano

Przed chwilą oglądnełem odcinek JJay'a(kroniki podróżnika)i chciałem zrobić identycznie wszystko fajnie zrobiłem miecz zbroje ekwipunek(wszysto co było potrzebne)a w tym parę łódek.

Wyruszył płyne przez może i przez przypadek rozwaliłem o piasek łódke postanowiłem że w jaskini się osiedle.Poszłem spać wstaje płyne dalej(TAM JJAY NAPEWNO NIE BYŁ BO TO BYŁO STRAAASZNIE DALEKO płynełem tam 20-30 min i nagle co?Widze Coblestone rozwalony piasek a obok niego POCHODNIE!Jak sie wystraszyłem chciałem uciekać spowrotem w strone spawnu(miałem kompas)ale co się stało?Minecraft mi się zetną...Owszem nie wieże w to że Herobrine istnieje ale coraz bardziej sie tego boje a zwłaszcza tego co mnie spotkało(rozumiem coblestone czasem sie samo respi ale pochodnie!?)

"Why So Serious?"

By Joker

Opublikowano

mnie tam się by podobało gdyby w minecraft był herobrione i tak, żeby każdy wiedział, że jest a nie np. niema go, widziałem to musiał być on!, niema takiego czegoś jak herobrine!. herobrine poco go skasowali co on takiego robił śledził nas o jezu ale straszne i tak nas nie zaatakuje sam musimy go najpierw sprowokować a jak by się na niego spojrzyło to by uciekł nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie!!!

Myślałem że to fejk, ale właśnie spotkałem HB!

Właśnie nagrywałem filmik dla kolegi, a tu taka niespodzianka D:

Wcześniej w to nie wierzyłem!

Oto filmik:

Dodaję bez dźwięku, mam zbyt wolnego neta na film z dźwiękiem.

Mało widać, yt dodatkowo pogorszyło jakość :/ Dodałem nowe, ze spowolnieniem.

Postaram się o lepszą jakość, ale nic nie gwarantuję.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

JA GO WIDZIAŁEM BAWIŁ SIE ZE MNĄ W CHOWANEGO CZY CO? IDE PRZEZ LAS A ON NA MNIE LUKA ZZA DRZEWA A JA O LOOL? PODBIJAM A TAM GO NIE MA 0.0

POTEM WPADAM DO WODY A ON ZA MNĄ ODWRACAM SIE I WŁAŚNIE PO SEKUNDZIE ZNIKŁ 0.0 JAK TAM CHCECIE MOŻECIE MI WIERZYĆ ALBO NIE a tutaj taki 1 filmik chociaż też troszke dziwny tak bardzo tego nieudawadniający

http://www.youtube.com/watch?v=ulF6JK9zUa8

Opublikowano

Kurw* stary zemnie dziad(16 ;D) a słabe nerwy mam w kit... obejrzałem film użytkownika jakiegoś z karty 4 chyba o nazwie "Him." to teraz kurw* mac spać nie będę mógł ... kurw* od dziś nie gram na singlu ... a na multi bede grał z bratem i kolegami bo się chyba posram jak go zobaczę ... Szczerze ? niezbyt wierze że istnieje ale jak go zobaczę to chyba zawału dostane a potem w Wiadomościach będzie:

"16-latek dostał zawału serca grając w MineCrafta, policja ustala okoliczności" ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@4x UP

0:23 za drzewem. :O

No, wygląda realistycznie, ze względu na twoją osobą na tym forum. :D

Btw.

0:23 - 0:25 ty się obróciłeś na to samo drzewo? :>

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Może nie co inaczej...

Moim zdaniem HB istnieje, lecz jeśli widzicie filmiki gdzie ktoś z nim walczy lub nawet zostaje zabity przez niego, to jest to na 99,99% mod...

Również 99,99% ss'ów z HB są najpewniej fake'ami, ale to nie znaczy, że niektóre z nich nie są oryginalne, tak jak już kiedyś wspomniałem tutaj na temat tzw. "ołtarzyka" aby go przywołać... Z tego co mi wiadomo okazuje się, że na MC da się to zrobić bez żadnego pluginu czy moda, lecz bardziej moda ewentualnie ;p.

W każdym bądź razie moim zdaniem on jest na alpha... A jeśli chodzi o legendę dotyczącą Herobrine to ma ona bardzo dużo nieprawidłowości...

Lecz moim zdaniem szanse na istnienie ogólne HB są takie jak to, że jajko było pierwsze, a nie kura, czyli wynoszą one 50%.

Pozdrawiam

Opublikowano

[quote name=ToNy xD' timestamp='1301341139' post='2262697]

JA GO WIDZIAŁEM BAWIŁ SIE ZE MNĄ W CHOWANEGO CZY CO? IDE PRZEZ LAS A ON NA MNIE LUKA ZZA DRZEWA A JA O LOOL? PODBIJAM A TAM GO NIE MA 0.0

POTEM WPADAM DO WODY A ON ZA MNĄ ODWRACAM SIE I WŁAŚNIE PO SEKUNDZIE ZNIKŁ 0.0 JAK TAM CHCECIE MOŻECIE MI WIERZYĆ ALBO NIE a tutaj taki 1 filmik chociaż też troszke dziwny tak bardzo tego nieudawadniający

Hahahahaha,

Po 1: To nie jest twój filmik bo takowy film który tu pokazałeś nie jest polaka można zobaczyć po opisie i komentach więc sie nie gaś tylko swój filmik prawdziwy pokaż

Po 2: Można ujrzeć na filmikU wersje Alpha 1.2_02 a nie Beta 1.3_01... Więc szansa na spotkanie tego koksa jest minimalna albo nawet zerowa

Co do filmiku to sie zjarałem :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

[quote name=ToNy xD' timestamp='1301341139' post='2262697]

FAKE herobrine nie ma usmiechu

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...