Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mieliście błąd minecraft'a i tak jak jjayjoker jemu się sklonowała wieża to wam postać.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie , jak jjay szedł do tej wieży to dziwny ludzik stał tam . Jak ktoś nie wierzy to niech się przyjrzy tam gdzieś w komentarzach ktoś dał w której to minucie

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

jej postać się sklonowała ale nasza postać domyślna (char) ma niebieskie oczy nie białe..... ja w to wierze :P

@Edit:

"Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I never meet..), and he's not in the game." Napisał tak Notch na twitterze, pisze tu że nie miał brata a w każdym innym źródle pisze że ma to ja się gubię

............

Opublikowano

Zwykła ściema.On nie istnieje.

Sam notch pisał że to zwykły wymysł.

Jeżeli tobie zmarł by brat to też chciał byś jakoś go upamiętnić .

To że Notch tak powiedział nie znaczy że tak jest ...

Herobrine istnieje !!!

Opublikowano

Jak pisał hrabia12 po prostu Notch mógł tak zrobić po prostu skin Herobrina jest tak głęboko ukryty że żaden Player go nie odkryje, ale jak pisałem zaciekawiło mnie że gościu pisał ten temat a Herobrine odpisał "Przestań" a potem jego profil nie działał może jakieś duchy xD ? Zaciekawiło mnie to bede dawał kolejne wiadomośći (Nawet o realnym bracie Notcha w naszym świecie)

@Edit:

Szukając nowych wiadomości natrafiłem na temat na jakimś forum o strasznych historiach :

Klik!

ja uwazam ze jest to dynamicznie generwoana tekstura ktora podczas gry zmienia skin gracza na ten z bialymi oczami

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ja spotkałem herobrine w mc beta 1.3_01 w mp z kolegom zalozylismy serwer bez zadnych pluginow

zrobilismy se chate i znalezlismy wielki system jaskin po pewnym czasie eksploracji herobrine 2 razy nas zaatakowal kolege zabil 2 razy

potem gdzy zamknelismy kopalnie (ze strachu) okazalo sie ze herobrine lazi po lesie cytuje go "It's mine " "only god can help you now "

od tamtego czasu minol 1 dzien a on nas przesladuje na tym serwerze ps w singlu znalazlem sciete drzewa z tylko 1 klockiem i kilka razy drzewa same sie podpalily i wiem ze to on bo go widzialem ps to historia calkowicie prawdziwa

mca.png mca.png

mca.png vipersig.jpg

Opublikowano

herobrine to tylko postać która ma was przestraszyć lub zachecić grać calymi dniami i nocami aby go znaleść [herobrine] :)takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Nie wiedzialem go ale moze to byc prawda :D Mozliwe ze gdy sie gra w MC i jest sie podlaczonym do neta to sie sciaga model HeroBrine i pliki jakies tam do niego nie wiadomo :D A notch mowi tak specjalnie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kur*a prawie zawalu dostalem!!!!

Ogladajac film na youtube

postanowilem zrobic to samo

Postawilem zloto

wsadzilem mossy

postawilem netherrack

wsadzam laternie a tu bummm ogien na caly ekran

a zapomnialem ze to craftbook rozpalil xD

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Herobrine jest tylko na Alphie, wiec prosze nie pisac komentarzy ,,mam Bete i go widziałem!'' moze to byl Monster? :)

@pare razy up - co do tych podpalonych drzewek tez tak mam czasami ;) Tez mam Bete, mysle ze to dlatego ze pod drzewem jest lawa i sie drzewo poprostu podpalilo ;)

To nie jest tez prawda ze Notch ,,wezwal'' ( nie moglem znalezc innego slowa ^.-) Herobrina jako swego brata... ;0 umm? nie mowcie mi ze w grze go Pomscil bo zabil pare szkieletow czy cos ? :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Siema

Herobrine istnieje 100%!

Mam Single Player Command i zaraz wrzucę parę SS

Brat właśnie się z nim bawi na Godzie ;P

Żeby Herobrine się zrespawnował nie może być poziom trudności na Peacfull.

@Edit

Bez MOD'a Humans+ się nie obejdzie.

Przykro ale szansa na spotkanie Herobrine na Singlu jest bardzo mała.

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

d'emploi

Kur*a osralem sie ze masakra. Po cholere to dawales :D ?

Na filmie też ktoś narobił... taka wielka kwadratowa kupa...

Brr ja mialem prawieze zawal serca jak postawilem redstone torch (pochodnia z redstona) obok netherrack'u ktory sie sam zajaral a ja myslalem ze to juz za szybko sie przywolal Herobrine

Opublikowano

Niezmiernie ciekawy temat. Sam na sam z Herobrine'm się nie spotkałem, jednak spotkałem "poszlaki" - prymitywna budowla z CraftBox'em, lub tunel 3x3, 7 klocków nad BedRock'iem o długości ok. 30 klocków...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

demploi jezu! ;d ja na sluchawkach prawie na full a tu kurczak... odwraca sie a ja podskoczylem :D! o jezusie :D

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Cris, jakas komenda na przywolanie Herobrina jest? :)

mam moda humansow ale nie moge go przywolac ;d

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Wiem o czym będe dziś śnił...

@Topic

Probowalem go przywolac bez modow - nie idzie ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...