Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ta morda creepera... xD

Jeżeli chcecie ujrzeć Herobrine... To zamiast swojego nicku w grze, wpiszcie "Herobrine"

Nacisnijcie "i" albo "e" (zalezy jak macie ekwipunek ustawiony) i niespodzianka!

Tak samo dziala z nickiem Notch ;D

Hahahahahaha Ten notch mnie rozwalił buahahaha! Wpiszcie se a zobaczycie że śmieszne

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spotkałem się czymś dziwnym ... Piramidą na oceanie, całej z piaskowca . W środku był prostopadłościan z bedrocków a w środku spawnery mumii (gram na modzie), kiedy to zobaczyłem to pomyślałem : K..... może ten herobrine istnieje ?!

Opublikowano

Herobrine nie istnieje (notch powiedział że nic takiego nie wprowadzał) . Ale powiedział że może go kiedyś wprowadzi .

14j5cfs.jpg
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja gram w MineCraft z nickiem Herobrine :)

Ale to raczej nie bylem ja :P

Opublikowano

Ile można to wałkować?! Herobrine nie istnieje i już, nie rozumiem dlaczego niektórzy tego nie potrafią zrozumieć :huh:

Jak może istnieć coś, czego tekstur nie ma w grze?

herobrine_by_darkrai88-d32sm4x.png1.jpeg

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Więc tak powtórzę to co pisali inni .

Herobrine istniał tylko w wersji Alpha został stworzony przez podmienienie tekstury żelaznych drzwi w modzie .

ludzie pobierali moda widzieli tą istotę i tak powstała legenda na skale świata nad która będą się głowic następni B)

4.png

Opublikowano

Sorki ale ogólnie textura HB jest... Wystarczy się nazwać na single, "Herobrine", a w ogóle to już chyba ktoś o tym wspominał, więc sory, że znowu to poruszam ale widzę, że chyba niektórzy nie czytają dokładnie.

Opublikowano

Powiem Wam tyle.. Czytam posty typu "obsrałem się i nie bedę już grał" moje pytanie... Co strasznego jest w pixelowej gierce? A raczej co strasznego jest w GIERCE jakiej kolwiek? Widocznie większość młodziezy ma problem z odróżnianiem świata realnego z światem wirtualnym przez co mają problemy ze snem itp... Moje rada aby życie tych osób się poprawiło: Odstawcie kompa i TV a zaprawdę będzie lepiej. A co do HeroBrine'a : Myślę, że istnieje lecz w konkretnej wersji lecz filmy typu, że HB nas atakuje to fake.... Takie moje zdanie i jest prawdziwę.

Opublikowano

@artixz

Tutaj moim zdaniem nie chodzi o to, że ktoś nieodróżnia świata realnego od świata gier, lecz chodzi głównie o to,że zobacz... Załużmy, że grasz sobie spokojnie w minka, a tam nagle z daleka widzisz coś co normalnie z grą jest sprzeczne... Nie wystraszył byś się? Wiesz tutaj chodzi o reakcję, że "Co to jest, o co tutaj chodzi?" etc...

Opublikowano

2x UP szczerze? Nie przestraszyłbym się aż tak bardzo. To niejest takie straszne.

Do wszystkich: Herobrine istnieje ale w określonej wersji Minecrafta.. I co najważniejsze Herobrine podchodzi do nas i tylko i wyłącznie obserwuje nas. Niema żadnych ataków itp. Spotyka go się również na poziomie peace lecz szansa na jego zobaczenie jest mała. Teraz do tych co boją się włączyć Minecrafta: Herobrine podchodzi do nas na odległość 10 kratek !!! więc niema strachu, że chodzicie sobie po domku odwracacie się a tu stoi =) to fake. Tak samo jak oto ten filmik w którym typ kopie odwraca się a tu stoi Herobrain. Bardzo prosto to zrobić podmienić tekstury metalowych dzwi i jest :) . Rozpisałem się troszkę ale streszczę to: HB istnieje lecz NIE atakuje i podchodzi do nas na odległość ok. 10 kratek.

Opublikowano

chyba @2up xD

10 kratek... Dzięki... Wiesz ja w niego wierze, że istnieje, ale teraz to już naprawdę się boje... Ale mam fajnego moda więc się nie boje aż tak bo, zrobie sobie mieczyk z diamentu bez problemu i już jak co... Mam nadzieje, lecz nie chce mu wchodzić w drogę...

W ułamku... Jak duża jest szansa spotkania HB?

Opublikowano

@mezzzol

Bez urazy ale troszkę się ośmieszyłeś, ponieważ wziołeś filmik, gdzie gościu zrobił tzw. "ołtarzyk", na single... Z tego co mi wiadomo to działa na MC i to bez modów, proszę czytaj poprzednie posty...

Pozdrawiam

Opublikowano

@mezzol

Popatrz na inne filmiki, zle ukladasz Torche :)

@Topic

Herobrine nie istnieje

Wat De Fak!?

Poco ten temat juz setny raz odkopujecie?!

Wystarczy raz przeczytać I Koniec :)!

Co do waszych teorii...

Proszę Was... Nie osmieszajcie sie...

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Siemka :D Ja za czasów Alphy 1.2.6 (jeszcze wtedy miałem pirata ale wszystko było 100% zgodne z normalnym MC ( bez modów itp.) W pewnym momencie grania w moim kanionie ( kocham generator z Alphy ) komputer mi się wyłączył bo nie było prądu ( i tak 2-3 godziny może ). Kiedy wreszcie był prąd to od razu MC odpaliłem, ale ku mojemu zdziwieniu świat się nieco zmienił bo w odległości ~50 kratek od mojej bazy była jaskinia ( w ziemi i w dół się ciągnęła ). Akurat na laptopie czytałem o Herobrine ( i nie piszcie HeroBrain bo to znaczy dosłownie bohaterski mózg albo coś takiego jestem zbyt zmęczony na tłumaczenie..), a wtedy nie wiedziałem że jak się nagle MC albo komputer wyłączy to się save`y psują i czasami generują nowe rzeczy na wygenerowanym już terenie... Poszedłem zmienić gacie bo pełno już było i wyłączyłem MC... Poczytałem o HB i jego historii i uznałem że to (nie)zwykła creepypasta do straszenia dzieci neo... Od razu włączyłem save i zacząłem eksplorować jaskinie bo się ucieszyłem że może jakieś diamenty znajdę, ale od razu się obsrałem bo zobaczyłem jak się oczy pająka w ciemności świecą, więc zalałem ją lawą ( później sprawdziłem i do końca jaskini doszła lawa...). Na upamiętnienie tego dziwnego zdarzenia postawiłem przy jaskini tabliczkę : "Jaskinia Herobrina - nie wchodzić grozi spaleniem" ( co aa 1 to na 2 tabliczce zmieściłem )..

Dziękuję że moglem się z wami podzielić moją historią :)

PS: Herobrine NIE ISTNIEJE!!!

PS2: Chyba, że Notch tak sprytnie i dobrze zakamuflował to, ale HB pojawia się w 0,0001% przypadków... Większość to historyjki dla dzieci neo albo nędzne creepypasty (bez urazy :))

Opublikowano

@aroFaz

Sorki ale jesli ktoś się ośmiesza to chyba ty, ponieważ sądze, że nie powinieneś z góry wnioskować, że czegoś nie ma lub jest...

Moim zdaniem HB istnieje ale tylko na niektórych wersjach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...