Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha 100 osób + , że widziało no nie mogę, ahahahaha...

Wrzucajcie dalej te screeny przerobione w paincie do tego rozmazane, żeby nie było widać nie pasujących pikseli, kręćcie te debilne filmiki z multi gdzie nie pokazują nicków a ja dalej będę z was się śmiać <hahaha>

Skrzynie z itemami , i małe groty np. 2x2 (nazywane przez was domkami) to po prostu błędy gry! (no może poza tymi grotami) Tak jak macie spawny potworów tam też są skrzynie !!!

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ko,ko,ko,ko,ko,ko Combo Breaker ^^

A topic ^^

Nie istnieje cos takiego jak Herobrine >.< To jest Wasza chora wyobraznia tylko...

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Ja powiem tyle. Herobrine nie istnieje, ale jeśli tak bardzo chcecie żeby był w minecrafcie to napiszcie do Notcha żeby dodał go do gry. Koniec tematu.

Opublikowano

Ja w niego tylko wierze.Nigdy go nie zobaczyłem,bo nie mam premium.Kupie se kiedyś.

pięć

Opublikowano

Ludzie. herobrine stworzyli kolesie z forum minecrafta ;] podmienili jego tekstury za drzwi i wyglądało jak by przechodził przez drzwi :) bo jak ktoś otworzył drzwi podmienione za herobrine to wyglądało jak by on do nich wchodził / z nich wychodził. proste. Do widzenia i proszę zamknąć temat

graphic.png

Opublikowano

Ja nie wiem... Na Single Player Commands nie ma go na spawnlist oraz nie da się go spawnąć /spawn herobrine

PS. Wszystko da sie ukryć, a ja to zbadam :D

#EDIT

Mi ten spawn nie działa, ale słysze jakieś bardzo dziwne odgłosy. Pogrzebię w kodzie gry, może to coś da.

#EDIT 2

Te odgłosy.. Jak przejrzałem cały temat, to one są dokładnie takie same jak te w tym filmiku (ten przed pojawieniem sie herobrine, jakby wiatr szumiał)

Po za tym jeśli chodzi o teksture hb, to nie wiem czemu większość uważa, że jak jej nie ma to i nie ma hb. Według mnie to podmienienie czterech pikseli za pomocą kodu to raczej nic trudnego...

PS. Właśnie zaczynam analizować to, grac na mgle, jak go spotkam będę go gonił na /fly 5

#EDIT3

Hmmm. Sprawdze seeda Herobrime

#EDIT4

Chyba na moim profilu będę publikował relacje z poszukiwań hb :D co do seeda, nic ciekawego. Po za tym, niektórzy mówią, iż inni podmieniają skórki zombich itp. JEDNAK PAMIĘTAJCIE, ŻE ZOMBIE MAJĄ PODNIESIONE RĘCE

Opublikowano

Zamknijcie już ten temat to zwykły spam...

Skoro ten temat to spam to po co niepotrzebnie spamujesz próbując nabić posta ??

Opublikowano

@up

Wniosłeś coś do tematu ? Chyba nie .

Co do tematu, ja myślę że po prostu ktoś sobie wpisał Herobrine i patrzy na skina i ' jakby ' duch po nie ma oczu i od razu że zmora.

Lub ktoś zamiast wejść na single weszedł na multi i zobaczył ziomka z takim nickiem >.< .

To tyle ode mnie .

Opublikowano

hmmm ... ^^

Ja uważam, że on nie istnieje ale na Singlu się przez niego boję grać, bo zawsze jak się zaloguję to mam przeczucie że zaraz jak się obrócę to go zobaczę :<

Wiem, że to debilne ale taka jest prawda ...

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

Odp jest banalna istniał w Alphie ale w becie go nie ma lecz może notch po tych zamieszaniach go wprowadzi

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja mialem cos takiego .Niedawno chcialem wgrać save od kumpla i cos dziwnego mi sie dzialo z mc wlonczylem stworzylem nowy swiat i patrze o fuck wszedzie pochodnie i zciete drzewa i drewniany domek wylonczylem na 2 dzien przychodzi do mnie kumpel zeby pograc ze mną w mc i mowie mu ze widzialem rzeczy ktory prawdopodobnie stworzyl herobrine wlancza patrzy i mowi Wtf to moj save strasznie sie zdziwilem potem tak okolo tygodnia wlonczylem znowu mc stworzylem nowy swiat patrze tunel 2/2 wchodze patrze a to moj stary save sprzed 4 miechow to ja Wtf .To moja odp moim zdaniem to nie istnieje sam Notch to oglosil

Ps do tych ktorzy mowia boje sie isc do lazienki przez herobrine'a to Zal mi was ludzie !!!!

Opublikowano

Odp jest banalna istniał w Alphie ale w becie go nie ma lecz może notch po tych zamieszaniach go wprowadzi

Omg wiesz ile dzieci gra w Minecraft'a ??? Jakby wprowadzil Herobrine'a to ... Bankrut

Opublikowano

Lecz moi kumple zrobili serva hamachi nikt z nas niemial premium i widze Herobrine join the game to ja na Xfire gadam kto sie zalogowal jako herobrine ? (bylo nas z ok 6) Jeden odpisal mi "co ty pieprzysz? to wchodzimy i widzimy herobrine'a mial biale oczy to my zanim w pogoń (jakby to byl jakis debil ktory chcial nas nabrac to by nie było widac jego slepi )To nadal niewiem ^^ nieznam sie na mc za bardzo .Co na ten temat sadzicie?

Opublikowano

UP: Było w poprzednich postach, że tylko jakiś koleś zrobił sobie konto z nickiem Herobrine i wgrał sobie skina z białymi oczami. Jak piracisz, to jeśli wejdziesz na jego nick, to będziesz miał jego skina (tak samo jest np. z nickiem CTSG) :P

1339163822-U301909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...