Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ale ogólnie textura HB jest... Wystarczy się nazwać na single, "Herobrine", a w ogóle to już chyba ktoś o tym wspominał, więc sory, że znowu to poruszam ale widzę, że chyba niektórzy nie czytają dokładnie.

To jest konto z takim skinem, kretynie.

Wpisz sobie nazwę CTSG. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
  • Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje zamknąć ten gówniany temat już, zwykłe nabijanie postów i spam.

I do tego jeszcze w ankiecie widać czy "Herobrine" to Prawda lub Mit. A większość głosów jest na: Nie, nie jestem jakimś debilem (218 głosów [37.78%]) chyba wszystko wyjaśnia...

Opublikowano

Pobrałęm tego save'a i w dziurze jest Herobrine ale mnie nie zaatakował. Jednak jest dowód że istnieje na wersji beta 1.3_01 :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

@Dironixu

A zauważyłeś że jak wrzucisz tylko save... bez tego bina to jest to stworzenie zwane "monster". Jest to klon gracza starający się go zabić i być oryginałem (myśli że jest oryginałem i tępi gracza bo uważa że to kopia). Pliki też przemieszane są. Np to że ma się skin herobrine (a przecież klon wygląda tak samo).

Zresztą herobrine istniał dawno temu na alpha i przy bliskim spotkaniu z graczem uciekał (a nie jak monster lgnął do niego) i znikał w nicość (czego monster nie robi).

Obalony save.

W razie opierdzielania mnie że kłamię itp i wgl jestem niefajny bo plecę głupoty. Jak macie single player commands wpiszcie /spawn monster . Pojawi wam się to samo.

9obpmnjr.png

Opublikowano

@Astvill

Widzę, że rodzice nie nauczyli cię odpowiedniego zwracania się do drugiego człowieka, no ale to już pewnie tak jest jak się w pisząc delikatnie nieodpowiedniej rodzinie mieszka...

A teraz tak nie co bardziej propo twojej krótkiej i jakże na bardzo niskim poziomie wypowiedzi:

Dobrze o tym wiem, że jest to konto... Podobnie można wpisać "JJayJoker" i wyjdzie skin JJay'a, chodzi tutaj tylko o to, że może, z naciskiem na "może", to być jeden z dowodów na jego istnienie, w końcu jak to mówią, w legendzie zawsze jest ziarno prawdy.

@Zkumeku

Nie wiedziałem o tym, że HB tak działa :D, sorki ale czy przypadkiem troszkę nie przesadziłeś, oczywiście nie mam zamiaru tutaj Cię obrażać, tylko ogólnie stwierdzam fakt, że z tego co mi wiadomo, to poprostu Herobrine nas atakuje albo jak już ktoś tutaj wcześniej napisał, pełni rolę obserwatora, ale to, że uważa nas za niewłaściwe odbicie to nawet by mi nie przyszło do głowy ;p, może faktycznie tak jest... Ale tak jak już właśnie pisałeś, na Alpha, i moim zdaniem HB właśnie, na alpha, że tak napisze "grasował", bo w beta to raczej są zwykłe fake, no oprócz wersji od 1.3 i w górę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Heh ja osobiście też nie wierzyłem w Herobrine`a do czasu kiedy ściągnąłem sobie Single Player Commands na bete 1.5_01 i z nudów chodziłem po świecie. Jak szedłem sobie po plaży zobaczyłem dziurę w ziemi. Pomyślałem że pewnie ja ją wykopałem i zostawiłem, ale jak podszedłem bliżej to zobaczyłem, że pod piaskiem jest zbudowana taka jakby chatka z cobblestona i jest tam skrzynia a głębiej w tej chatce craftbox. Ja tego nie zrobiłem i nie mam modów innych niż SPC więc przypuszczenie że Herobrine istnieje nie jest całkowicie bezpodstawne. Dodam też że jak się zalogujemy z nickiem "Herobrine" to dostaniemy jego skina, więc Herobrine może istnieć. Notch może dlatego mówi że Herobrine nie istnieje żeby była nuta tajemnicy w minecrafcie. Jakby ktoś chciał to mam screeny tej chatki.

Uśmiechnij się ! Jutro możesz nie mieć zębów.

23279.png 27588.jpg

18714.jpg 32074.png

9033.jpg 35417.png

Opublikowano

Heh ja osobiście też nie wierzyłem w Herobrine`a do czasu kiedy ściągnąłem sobie Single Player Commands na bete 1.5_01 i z nudów chodziłem po świecie. Jak szedłem sobie po plaży zobaczyłem dziurę w ziemi. Pomyślałem że pewnie ja ją wykopałem i zostawiłem, ale jak podszedłem bliżej to zobaczyłem, że pod piaskiem jest zbudowana taka jakby chatka z cobblestona i jest tam skrzynia a głębiej w tej chatce craftbox. Ja tego nie zrobiłem i nie mam modów innych niż SPC więc przypuszczenie że Herobrine istnieje nie jest całkowicie bezpodstawne. Dodam też że jak się zalogujemy z nickiem "Herobrine" to dostaniemy jego skina, więc Herobrine może istnieć. Notch może dlatego mówi że Herobrine nie istnieje żeby była nuta tajemnicy w minecrafcie. Jakby ktoś chciał to mam screeny tej chatki.

Tak miałem skina Herobrine podaj jeszcze screeny to może uwierzę :D

mpcforum4everblue.jpg

"Bo MPCForum jest jak narkotyk"

Opublikowano

Tak miałem skina Herobrine podaj jeszcze screeny to może uwierzę :D

Proszę bardzo może trochę niewyraźne ale moge porobić dokładniejsze z wnętrza domku ale to kiedy indziej. Porobiłem ogółem screeny z okolic domku. Ostatni pokazuje okolice z wysokości 15 bloczków.

post-323317-0-10629200-1303913877_thumb.png

post-323317-0-83135800-1303913908_thumb.png

post-323317-0-55236200-1303913924_thumb.png

post-323317-0-00153600-1303913989_thumb.png

post-323317-0-05932900-1303914025_thumb.png

post-323317-0-66292900-1303914071_thumb.png

23279.png 27588.jpg

18714.jpg 32074.png

9033.jpg 35417.png

Opublikowano

Hah

To dungeon jest :P

Zazwyczaj głęboko. Ciężko go znaleźć :P - Dlatego pewnie myślisz, że to HeroBrine. Osobiście miałem ciekawe położenia dungów. Np. zrobiłem sobie dom na dedyku, kopię dziurę na łóżko a tu - lawa. Była to jednak nie tylko lawa. Obok był dungeon biggrin.gif

Opublikowano

To nie jest tylko dungeon. Że są one głęboko to wiem bo trafiłem na 3 ale tam są różne korytarzyki i nie ma spawnera a samo się to chyba nie wygenerowało :P

23279.png 27588.jpg

18714.jpg 32074.png

9033.jpg 35417.png

Opublikowano

Moim zdaniem to jest lipa... Na zwyklej grze go nie ma . Trzeba pobrac HerobrineMod i byc moze bedzie. Dzieci biora zwyklego kolesia z minecraft i wstawiaja biale oczy :D

Opublikowano

Po co odkopujecie ten temat? Herobrine jest tylko zmyśloną przez graczy postacią, która niby chodzi po świecie minecrafta i buduje własne budowle. Jeden z graczy wysłał do Notch'a z pytaniem czy Herobrine istnieje, okazało się, że istniał on w pierwszych testach minecraft'a. Notch potwierdził, że herobrine był tylko i wyłącznie w testach alpha.

Podsumowanie Herobrine w testach beta nie istnieje . Notch może to potwierdzić.

Życzę dlaszego spamowania w tym nędznym temacie.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

boże zamknijcie wkońcu ten temat bo moim zdaniem jest niepotrzebny bo chyba kazdy wie ze herobrine nie istnieje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wczoraj/przedwczoraj na serwerze biegał Herobrine ale w kółko i tam gdzie się spojrzał był ogień nawet przy tym był Geoning.

Raczej sadze ze to adm/mod/globalmod przywołał ale nie wiem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja nawet jak bym miał 100% pewności, to przecież nie ma się czego bać... co jest strasznego w pikselach? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...