Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine - Prawda Czy Mit?

Riz0r0n

Herobrine - Prawda czy mit?  

702 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Herobrine istnieje?

• Tak, widzia?em
      113
    • Tak, spotka?em si? z jej wyczynami
      37
    • Tak, wierze w to
      111
    • Nie, nie jestem jakim? debilem
      272
    • Raczej nie
      52
    • Nie mam zdania
      35
    • Niewiadomo
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 Herobrine moze byc w plikach ukryty... sam mam 2 różne tekstury ,,char'' . Pozatym wbrew pozorom plik dosc latwo by bylo ukryc dajesz inna nazwe zmieniasz kombinujesz i wuala. Jednakze jesli mowicie ze go widzieliscie ( w co u wiekszosci watpie) wciskajcie F2. Te filmiki na youtube to masakra - herobrine jest akurat gry sie kreci filmik ?. W swoim swiecie tez spotkalem sie z dziwnymi rzeczami. Widzialem tunele i pochodnie ktorych ja nierobilem , jak zaczalem tam zaczesto lazic to cos mi sie dzialo jakbym przechodzil na tryb multiplayer. Zamiast ksiezyca pojawila sie krowa... i najdziwniejsze jest to ze nawet po ponownym wejsciu bylo to samo dopiero jak wrocilem do bazy ( za morzem ) przestalo...

post-330268-0-95026600-1302706490_thumb.png

post-330268-0-60445800-1302706803_thumb.png

post-330268-0-61066600-1302706824_thumb.png

• Odpowiedzi 466
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 Herobrine moze byc w plikach ukryty... sam mam 2 różne tekstury ,,char'' . Pozatym wbrew pozorom plik dosc latwo by bylo ukryc dajesz inna nazwe zmieniasz kombinujesz i wuala. Jednakze jesli mowicie ze go widzieliscie ( w co u wiekszosci watpie) wciskajcie F2. Te filmiki na youtube to masakra - herobrine jest akurat gry sie kreci filmik ?. W swoim swiecie tez spotkalem sie z dziwnymi rzeczami. Widzialem tunele i pochodnie ktorych ja nierobilem , jak zaczalem tam zaczesto lazic to cos mi sie dzialo jakbym przechodzil na tryb multiplayer. Zamiast ksiezyca pojawila sie krowa... i najdziwniejsze jest to ze nawet po ponownym wejsciu bylo to samo dopiero jak wrocilem do bazy ( za morzem ) przestalo...

To to akurat jest zrobione tak że zamiast texturki słońca dajesz krowę.A co do Herobrine raz było to napisane że , to była ustawiona texturka żelaznych drzwi , na jednym z LIVE Stream(nie wiem jak sie to pisze ale chyba tak). Co prawda na jednym z odcinków JJayJokera "Archiwum z X" (coś takiego) pojawia się sylwetka szkieletu z mieczem w dłoni w dzień . A coś takiego jak Herobrine nie istnieje , a co do tego szkieletu cóż sam nie wiem ale to pewnie jakiś błąd bo mu się wtedy świat zrypał . I jeżeli ktoś chce wierzyć w Herobrine to mam dla niego wiadomość "Pozdro , Poćwicz" !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź minus ,daj plus +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

o k***a hahaha roz*** mnie twoje zdjęcia ;x

@Topic

Herobrine występuje w alphie przy największej mgle zwykle...

W becie to jedynie modyfikacje....

A ze większosc gra od bety sądzi że on nie istnieje

Jak czytam "Nie ma jego tekstur!!! nie istnieje ja to wiem"

Tylko ze jego tekstura jest identyczna jak playera - tylko oczy sa brane z innego piksela...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Tak wy dajecie dowody screen-shot ale w plikach minecraft nigdzie nie znajdziecie tekstur pliku który może odpowiadać za tego typu bota jest to jeden wielki mit.

Opublikowano

Jak czytam "Nie ma jego tekstur!!! nie istnieje ja to wiem"

Tylko ze jego tekstura jest identyczna jak playera - tylko oczy sa brane z innego piksela...

ale w plikach minecraft nigdzie nie znajdziecie tekstur pliku który może odpowiadać za tego typu bota jest to jeden wielki mit.

No kur*a czytanie ze zrozumieniem się kłania...

bin>minecraft.jar > wyszukaj char.png

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Omg to jakiś mod albo co innego , takiego modelu nawet w plikach nie ma -_-. Nie nabierajcie dzieci z naszego forum bo nie będą mogły spać!

Ps. wydaje mi sie że zapoczątkował go CTSG/JJoker

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

O FUCK!

zacząłem robić poradnik do mc, wracam na swojego starego save'a i widzę....

LAS! w moim domu! 3/4 domu ZNIKNEŁO!

ok, dalej, znowu włączam mc, by zrobić screeny i co widzę? WSZYSTKO po staremu, bez tego lasu, wszystko normalnie... nie mam pojęcia co się stało...

Opublikowano

Jeśli tak bardzo chcecie się już bawić w podrabianie zdjęć to polecam ściągnąć moda Humans.

Po załączeniu moda wejdżcie sobie w pliki %appdata% > bin > minecraft.jar a w nim znajdźcie plik gui.

Po otwarciu i rozpatrzeniu wyszystkich zdjęć znalazłem 3 pliki o nazwie "Herobrine"

Wystarczy, że teraz ustawicie by pograć z botami, i spotkacie Herobrine.

A tak co do tematu :

Herobrine nie istnieje :]

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

Ja niewiem czy wierzyc czy nie ja w MC spoktalem takie dziwacto ze poprostu w bani mi sie to nie miescilo ,ale Herobrine nie widzialem

Opublikowano

japierdoleherobrine.jpg

Jednoznacznie Herobrine istnieje,a co do wersji Alpha...

To tez mialem cos tak dziwnego,otoz tak...

Budowalem sobie dom,i nagle wywalilo mi MC,potem tego domu nie bylo!!!!!

Pozniej chodzilem sobie szukajac miejsca na dom,a tu patrze fajna wieża o.O

Opublikowano

Taa,ale cos mi chodzi po glowie :rolleyes:

Ze jak byl juz blisko,to ten ''szkielet'' go zatrzymywal IDEALNIE obok tej wieży ;o

AAA wlasnie i jeszcze cos....

Szkielet nie ma miecza,tylko łuk ;]

Opublikowano

Herobrine występuje w alphie przy największej mgle zwykle...

W becie to jedynie modyfikacje....

A ze większosc gra od bety sądzi że on nie istnieje

Dokładnie, popieram w praktycznie 100% :)

Jeśli chodzi o to, że tak się wyraże coś, co było w filmiku JJay'a to z tego co mi wiadomo jest to Pigman ;p, a dlaczego na powierzchni zamiast nie w neterze? Ponieważ tak jak już ktoś tutaj pisał na ten temat, że cały w tedy JJay'a świat był zbugowany, więc i oprócz wierzy to mogło też się coś takiego dziwnego pojawić ;p

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja dzisiaj(i jeszcze kiedys) mialem taki przypadek ze sobie normal stalem....slysze cos,a tu slychac jak ktos cos buduje O_O

Ja wieże ze Herobrine istnieje,i tyle ;o

A świat JJay'a jest nawet troche zbugowany :)

Opublikowano

Tak jak już wcześniej czytałem JJay zjebał się świat.

Poza tym o ile czytaliście 1 post w tym temacie, było napisane że Herobrine występuje przy bardzo małym polu widzenia.

A na filmiku JJay, gra odświeża widok na zasięg gór sporo oddalonych za "Herobrine, który stał z mieczem"

On nie istnieje ! Przestańcie wałkować ten temat !

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

@up

dlatego też przes tem napisałem, że to był pewnie pigman... czytaj proszę uważniej...

Wiadomo, że przy mgle i to na alpha... Jednak ja tam nie potrzebuje Herobrine aby się bać grać w minecrafta... Teraz to będzie zupełnie btw. (poza tematem) ale dziś grając buduje sobie budynek, a tam nagle jakiś przeraźliwy dźwięk jakby z horroru ;p, wiem, że to najpewniej oznaczało, że niedaleko jest monster spawner ale i tak się przeraziłem i wyłączyłem gre :D, nie wiem czy jutro będę grał...

Po za tym...

Również dziś jeszcze przed tamtym dziwnym odgłosem, podczas kopania kamienia w mojej fabryce kamienia, sprawdzałem na jakiej wysokości jest księżyc, bo chciałem aby już był niedługo minecraftowy dzień i zobaczyłem płonące się najpewniej drzewa, ponieważ było to dość daleko... Fakt, że podpaliłem kiedyś kilka ale z tego co pamiętam już wszystko "poogarniałęm" a tam jeszcze w oddali widziałęm jak jeszcze płoneły i to na już dawno wygenerowanej mapie, więc nie mogło się drzewo od lawy zapalić... To jest dziwne...

Pozdrawiam

Opublikowano

Łapcie... tacy głodni jesteście

20110416172430.png

Zagadka dla was... prawda czy fałsz? :)

Edit: oczywista że fausz... jeszcze ss z servera mojego. 1-Jest przeźroczysty 2-Jest płaski. :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Wiadomo, że to fake bo HB nie podchodzi tak blisko ;p, jak podejdziesz to zaraz zniknie ;p ale jako przeróbka to nie jest złe ;p

Pozdrawiam

Opublikowano

No i ta morda creepera... xD

Jeżeli chcecie ujrzeć Herobrine... To zamiast swojego nicku w grze, wpiszcie "Herobrine"

Nacisnijcie "i" albo "e" (zalezy jak macie ekwipunek ustawiony) i niespodzianka!

Tak samo dziala z nickiem Notch ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...