Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem zrobilem new chara na nowym servie mam 1lvl i chcem zaczac bocic robie startuj bota i on teleportuje sie do miasta i pisze ze nie ma potow mozna to jkaos ustawic zeby tylko narazie eexpil a na wiekszy lvl z\ kupowal poty? prosze o pomoc

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
mam taki problem zrobilem new chara na nowym servie mam 1lvl i chcem zaczac bocic robie startuj bota i on teleportuje sie do miasta i pisze ze nie ma potow mozna to jkaos ustawic zeby tylko narazie eexpil a na wiekszy lvl z\ kupowal poty? prosze o pomoc

Tu trzeba myśleć logicznie, ;] jak nie chcesz żeby się teleportował jak braknie potów, to po prostu je odznacz żeby się nie teleportował jak ich zabraknie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hej mam taki dziwny problem ,nie moge ustawić żeby bot zbierał mi elków jak chce zmienić z ignore na pickup to sie nie da,może ktoś wie Wtf?

Admin Cienia
Opublikowano
hej...

po zalogowaniu w luncherze daje start game i wyskakuje to... :

Jakiś pomysł?xD

No chłopie ty tego nie wiesz? :P Wejdź w plik gameinfo.ini który znajduję się w katalogu z botem, i podaj ta dojście do folderu silkroad.

Przykład jak to wygląda u mnie:

D:\User\gry\Silkroad\

Opublikowano

Hmmm.. czyli nie mozna zmieniac nazwy folderu silka,albo plikow w naszym folderze o nazwie Silkroad..? ;/

Da sie jakos ustawic zeby bot jechal do rm na spota z hotan a nie teleportowal sie do sm i stamtąd?

ah i jeszcze jak bot biegnie od moba do moba zmienia 10x bron -,- biegnie daje roda, zaraz na staffa i tak ciagle... zanim nie zaatakuje moba ;p jakas mysl xD?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam taki problem.. Odpalam srokinga loguje sie .... wlaczam loadera ... wyskakuje mi okno log ze sro kinga.... wchodze do gry... i nie pojawiaja mi sie mapka i okno bota... O co chodzi?? Prosze o szybka odpowiedz... Mam najnowsza wersje bota....i mam win xp

Opublikowano

Siemka all. Mam pytanko jest jakis Autologin darmowy dzialajacy ze srokingiem i sprawdzony ze bez hack. itd?? chcialem sprawdzic ale nie moglem znalesc. D&G ty raz w poscie pisales ze jakiegos uzywasz ale zapomnialem nazwy :( Jak ktos posiada prosze o nazwe i w miare wytlumaczenia jak go ustawic (napisac najlepiej na priv) dzieki all i czekam na pomoc

Admin Cienia
Opublikowano
Siemka all. Mam pytanko jest jakis Autologin darmowy dzialajacy ze srokingiem i sprawdzony ze bez hack. itd?? chcialem sprawdzic ale nie moglem znalesc. D&G ty raz w poscie pisales ze jakiegos uzywasz ale zapomnialem nazwy :( Jak ktos posiada prosze o nazwe i w miare wytlumaczenia jak go ustawic (napisac najlepiej na priv) dzieki all i czekam na pomoc

LogSro 2.1 + serverlist.

moze mi ktos wytlumaczyc do czego sluzy to okienko logger co wlacza sie zaraz po wlaczeniu silka ?

Tam jest napisane co bot kupował/sprzedawał. Jeśli chcesz możesz zamknąć.

Opublikowano
ale jak to odznaczalem to dalej sie teleportowal

Daj jeszcze save setting.. a jak to nie zadziała to teleport i powinno śmigać normalnie ;)

Opublikowano

Gdzie można ustawić z jakiego miasta bot ma biec na spota ?

Wejdz i kliknij na brzuszek pajacyka

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów -

- dopóki nie zobaczyłem Internetu.” - Stanisław Lem

Admin Cienia
Opublikowano
Nie ustalisz tego bota sam wybiera miasto z którego będzie miał najbliżej na spota

Admini pisali że wersji 1.0.13 da już się ustawić skąd ma iść bot. :)

Opublikowano

Tak da się, zaraz obok zasięgu spota, jest Start City. Tam sobie dajesz z jakiego miasta ma startować bot. ;)

ps. @D&G skąd można wziąc LogSro 2.1? Mógłbyś wrzucić? :P

SaintCandy.png
Opublikowano

Witam, mój problem z botem polega na tym, że mam zaznaczone że jak braknie potionów to żeby poszedł do miasta i kupił. Zaznaczylem zeby kupił 200 MP, a on kupuje do tego momentu, aż w inventory braknie miejsca...

Opublikowano
Próbowałem tak zrobić przez loadera lecz się nie da.

Ja mam petarda problem, zainstalowalem SROKing'a i odpalam go on automatycznie pokazuje mi juz testosterona: start game pokazuje sie ten mały obrazek od loadingu i wtedy wyskakuje mi ze system wykryl nieprawidlowa operacje(czytaj blad) i zostanie ta aplikacja zamknieta;/ o co chodzi?? raz tylko udalo mi sie zalogowac to w glownym menu gry dostalem z kolei C7 error;/ jak ustawic tego bota?? moze jakis guide prosze??

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem: gdy ustawie bota wszystko chodzi jak nalezy i tak ok 2h a potem zawiecha bota i silkroad nic nie mozna zrobic trzeba wylaczyc gre i wlaczyc jeszce raz. Komputer mam dobry (athlon 6000+, 9800GTX+, 4Gb ram) wiec to napewno nie wina kompa. prosil bym o pomoc moze wy mieliscie takie problemy i jakos je rozwazaliscie. Pozdrawiam

Uczeń
Opublikowano

Otóż ... włączam Lunchera loguje sie ..., i mam wlaczyc tesotsterone ... i co ? lipa nie wlacza sie silk po kliknieciu Launch tylko

"Error A LQ CCD (9)" , silk odpala się dopiero gdy włącze SrProxy i zaznacze Binary log ....

Co mam zrobić ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...