Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w jaki sposób zmusić bota to sortowania itemów? Nieraz mi się wyłącza przy sklepiku bo niby cały plecak zapchany, patrzę a tam w jednym slocie 1 potek, w drugim 7 potków, w 3cim 24 itd... to strasznie wkurza ;O

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Humor mi się poprawią jak widzę, że ten temat utworzyłem ja i zawarłem w nim tylko jeden, swój post.

Teraz już dwa. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy da sie srokingiem bocic w dh cave i jg cave ?

y czy sro king na rusro jest darmowy non stop czy tylko np pierwsze 10h ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy a mianowicie mam problem z buffami używa mi wszystkich tylko nie RD.

Wiem, że się nie poddam, nawet kiedy się wywracam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problemik .... Włączam bota (start game) Wpisuje passy ... Loguje sie ... Ustawiam całego bota ... wszystkie opcje i włanczam expienie. Expi pięknie wszystko działa ... dostosowuje się do opcji. Robie reloga , albo wyłanczam srokinga ... Ustawienia bota idą w H*J wszystko jest spowrotem na domyślnych , mam V 3_4 z 31 marca 19:10 , ... Ustawienia się resetują pomimo tego że daje SAVE! WTF? Proszę o podpowiedź ^^

--------------------------------------------------------------

EDIT:

Sam udzieliłem sobie odpowiedzi ^^ Zmiana ustawień regionalnych systemu na rosyjskie rozwiązała problem.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak odpalic dwa clienty przez srokinga? chodzi o to zeby mozna bylo je ukryc pozniej w srokingu, bo odpalam tylko jedno konta a drugie to musze przez normalnego launchera odpalic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie mam takie samo pytanie jak antis, bo chciałbym odpalić sobie 2 klienty. lecz ja odpalam 1szego to nie mogę 2giego launchera odpalić bo wyskakuje komunikat ze tylko 1 sroking może być odpalony. to ja już nie wiem co i jak. loader z recyfer.info to padaka bo już takiej strony nawet nie ma

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Słuchajcie mam problem z tym botem. Ogólnie to mam windowsa 7 i podczas włączania bota nie odpala mi silka, wyskakuje jakiś error, nie rozumiem o co chodzi...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

gdzie mogę ustawić w srokingu wersja na Eroad, zeby bot zbierał dane itemki z ekwipunku a nie wszystko lub zbierał tylko itemki EU badz same bronie tez ?? dziekuje za szybka odpowiedz

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem a mianowicie gdy właczam SroKinga to w grze nie wyskakują mi żadne okienka , klikam END i HOME i nic , wie ktoś jak temu zaradzić ?

Opublikowano

Zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo , że dostaniesz bana za używanie bota.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Pewne ten temat poruszany był miliony razy,ale na prawdę szukam tego od 2 dni i nie mogę znaleźć.Gram na bocie SROKing.Bot normalnie expi,po czym następuje zwiecha silkroada,a launcher normalnie chodzi,lub jest na odwrót,ale zazwyczaj silka mi zwiesza.Wtedy muszę zrobić ctrl+alt+delete i zakończ zadanie,bo jest brak odpowiedzi.Komputer mam czyściutki,wszystko powyłączane,tylko silk i bot chodzą oraz avast i co zrobić z tym fantem.Z góry dzieki za radę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema dziś pobrałem srokinga uruchomiłem darmową wersje lecz jak się okazało nie mogłem na niej expić,więc zakupiłem tego golda i kupiłem Loop Boting Pack wszystko wporzo expi git tylko jest mały problem mam grab peta i za każdym razem gdy go przywołam bot natychmiast go chowa po czym wyskakuje komunikat ze jeżeli mam trial wersje to bot mi bedzie chował peta ,nie ogarniam tego szukam juz 6h o co kaman poradnik z 36raazy przeczytałem do tego na nowo instalowałem i ściagałem tego bota jak ktoś to ogarnia niech da znać o co kaman pozdro ludziska

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.Przy włączaniu bota jak pojawia się napis na srodku ekranu i dźwięk włączanego mbota wyskakuje mi błąd

żeby zreinstalowac tą aplikacje probowałem na mbot loader i mbot włączałem jako admin nie chce chodzic.

Jakieś Sugestie? :D (mam zainstalowanego net frame work i visual c++)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...