Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mam pytanie, czy jest jakiś sposób na szybsze ustawienie itemów tych co ma sprzedawać? Bo tak zaznaczanie po jednym to tragedia.

Albo żeby wszystkie itemy bez blue sprzedawał ( i jeśli się da to te itemy bez blue, ale z + żeby chował do depo :D )

Opublikowano
A mam pytanie, czy jest jakiś sposób na szybsze ustawienie itemów tych co ma sprzedawać? Bo tak zaznaczanie po jednym to tragedia.

Albo żeby wszystkie itemy bez blue sprzedawał ( i jeśli się da to te itemy bez blue, ale z + żeby chował do depo :D )

Nie ustawisz żeby szybciej sprzedawał niestety, tak będzie sprzedawać itemy bez blue ale musisz to ustawić w zakładce Sell/Store setting

@Down: sorka faktycznie źle zrozumiałem

Opublikowano

@ Up

Czytanie ze zrozumieniem :P Napisałem czy jest jakaś szybsza możliwość na Zaznaczenie tych itemów w Sell/Store setting bo tak pojedyńczo to trochę długo.

Opublikowano

jasne po prostu wchodzisz na sell/store setting i PPM jedziesz z góry na du tak aby Ci sie zaznaczyły wszystkie itemy i potem PPM na sell no albo na store

Opublikowano

Mam pytanie bo taxuje sobie postać srokingiem ii otwieram drugom postać loaderem jak mi dostanie ta postać pierwsza dc to trzeba wyjść terz z drugiej żeby odpalić odnowa bota można tego uniknąć ????????? proszę o szybkie odpowiedzenie :):)

Opublikowano

Witam, otóż używałem bota przez tydzień i po inspekcji jak chce go wpisać pasy to wyrzuca mnie z gry, czy ktoś wie co z tym zrobić (posiadam aktualna wersje SroKinga). Proszę o szybka odpowiedź.

ZA POMOC DAM 5*

Opublikowano

Ja mam taki problrm ze bez loadera bot mi nie chce chodzic a nie wiem czemu. Wlanczam sroking daje start game potem czekam i wpisuje id pw przpisuje literki wybieram postac i wbijam na nia. A login mi sie nie pokazuje przy wbijaniu a w loaderze chodzi. Czemu mi n=sam bot nie dziala?

Dodam jeszcze ze na dodatek w innych wypadkach wyskakuje bład microsoft z sro_exe klikne 2 razy na zamknij program i jak wlacze jeszcze raz to idzie

Opublikowano

J mam to samo co Shadow i na dodatek w innych wypadkach wyskakuje bład microsoft z sro_exe-czyli co musze miec jakieś sterowniki czy programy do bota?

Opublikowano

Nie wiem czy macie po updacie ten sam problem co ja. Otóż odpaliłem bota i jak chce wybrać żebym zbierał golda to nie mogę. Czy ktoś wie o co z tym chodzi?

ZA POMOC DAM 5*

Opublikowano

on będzie Ci zbierał golda, po prostu nie da się zrobić żeby nie zbierał

@DOWN

ja wiem że w wersji 1.0.12_2 sie nie dało

Opublikowano

Co ty gadasz da się ustawić żeby bot nie zbierał golda. Zakładaka Loot -> Loot setting i na gold dajesz Ignore, albo w Loot odchaczasz Use character to loot ale w tedy niczego nie zbiera

Opublikowano

help...

Ściągnąłem SroKinga najnowszego wbijam na silka wybieram serwa "Mars" loguje wybieram postać, wbijam.

I nic. Jakby bota nie bylo... wciskam END, HOME... i nic

co jest prosze o fast reply.

Opublikowano
help...

Ściągnąłem SroKinga najnowszego wbijam na silka wybieram serwa "Mars" loguje wybieram postać, wbijam.

I nic. Jakby bota nie bylo... wciskam END, HOME... i nic

co jest prosze o fast reply.

A wlaczyles z loaderem? Bo gdy dasz se narmalnie Start na srokingu to ci nie pujdzie tak n=jak mi. On mi chodzi tylko z loaderem

Opublikowano

Witam. Moj problem polega na tym ze bot sobie normalnie expi po czym co jakis czas zdaza mu sie tak ze poprotu przestaje bic moby. Bufuje sie nadal ale mobow juz nie bije musze na nowo do gry wejsc zeby znow bil. ma ktos taki problem pomozcie. PLS ! :(

Opublikowano

witam. bot dzial bezproblemowo, jednak denerwuje mnie "mulenie" hdd, da sie cos z tym zrobic ? przy okazji gra nieco przycina. w sumie problem malutki bo i tak nie siedze przy bocie i nie patrze na gre, jednak to "mulenie" w nocy jest denerwujace ;/

Opublikowano

Witam

ja mam taki problem wiec tak: Wlaczam bota loguje sie do niego i wlaczam testosterona i pokazuje mi sie ten prostokat(pierwszy) na pulpicie i nic wiencej, co zrobic zeby zalogowac sie za pomoca testosterona ? Prosze o odpowiedz . pozdrawiam

Admin Cienia
Opublikowano
Witam

ja mam taki problem wiec tak: Wlaczam bota loguje sie do niego i wlaczam testosterona i pokazuje mi sie ten prostokat(pierwszy) na pulpicie i nic wiencej, co zrobic zeby zalogowac sie za pomoca testosterona ? Prosze o odpowiedz . pozdrawiam

Masz tutaj opisane krok po kroku.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja mam taki problem,

mianowicie wbijam na bota i na stallera.

Kiedy bot dostanie dc to bot (panel bota i launcher) "przechodzi" mi na stallera.

Więc jednoznacznie oznacza, iż trzeba od nowa się wbijać na 2 konta, co jest denerwujące i czasochłonne....

Pisałem już do supportu SROKING'a ale odpisali mi, że muszę włączyć 2 clienty za pomocą loadera...

Odpisałem im, to oni ani tego nie naprawili, ani nie odpisali !

Proszę o pomoc !

SaintCandy.png
Opublikowano

jak się loguje dwoma postaciami i daje jedną przez sroking a drugą przez loadera a jak dostaje z srokinga dc to z loadera nie to jak chce zamknąć srokinga i wszystkie postacie mi się zamykają co jest grane ??

Opublikowano

Mam problem na windows Vista nie chce mi odpalić bota SROking .Loguje sie w bocie wszystko działa włączam START GAME w bocie . silk się włańcza .wpisuje ID i hasło wciskam connect wpisuje kod z obrazka .pisze serwer is full nastepnie powinna się pokazać informacja ze SROking ,natomiast wyskauje mi dc i wyłańcza silka PROSZĘ O POMOC.

próbowałem na innym kompie z systemem win XP i działa ale gram na laptopie z win Vista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...