Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie problemy,prośby oraz pytania zamieszczajcie w tym temacie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety niemozna......

Więc powstał ten temat więc tutaj się zapytam :)

,,mam taki mały problem... bo zamknołem te okna do bota jak można je spowrotem otworzyć ?? Prosze o szybka odpowiedz smile.gif

P.S.

Nie wiem co xle zrobiłem tongue.gif ale jak exspiłem raz pojechał na zakupy do miasta dobrze póxniej nie wiem czemu ale otwierał konia i schodził z konia i tak ciągle do póki mi sie nie skończyły... a potem stanoł i stał tongue.gif

Ale prosze bardziej o odpowiedz na to pierwsze pytanie tongue.gif bo z tym 2 to jakos sobie poradze smile.gif

,,

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Więc tak mam problem związany z tym, że ustawiam bota żeby wracał na spota do RM i gdy robi tp nie kupuje tego co powinien w ht tylko leci do sm ustawia żeby tam repota robił kupuje konia i ciśnie na spota bez kupowania czegokolwiek!!!

Opublikowano

Bo ten bot idzie do RM przez samarkand (ale dochodzi bo sam boce w RM) :P

To weź ustaw spota i daj return scrolla. Wtedy powinien kupować poty itp.

@ down

No w hooy.

Ciekawe gdzie.

Tylko twoja stara umie ustawić żeby bot nie zbierał potów

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mam taki mały problem... bo gram Bardem/clerem i mam 23lvl aktualnie farmiłem (350k) i dzisiaj zakończyłem chciałem pobocić a tu nie mam w bocie skila Booming chord (obszarówa) i +368% do ataku... jest to najlepszy skil i go niema w bocie ;/ czy moze jak włacze następny raz silka z botem to już będzie ? ale inna sprawa bo blesy z clera i noisy juz mam w bocie tylko tego skila niema !!

Prosze o pomoc :)

userbarwb.png

Opublikowano

Powinien sie pojawić po uruchomieniu ponownie silka ale nie gwarantuje bo może być tak jak podobno jest z RD czyli bedziesz musiał poszukać jakiegoś kodu to wklejenia w bocie.

@ 2x down

potwierdzam. Te tematy pytania/problemu są troche bez sensu bo za duż gmatwanina sie robi i nie można niczego znaleźć co powoduje że głupie tematy będą

powstawały po kilka razy.

niewymiarowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano

Przez ten temat zrobi się tylko spam, :P lepiej niech piszą z problemami ogólnie w dziale Sroking.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@D&G

Narazie może być bo niema w nim spamu,potem się najwyżej usunie :)

----------------------------------------------------------------

Ok, poprawie tylko nazwę tematu, bo za bardzo ściśnięte.

//D&G

----------------------------------------------------------------

xD,zawsze coś :P

//*ZiomQ*

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

witka all ja mam takie pytanko czy da się uruchomić w taki sposób żeby był bot na dwóch kontach na tym samym kompie??(nie chodzi mi tu o clienetlssa):D

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

yo

mam problem z srokingiem a mianowicie to to ze w pewnym momencie przestaje bocic i stoi jest mniej wiecej posrodku swojego range spot, no i tu moj problem nie moge dac stop botting(zeby znow dac start botting) no i disable bot tez go nie wylacza(caly czas jest stop botting a powinno chyba byc start po wl. disable)

Admin Cienia
Opublikowano
yo

mam problem z srokingiem a mianowicie to to ze w pewnym momencie przestaje bocic i stoi jest mniej wiecej posrodku swojego range spot, no i tu moj problem nie moge dac stop botting(zeby znow dac start botting) no i disable bot tez go nie wylacza(caly czas jest stop botting a powinno chyba byc start po wl. disable)

To jest zwiecha bota, przy tym pomaga tylko restart jak nie działa przycisk "start bot", "stop bot".

Opublikowano

A ja mam problem typu ze nie zaczyna atakować ze skilla tylko najpierw podchodzi do moba atakuje go bez skilla i dopiero potem ładuje nuke jak to rozwiązać żeby atakował za 1 razem z nuka i proszę bez odpowiedzi żebym wrzucił jakiś skill jako pierwszy który ma być wykorzystany bo to nie działa

Opublikowano
To jest zwiecha bota, przy tym pomaga tylko restart jak nie działa przycisk "start bot", "stop bot".

moje rozwiazanie, znalazlem na oficjalnym forum: http://img25.imageshack.us/img25/9581/stopbot.jpg te opcje maja byc odznaczone/ wyznaczone/ nie zaznaczone;)

mam nadzieje ze sie przyda

pozdro

@edit ja jednak mialem zaznaczona ta dolna opcje i mialem crash teraz nie mam :P

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Miałem tak zawsze, to nie w tym rzecz. Nie przeszkadza mi to tak gdyż rzadko się tak robi.

Opublikowano

mam taki problem... W bocie nie widoczny jest skil Obszarowy który jest od 20lvl ... mam już go a w bocie nadal go niema... Oto co jest w notatniku w skilach z barda... prosze o pomoc i utworzenie takiego czegoś by ten skil był widoczny :)

Dziękuje bardzo :)

Teraz w notatniku mam tak:

//Ô¶łĚµĄąĄ

[singleAttack_far]

<Horror Chord>

<Tuning Noise>

<Tuning Sound>

<Holding Clamor>

//Ô¶łĚ¶ÔąÖĘ©·ĹµÄČşąĄĽĽÄÜ

[MonsterAreaAttack_far]

<Weird Chord>

<Patter Clamor>

//ŇÔ×ÔÉíÎŞÖĐĐĵÄČşąĄĽĽÄÜ

[CenterAreaAttack]

<Booming Wave>

//×ÔÉíł¤Đ§Buff

[LongBuff_self]

<Noise>

//×é¶Ół¤Đ§Buff×ÔÎŇÎŞÖĐĐÄ

[LongBuff_party]

<Moving March>

<Swing March>

//×é¶Ó¶ĚЧBuff×ÔÎŇÎŞÖĐĐÄ

[shortBuff_party]

<Mana Orbit>

<Mana Breeze>

<Guard Tambour>

<Mana Tambour>

<Hit March>

<Clout March>

<Discord Wave>

<Dancing of Valor>

<Dancing of Magic>

<Dancing of Healing>

<Dancing of Mana>

<Dancing of Fight>

<Dancing of Wizardry>

<Dancing of Vitality>

//µĄĚ峤Ч·Ç×ÔĽşBuff

[singleLongBuff_exceptself]

<Mana Wind>

//µĄĚĺ¶ĚЧ·Ç×ÔĽşBuff

[singleShortBuff_exceptself]

<Mana Switch>

//ČÎŇⵥĚĺ¶ĚЧBuff

[shortBuff_anyone]

<Mana Cycle>

//Ô¶łĚµĄĚĺDebuff

[singleDebuff_far]

<Temptation>

<Curious Temptation>

//˝âDebuffµÄČÎŇâłÉÔ±

[CureDebuff_anyone]

<Cure Melody>

//×é¶Ó˝âDebuff×ÔÉíÖÜΧ

[CureDebuff_aroundself]

<Cure Music>

//ĚŘĘâ

[Especial]

<Rave Melody>

userbarwb.png

Opublikowano
witka all ja mam takie pytanko czy da się uruchomić w taki sposób żeby był bot na dwóch kontach na tym samym kompie??(nie chodzi mi tu o clienetlssa):D

Próbowałem tak zrobić przez loadera lecz się nie da.

Admin Cienia
Opublikowano

- multiclienta niema

- agbota można odpalić

- SroKing bardzo mocno obciąża procesor, w przyszłości to poprawią, (mam nadzieje)

Opublikowano

A wiec mam pewien problem czy da sie ustawic tego bota tak zeby nie zaczynal od Constantinopole tylko od Samarkand? bo jak klikam start bot wlasnie w SM to on sie przenosi do Cons i idzie z tamta dopiero na spot(expie obecnie na Dark Wolf i Evil Order Archer) z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Nie da sie. Bot ma własne ścieżki.

Dopiero teraz zauważyłem że mi też nie naprawia itemów ;/

Wie ktoś czy ta wersja z 11marca (1.03) ma naprawiony ten bug z naprawa broni?

niewymiarowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...