Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam je zbiera. Nic nie trzeba ustawiać. No tylko w zakładce "loot" musisz mieć zaznaczone "use character to loot"

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Pierwsze wrazenia z urzywania bota pozytywne :). Denerwuje mnie tylko to ze co pare sek. sa drobne zwiechy tez tak macie ????

Admin Cienia
Opublikowano
Pierwsze wrazenia z urzywania bota pozytywne :). Denerwuje mnie tylko to ze co pare sek. sa drobne zwiechy tez tak macie ????

Zwiechy? Lata jak szalony bez żadnych zwiech. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja odkąd zacząłem używać sroKing dość często dostaje dc po 2 razy w ciągu 2h nawet:)P Czy wie ktoś co z tym zrobić?

Opublikowano

Po prostu pech. Ja czasem co w ciagu godziny dostaje 5 disconnectów a raz boce po 20 gdzoin i nie ma DC.

Zależy od szęścia.

P.S

Tylko że ja odpalam srokinga + drugi client loaderem

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Witam czy można ustawić tak żeby bot nie zbierał tych brązowych woreczków (itemkem) tylko żeby podnosił dropy , golda i jak sie da zrobic tablety z góry dziękuje ^_^

PS. Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Z moba wypadają takie woreczki brązowe np Universall Pill,bolt,arrow są w brązowym woreczku takie bzdury o te mi chodzi

Admin Cienia
Opublikowano
Z moba wypadają takie woreczki brązowe np Universall Pill są w brązowym woreczku o te mi chodzi

Tak da się, w zakładce Loot.

Admin Cienia
Opublikowano
Prosił bym dokładniej Loot ---> ?

To jest na wierzchu, żeby tego nie znaleźć to bota trzeba nie włączyć.. no i odrobina znajomości angielskiego tu by pomogła. Popatrz poklikaj nic nie popsujesz.

Opublikowano

Na włączonej grze i bocie wciskasz "END" wchodzi w zakładkę "Loot", następnie dajesz "Loot Settings" i tam niechciane rzeczy ustawiasz na "Ignore"

Opublikowano

A ja mam pewien problem ustawilem zeby dawal eliki do storage a on zamiast do storage to je sprzedaje przobowalem juz wszystkiego zeby nic z nimi nie robil sprzedawal dawal do dp a on nadal je sella...

Opublikowano
A ja mam pewien problem ustawilem zeby dawal eliki do storage a on zamiast do storage to je sprzedaje przobowalem juz wszystkiego zeby nic z nimi nie robil sprzedawal dawal do dp a on nadal je sella...

Jak ci wyszuka tam gdzie pisze Sell pisze pod spodem NO ?? Jesli pisze YES to zaznacz i kliknij Sell Select

Opublikowano
a czy da sie zminimalizowac bota? tzn okno gry? tak zeby nie mulilo kompa

Mulic to ci bedzie zawsze jak bedziesz mial wlaczonego silka. A zminimalizowac da sie jak uzywasz loadera wpisz w czystej linijce /min

Opublikowano

da sie Ctrl+Alt+Delete-----szukasz tam silkroad.exe dajesz prawym i minimalizuj(jak chcesz to odwrucic to tak samo tylko klikasz maksymalizuj)To jest taki prymitywny sposób(SROking nie posiada takiej funkcji jak agbot-chodzi mi o hide silkroad)

Admin Cienia
Opublikowano
Czy da sie skasowac ustawienia bota?Jak tak to w jaki sposób???

Kasujesz bota, i pobierasz jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...