Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D&G - jak to jest z tym botem ze przez dwa dni miałem ze FREE boting 7:00-11:00 czyzby czteromiesięczny okres darmowy się skończył

BTW jka mozesz postaraj sie odpowiedziec do 17:00 (żadna groźba) ale jak nie dowiem sie nieczego nowego to wróce na agbota

BTW 2 - co sie stało z forum ze nie działało czyzby zbyt małe fundusze ..... współczuje

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

@up

To był bug z tymi godzinami co pisało, administracja przepraszała na ich forum, już ze 3 dni jest normalnie.

-a widzisz, wyrobiłem się w 37 minut. ;)

-to już musisz pytać administracje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

o.0 człowiek ty siedzisz przed kompem i czekasz na posty ? omg masz życie prywatne a tak apropo tych bugów wczoraj jeszcze miałem napisane ze 7:00-11:00

BIG POZDRO AND THX

-------------------------------------------------------

Mam kompa z netem zawsze pod ręka, jak mnie

niema nawet w chacie to czasem spojrzę. ;)

No a z resztą to chyba dobrze dla ciebie.

//D&G

LOOZ i juz ciesze sie ze ktos czuwa

Opublikowano

No a ja mam taki problem, że gdy jest już w HT na repocie nie chce kupić boltów, co jest mi niezbędne do expienia :( Może wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

zciagalem wersje 1.11 z polskim jezykiem gdy 2 raz uruchomilem to to juz nie chcialo mi odpalic pokazlo ze nie mam sterownika a wersja 1,10 dziala

photo-5609.gif
Opublikowano

ja mam problem taki : otorz mam radiowke i maja problemy tam jakies i mi net wolno chodzi , normalnie jak wchodze przez cliena to dziala ok tylko mam lagi a gdy chce wejsc w sroking'a nie moge sie polaczyc mam cos tam " Net ERROR ....ale przy takiej samej predkosci neta wersja 1.0.7 dzialala dobrze wiecie co moge zrobic?

0843f39a24b9989d6267a90c39.png
Opublikowano

Bo tego nie dodajesz tam gdzie skille atakujące.

W zakładce botting masz coś takiego jak avoid,

niżej first skill i pod tym masz kolejna ramke

i tam ustawiasz imbue.

Tak zrozumiałem twojego posta. Jeśli źle to sry

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Witam, czy jak pojawi się nowa wersja bota ja będę musiał od nowa wszystko w nim ustawiać? Czy może mogę jakoś skopiować stare ustawienia z starej wersji bota?

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Polecają kasować ale nową wersje narzucasz na tą po prostu. ;)

Opublikowano

Ja z kolei mam taki problem ze gdy wlaczam wilka bot natychmiastowo go chowa nie wiem czemu ... wczesniej wszystko dzialalo normalnie . Wiem ze juz to pytanie pojawilo sie na forum ale nikt nie odpowiedzial... PRosze o pomoc ;-)

Opublikowano

No niestety gdy narzuciłem nową wersję na stara w bocie nie zostało nic zapisane muszę ustawiać wszystko od nowa;/ Czy jest jakiś sposób, aby tego nie robić za każdym razem?

Opublikowano

Może to pomoże wejdź do kat. SROking -> cfg -> user <- ten kat. wytnij lub skopiuj prze instalacją nowej wer. bota a potem wklej i raczej nie będziesz musieć od nowa wszystko ustawiać

Admin Cienia
Opublikowano
zeby odpalic srokinga nie trzeba zadnych proxy? tylko zaznaczyc normalnie ikone silka i jazda?

sroking i loader, chyba ze chcesz bez.

Opublikowano

Wybaczcie, nie źledziłem tego tematu... ale postaćmi siada :D nie widze nigdzie opcji odpowiadajacej za siedzenia, ale po zabiciu kilku mobow sidzi, posiedzi wstanie, bije dalej :D głupie, ale wkurza..

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Wybaczcie, nie źledziłem tego tematu... ale postaćmi siada :D nie widze nigdzie opcji odpowiadajacej za siedzenia, ale po zabiciu kilku mobow sidzi, posiedzi wstanie, bije dalej :D głupie, ale wkurza..

Wejdź w zakładkę Protect i odchacz "Sit Down" mniej więcej tak to szło, to jest w odrazu pod napisem gdy wejdziesz w Protect. ;;)

Opublikowano

Elo może mi ktoś pomoże. Mam taki problem: mam wszystko poustawiane i naciskam na spocie start botting i on bije tylko te mooby które biją mojego Chara. Pomoże ktoś???

Jeśli ktoś wie co jest grane to piszcie na GG-16090210

Z góry dzięki

Opublikowano
ja mam takie pytanko czy da sie ustawic by bot chowal itemki do storage ?:> z górt thx za odpowiedź

Tak da się. Klikasz na Sell/Store setting i ustawiasz co ma sprzedawać lub chowac do depo.

A ja mam taki problem, dziś wbijam na konto patrze a tu puste :/ używałem tylko SROking. I proszę mi tu nie pisać ściąłeś jakieś gówno itp. i czy komuś jeszcze się to przytrafiło ?

Opublikowano

hmmm... przede wszystkim usiąść przed słownikiem lub przed książkami. Ja nie wiem o co Ci chodzi więc Tobie nie pomogę napisz troche bardziej po "polskiemu".

Opublikowano

Mam taki problem ze Srokingiem, że bot atakuje przez chwile a następnie stoi przed mobem i nie atakuje. Kiedyś miałem ustawione wszystko tak samo jak teraz i bot działał ok. Co może być tego przyczyną?

Opublikowano

Czy bot odróżnia moby? Da się ustawić, żeby nie atakował jakiegoś rodzaju moba na danym lvlu? Nie chce atakować mobów które mają odmiany bo potem zrodzi się gigant.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...