Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

@up: Tak bot już zaznacza samego siebie gdy się buffuje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mam taki problem załozylem konto wszystko smigało od czwarku prawie caly czas bocilem i teraz wyskakuje mi blad i nie chce smigac juz bot :(

"Terminate botting state" mysle ze skonczyl sie czas na koncie... czy wie ktos cos na ten temat ?

b_560_95_1.png

Admin Cienia
Opublikowano
Da sie ustawic bota i grac w inna grę?

Tak da się, ciężko sprawdzić ? ;]

Opublikowano
Czy da sie skasowac ustawienia bota?Jak tak to w jaki sposób???

moze mi ktos odpowiedziec jak zrobic zeby dawal do storage a nie sellal?

@edit

dobra opanowalem sytuacje ^^

Admin Cienia
Opublikowano
Zadam strasznie głupie pytanie ale jak ODPALIC silkroad w OKNIE???!!!! pomocy prosze

Dajesz rozdzielczość w luncherze mniejszą niż masz w windowsie i już masz w oknie. ;]

Admin Cienia
Opublikowano

@robak1114

Tak się robi, bot w tym momencie zaczyna się wczytywać.

Opublikowano

Bot jest świetny ale mam jeden problem. Gdy monitor się wyłączy po 20 minutach "oszczędzając energie" bot stoi w miejscu. Sprawdzałem już kilka razy. Na mobach które same atakują jest to trochę uciążliwe bo niestety postać pada. Da się zmienić jakieś opcje żeby bot był nadal aktywny po przejściu monitora w stan wegetacji?

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem gdy bot idzie na spota ma wlaczonego wilka gdy jest juz na spocie wylacza wilka i zaczyna bic moby

Opublikowano
Mam jeszcze jeden problem gdy bot idzie na spota ma wlaczonego wilka gdy jest juz na spocie wylacza wilka i zaczyna bic moby

nie włączaj mu wilka... jak dojdzie na spot sam powinien się włączyć.

Opublikowano

No wlasnie ja nie wlaczam on sam jak sie tp do miasta wlacza wilka a gdy dojdzie na spota wylacza go.

Opublikowano

Hmm ja mam takie cos ze bot jak zabije nooba to czeka z 3 sek i next zaznacza. Czy to normalne czy ja mam cos nie tak? Bo jak widze inne boty innych graczy to o wiele szybciej zaznaczaja nooby. Prosze o odpowiedz

Opublikowano

sproboj sciagnac new wersje 1.07. moze to pomoze ^^

a ja mam mnostwo problemow... teraz mam taki ze gdy wlacza start bot to pisze ze nie moze sie polaczyc z serwerem i ktos siedzi na moim koncie... zalozylem new konto ale dalej to samo

Opublikowano
sproboj sciagnac new wersje 1.07. moze to pomoze ^^

a ja mam mnostwo problemow... teraz mam taki ze gdy wlacza start bot to pisze ze nie moze sie polaczyc z serwerem i ktos siedzi na moim koncie... zalozylem new konto ale dalej to samo

hmm a tobie szybko atakuje?? Ja mialem taki sam 1 raz problem i pisalo ze ping jest duzy nie pamietam jak tam pisalo ale cos na czerwono i zresetowalem i bylo git

Opublikowano

hmm może wcześniej odpal silka a potem drugiego przez srokinga loaderem

ja mam pytanie czy da sie zminimalizować silka żeby tak nie mulił komp bo jak ja wezme klikne prawym tam na okno to wtedy nie atakuje moobów

Opublikowano

Mam pewien problem za SroKingiem 1.0.8 ściągnąłem go, wypakowałem, ale nie działa mi wcale wersja _test też nie działa, za to 1.0.7 śmiga. Nie pojawia mi sie nawet okienko z logiem, a i DC dostaje przy logowaniu, anty wira mam wyłączonego, może ktoś podpowie co zrobić by śmigało?

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Ja mam tak samo, włączaj aż wyskoczy okno do logowania i pójdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...