Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loll ciezko poszukac w ustawieniach?! omg -.- Zakladka Lup dajesz nastepnie takie male okienko po prawej nie pamietam jak sie nazywa bo nie mam wlaczonego srokinga, cos typu "Podnos to" i ustawiasz nastepnym razem poszukaj bo ja bym ci dal wtedy warna -.-

sygna1o.jpg

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki problem gdy właczam sroking to server pokazuje mi sie dallas ping.... zamiast normal lub fast niewiem co sie stało prosze o pomoc..

Opublikowano

Mam Wielki problem, Nie uruchamia mi się log. próbowałem już dużo rzeczy ( Na nowo instalowałem [na innej partycji]) Mam najnowsza wersje SroKinga) I tak nie działa. A i też Próbowałem loaderem tak jak na innych Stronach piszą. A i mam loadera TESTOSTERONE i mam tam ustawione botComapatybil=1

Proszę o szybka odpowiedz (Będę wdzięczny jeśli na gg :6937888).

Z Góry Dziękuję.

widzę że nikt nie wie :-(

Opublikowano

mam najnowsza wersje srokinga i jestem troche zielony w ustawieniach bo wczesniej mialem innego bota i mam taki problem mam wizka z bradem i nie zmienia broni i nie zalancza buffow tak samo jak idzie na spota zalaczy live control i smiga. 2 problem to taki ze mam odchaczone ze ma nie chowac harfy do depo ale ja chowa. Moze mi ktos pomuc bo na tych fotkach od konfiguracji bota sa troche stare i jest pozmieniane troche i nie moge sie polapac :(

Admin Cienia
Opublikowano
czy da się ustawić w sroking żeby używał drug i kupowal ?

Nie, niema takiej opcji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czy do srokinga stosuje sie skrypty czy jest tak jak w isrobocie ze wybiera sie tylko miejsce gdzie ma expic i sam wybierze najkrostsza droge?

Opublikowano

witam mam problem z tym botem gram na serwerze eos postacia warrior/cleric 28lvl wszystkie skille z warrior dzialaja dobrze :) niestety buffy z clerica nie chca dzialac nie mam pojecia dlaczego :( moze ktos pomoc?

Admin Cienia
Opublikowano
witam mam problem z tym botem gram na serwerze eos postacia warrior/cleric 28lvl wszystkie skille z warrior dzialaja dobrze :) niestety buffy z clerica nie chca dzialac nie mam pojecia dlaczego :( moze ktos pomoc?

Musisz włożyć broń z drugiej klasy na drugi slot w inv, i zaznaczyć opcje w srokingu aby zmieniał broń i się buffował.

Opublikowano
Musisz włożyć broń z drugiej klasy na drugi slot w inv, i zaznaczyć opcje w srokingu aby zmieniał broń i się buffował.

tzn jak na 2gi slot ? tam gdzie sie tarcze zaklada na ten slot? jak ta opcje zaznaczyc/gdzie ona jest?

Admin Cienia
Opublikowano
tzn jak na 2gi slot ? tam gdzie sie tarcze zaklada na ten slot? jak ta opcje zaznaczyc/gdzie ona jest?

Napisałem drugi slot inventory wyraźnie, ;) jeśli dalej nie wiesz o co kaman to poniżej screen. A z tą opcją nie pamiętam, pamiętam że ta opcja była gdzieś poniżej i zawierała w nazwie "subclass skill".

loled.jpg

Opublikowano
Napisałem drugi slot inventory wyraźnie, ;) jeśli dalej nie wiesz o co kaman to poniżej screen. A z tą opcją nie pamiętam, pamiętam że ta opcja była gdzieś poniżej i zawierała w nazwie "subclass skill".

loled.jpg

dziala thx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Chodzi mi o tą część bota:

ce05104a8b3b8952.jpg

Trochę już używam srokinga i zastanawiam się czy da się pousuwać (bez przeinstalowywania bota) miejsca w których już nie boce a zostawić tylko te których używam teraz?

Ewentualnie mógłbym przeinstalować bota, ale utracę ustawienia skili, potów, grab, itp. - a może da się to jakoś zapisać lub skopiować plik odpowiedzialny za ustawienia bota(tylko jak on sie nazywa i gdzie sie znajduje)?

Pozdrawiam

Pomocnik
Opublikowano

@UP

Spoboj najechac na to i kliknac delete , backspace . Jak to nie usunie to mozesz wejsc w config bota i usunac recznie .

@EDYT

Jak zrobic , zeby bot sprzedawal wszystkie itemki ( oprocz sosow , som ,sosun ) ? White , blue i jak ustawic , aby alchemy itemkow nie zbieral ?

Opublikowano

siema bawię się z srokingiem od wczoraj... expić expi... ale wiem jak ustawi by wracam do miasta kupować potiony itd...

jak by ktoś mógłby ktoś napisać jak to zrobi z screenem...

z góry dzięki ;D

/gif

Opublikowano

ej to juz mie denerwuje =D staje sie to smieszne ale robie poraz setny to co D&G mi tlumaczyl i to co w TuT lub gdzie kolwiek a głupi bot nie odaje mi itemow ani elkow do depo xDD? wtf

Opublikowano

Mam ten sam problem co MaaTi a mam wszystko dobrze ustawione bot CZASAMI daje CZASAMI nie....

Admin Cienia
Opublikowano
a jak odpalic 2 gry np. ?

Dwa srokingi / dwa torque (lub 2 loadery).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...