Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy SROKing trzeba w specjane miejsce zainstalowac np. do folderu z silkiem czy nie trzeba??

Jestem w tych 98% co słuchają hip-hop'u, techna, rap'u, ale nie mam nic do tych "odmieńców" co nie słuchają. Jeśli się ze mną zgadzasz wstaw to do sygny.

888108.jpg

TWÓJ STARY JE BANANY xD

18706.png

23998.png

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
czy SROKing trzeba w specjane miejsce zainstalowac np. do folderu z silkiem czy nie trzeba??

Tam gdzie chcesz, ale najlepiej na pulpicie to ci się z niczym nie pomiesza.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Czy jeśli włączę SROking'a z Loaderem i dam /min to bot przestanie bic? Bo słyszałem ze tak?

Nie lepiej samemu sprawdzić, tak najprędzej się przekonasz.

Opublikowano

mianowicie mam problem gdy skończą się np strzały gdy bot jest na ong bo robi taxi(farmi mnie), to wraca do miasta nie teleportuje się do Hotan tylko zminia miejsce respa po dedzie na samarkand.

Zresztą nie wiem gdzie jest to ustawienie by ustawić żeby bot poszedł do Hotan zrobić repota i potem znów wrócił na spota?

aha i jeszcze jedno czy np jak się skończą strzały a potów mam jeszcze trochę ale nie za duzo to czy on kupi jeszcze?

Opublikowano

Witam ja mam Taki problem ze bot expi na spocie wszytko pieknie ladnie i jak idze na przykład do miasta na repota to naprawi itemy, kupi strzaly, kupi HP i sie zatnie albo wyjdzie z herbalisty i zacznie lazic bez sensu po miescie i nic nie robi tylko lazi i lazi... nie raz nawet wyjdzie z miasta ale wroci sie i znow lazi;/ nie wiem co zrobic z tym mam zrobic:( mial juz ktos taki Problem jezeli tak to Prosze Sie podzielic tym jak ktos to naprawil :) z Gory Dziekuje:)

Admin Cienia
Opublikowano

Bo bot myśli że jego spot jest w mieście, ustaw mu spot to gdzieś pójdzie, gdzie mu wskażesz. ;]

Admin Cienia
Opublikowano
on ma ustawionego tego spota wszytko tylko on nie chce isc tam ja zrobie screena i jak ktos moze to sprawdzi czy dobrze mam ustawione tam te duperele:P

http://img152.imageshack.us/my.php?image=lipa.jpg

Dałeś Save po przekonfigurowaniu i czy masz najnowszego bota? Nie mam pojęcia jeśli nie to, dlaczego tak robi. :/

Opublikowano
mianowicie mam problem gdy skończą się np strzały gdy bot jest na ong bo robi taxi(farmi mnie), to wraca do miasta nie teleportuje się do Hotan tylko zminia miejsce respa po dedzie na samarkand.

Zresztą nie wiem gdzie jest to ustawienie by ustawić żeby bot poszedł do Hotan zrobić repota i potem znów wrócił na spota?

aha i jeszcze jedno czy np jak się skończą strzały a potów mam jeszcze trochę ale nie za duzo to czy on kupi jeszcze?

Ponawiam prośbe może ktoś mi wytłumaczyć...

Odkrywca
Opublikowano

Mam pytanie może z was ktos wie dlaczego gdy ustawiam itemki... by szly do storage dostaje blad sro i odrazu dc??

Opublikowano

Ściągnąłem wersje najnowszą bota, ale nie działa mi, tak samo jak nie działała 1.0.8. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, może ma ktoś pomysł? Loguje się bez problemu, uruchamiam grę, ale bot nie działa, za t 1.0.7 śmiga. Prosze o pomoc.

Opublikowano

pomoże ktoś w końcu?

Opublikowano

pomoże ktoś w końcu?

Po co ma isc do hotan ?

Bot bedzie robil repota tam skad na blizej na respa.

jak zabraknie strzal wraca do miasta kupuje strzaly, poty no i sie naprawia.

Aktualnie botuje 37 bow pure str, chcialbym jak najszybciej wbic 47 lvl.

Napiszcie pokolei na jakich spotach bocic do tego lvlu :>

Opublikowano

właśnie o to chodzi... mam do wyboru 81lv wiz z nim nie mam problemu

ale jak na ong jestem bowmanem to przeciez nie kupi strzał w samarkand... więc jakoś musi wrócić do Hotan wie ktoś jak to ustawić? i takze potem teleportna sie z powrotem do sama i na spota lazł?

Opublikowano

niewiem co jest mi ta wersia 1.0.9 niedziala daje start i niepokazuje sie ten log ani jak niewbije to dc a nie ten czerwony napis

Admin Cienia
Opublikowano
niewiem co jest mi ta wersia 1.0.9 niedziala daje start i niepokazuje sie ten log ani jak niewbije to dc a nie ten czerwony napis

Pobierz nową wersje i wszystko będzie działać.

Admin Cienia
Opublikowano

Popróbuj włączać i wyłączać bota, ustaw jeszcze raz, daj save i musi działać.

Admin Cienia
Opublikowano
Ej mam pytanko trzeba sie gdzies rejestrowac zeby mi dzialal sroking jezeli tak to prosze o podanie linka

Rejestrujesz się przez bota, niema żadnego linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...