Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mi nei chodzi oto ze potym jak jzu skonfigurowalem szystko nie che mi sie pojawiac tylko ja odpalam gre i czekam az sie cos pojawi np mapa albo te konfiguracja i nic i czekam i czekam az wkoncu dostane dc :/ pomozcie plz!! :)

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo. Mam taki problem. Mianowicie loguje się na SroKing i nie chce mi się pojawic Loger. Proszę o pomoc. moje gg-16090210 Z góry dzięki

Opublikowano

tez tak mialem ze po 10 minutach dc dostwalem

jak wylaczylem wygaszacz ekrany to moglem bocic cala noc bez dc ;P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Witam.

potrzebuje rady odnośnie zmiejszenia zurzycia ramow przy właczonych 2 srokingach poniewaz mam 2 giga ddr2 i niestety po odpaleniu prawie całe sa zajete.

btw. nie mam zbednych programow w tle itp, przy starcie windowsa xp zajete sa niespełna 300mb ramu.

prosze o rade czy jest jakaś możliwość ich zredukowania tak jak przy czystym silku jest to około 300-400mb.

pozdrawiam daje 5 za pomoc.

Opublikowano

Wejdź w zakładkę "other" i odznacz opcję "allows refresh game" . Poza tym możesz zaznaczyć opcję "save CPU" i pomanewrować tym paskiem . Jak przesuwasz bardziej w ---> to wtedy masz większe lagi, ale mniejsze zużycie procesora . Możesz jeszcze ustawić grafikę na "low" w Silkroadzie i ekran w Silkroadzie na 800x600 .

PS: najlepiej dokup ram do kompa .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

to save CPU nie robi lagów serva tylko nam sie wydaje że mamy lagi ale to nic nie robi na bocenie,boci tak szybko z tym jak i bez tego

Opublikowano

Mam taki problem, ustawiłem bota żeby kupował poty dałem ile i co? nie kupuje, przy repocie tylko podchodzi do kowala i leci spowrotem na spota, i 2 pytanie, czemu jak dednie sie nie ressa?

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, mianowicie po rejestracji srokinga, po wlogowaniu, i po kliknięciu start game, bot nie ma zamiaru zadziałać. Moi koledzy także korzystają z srokinga, więc opisywali mi jego działanie. Po włączeniu silkroad'a, nie mogę wejść na server i po krótkiej chwili ukazuje mi się okieno disconnect'a. w czym może tkwić problem? Jak go rozwiązać? Proszę o szybką odpowiedź!

Opublikowano

Hmm ja też mam problem ze sroking. Otóż gdy ustawie sobie spota na mapię o promirniu 300 i ustawie blisko krawędzi morza (poniżej china west ferry) i bot ma ustawione kupowanie potów to przenosi się do downhang, a ja jeszcze muszę byc w Jangan. Ma ktoś propozycje jak temu zaradzić? dodam że używam najnowszej wersji bota. Jbc moge dać screenshoty

Opublikowano

witam... nie wiem czemu ale bot nie chce mi recorvery division zarzucic ... mam bron clera ustawione w 1 a staffa w 2 i tak nic to nie daje ;/ a buffy mam ustawione w srokingu. wie ktos moze o co chodzi?

Opublikowano

Witam mam taki problem nie moge znalesc opcji aby bot sam mi wstawal uzywal prawej opcji co jest od 1-11 :P nie wiem gdzie to ustawic HELP !

fpzjh9g48chrp63c8am_thumb.png

"W silka się nie gra w silka się loguje "

r26msiojm83iedjs6475_thumb.jpgPaint The Best ! oraz Silk xD

fa3srwbjspmvae0d5z6n_thumb.jpg

http://demotywatory.pl/2032 << "Oni zondzom UWAZAJCIE !!! "

Opublikowano

Nie wiem Czy To bylo Juz Ale mam taki problem, ze Wlaczam Bota loguje sie Klikam "Start Game" wlacza sie silk i nic.... ;/ jakby nie wykrywalo mi bota... prosze o pomoc z gory Thx

Opublikowano

Da rade zrobić tak że;

1.Botowi skończyły się potki i teleportuje się do city, i kupuje poty i wraca?.

2.Dednie i wraca na spot?.

Opublikowano

Tak da sie w zakladce Zapas i masz tam ustawienia zaopatrzenia.A co do powrotu na spota zaznacz "uzyj szybkiego powrotu" i "wracaj na spota uzywajac konia".

Opublikowano

Ja wpisuje pasy... do srokinga..

sroking sie zacina..

potem jest..

Timeout!! bla bla bla..

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano
Tak da sie w zakladce Zapas i masz tam ustawienia zaopatrzenia.A co do powrotu na spota zaznacz "uzyj szybkiego powrotu" i "wracaj na spota uzywajac konia".

Dziękuje ślicznie ;-).

Opublikowano

witam

może ktoś mi pomóc bo mam pewnego buga w bocie. ustawiłem wszystko ładnie co ma sprzedawać a co dawać do depo ale część rzeczy zostaje. zauważyłem że zostają te z napisem (in 1st row) i nie mogę tego zmienić po 2 repotach stoi w mieście bo się zpotować do końca nie może. wiecie jak to naprawić? mam najnowszą wersję i będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedz

Opublikowano

tego sie nie da zmienić ale radze Ci włożyć do tych pierwszych 4 slotów itemy które masz w inventory np:konie czy return scrole

Opublikowano

rozwiazanie dla tych ktorym wyskakuje "timed out...." wystarczyulo wejsc na oficjalne forum i troche poszukac.... jak ktos ma serwer holenderski "nederland" to wystarczy zmienic na inny i smiga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...