Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze sie buffuje?? bo bot targetuje siebie bo niektory buffy mozna dac tylko na okreslona osobe i sroking na kazdego buffa targetuje ;p

Admin Cienia
Opublikowano
dobra juz wiem co było nie tak.

teraz mam taki problem xD

gdy bot wraca do miasta kupuje poty i biegnie z nimi do storege i je tam wklada...

Wejdź w [sell/storage] i sprawdź jak masz ustawione potiony.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
jak zminimalizować bota ??

Włącz silkroad w oknie i wtedy się da.

Opublikowano
Włącz silkroad w oknie i wtedy się da.

no ogólne tylko w oknie otwieram ^^ raz mi się udało że jak klikałem na log minimalizowanie to też się chował ale nie wiem jak to zrobiłem teraz samo log się chowa i nic

Opublikowano

Witam.

mam o problem z log1 co wyskakuje przy logowaniu do gry .

nie pokazuje mi sie ten log1 co mam zrobic????

Pozdrawiam

Opublikowano
Sroking moze kupowac speed drugi i zeby ich uzywal lecac na spota do cave jangan?

gdzieś czytałem że nie może ale pewny nie jestem.

Ja mam pytanie czy istnieją jakieś skróty klawiszowe do bota ??

Admin Cienia
Opublikowano
gdzieś czytałem że nie może ale pewny nie jestem.

Ja mam pytanie czy istnieją jakieś skróty klawiszowe do bota ??

Tylko Home i End / Mapa i konfiguracja.

Opublikowano

A ja mam inny problem:P otóż bot ma skille od Bladera (Podcinka,dobitka)podcina moba ale gdy ma dobijać to pisze invalid target czy cos takiego i nie dobija czeka aż wstanie.

2#

Drugi problem polega na tym że jak bot sobie już bije i np.go zminimalizuje ale do paska zadań nie tray'a i np.będę surfować po internecie to po pewnym czasie nie mogę już otworzyć clienta w menadżerze zużycie pamięci silka się zmniejsza do od 2,500-5,000 K i tak skacze,jedynie co pomaga to restart.

@Edit

Odpowie wreszcie ktoś?

Opublikowano

ZiomQ xD mowiliscie na poczatku o spamie noto prszoe 16 stron xDD ( moj problem polega na tym ze jak wloncze peta , i wcisne start bot ladnie bije ale jak juz wccisne stop bot to tak jaby bot był zly na mie ze go wylonczylemi wylancza mi peta xD? ocb

Opublikowano

Witam

Mam maly problem z Sroking otoz gdzy chce sie zarejestrowac wpisuje login haslo i wywala mi bledem : Net error : can't connect to server

Ktos ma pomysl ?

Opublikowano

A ja mam inny problem:P otóż bot ma skille od Bladera (Podcinka,dobitka)podcina moba ale gdy ma dobijać to pisze invalid target czy cos takiego i nie dobija czeka aż wstanie.

2#

Drugi problem polega na tym że jak bot sobie już bije i np.go zminimalizuje ale do paska zadań nie tray'a i np.będę surfować po internecie to po pewnym czasie nie mogę już otworzyć clienta w menadżerze zużycie pamięci silka się zmniejsza do od 2,500-5,000 K i tak skacze,jedynie co pomaga to restart.

@Edit

Odpowie wreszcie ktoś?

@Znowu to samo napisałem może wreszcie ktoś raczy odpisać -.-.

Opublikowano

@UP: Nie ma na to żadnej rady . Jedynie możesz bota zmienić ^^

@PS: Jak nikt nie odpowiada to nikt nie wie :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

dcloud wiem jak rozwiązać ten drugi problem ;D Musisz ściągnąć traytask (google) i jak zminimalizujesz do paska zadań i nie będziesz mógł przywrócić to wtedy zminimalizuj sro_clienta do traya i spowrotem i voila :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Witam. mam problem mam odznaczone aby nie podnosił smieci alchemicznych, bolt arrow universtal pill, ale on all podnosi i mnie to wkurza. prosił bym o szybka sensowna odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...