Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Taaa , a co jesli chce odpalic 2giego chara? nawet bez bota tez ten blad, a jak juz odpale to nawet nie wpisz id i pw, od razu dc

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam taki problem. Ustawiłem bota, żeby wracał do Sam. I wraca do sam, ale później teleportuje się do Const, kupuje wszystko co trzeba, teleportuje się do Sam i jedzie na spota. Da się jakoś go ustawić, żeby kupował w Sam?

Opublikowano

Hej mam problem. Logując sie przez srokinga na gre nie dziala mi chat (nie moge pisac w zadnym z okienek z wyjatkiem ALL, nie działa tez priv chat). Problem musi byc gdzies w bocie bo jak sie loguje normalnie przez sro clienta to wszystko działa.

Odkrywca
Opublikowano

Może ktoś poradzić co jest po pewnym okreśie bocenia ok 2-3h dostaje dc z wszystkich harów wiecie.W przypadku agbota nie było takich problemów. z góry thx

Opublikowano

Cześć mam problem związany z botem SROking, wypakowałem bota do folderu z silkiem i zarejestrowałem się już i gdy odpalam bota wszystko jest ok biorę start game odpala mi się silkroad wpisuje pasy i nic żadna mini mapa mi nic nie wyskakuje nie wiem dlaczego. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Mam problem otóż jak włączam bota loguje się klikam start gry loguje się niby wszystko git ale tak się tnie !! że się ugrać nie da ;/ a jak gram normalnie w silkroada to wszystko ładnie chodzi PS;mam Laptopa+viste <czy to może być powód robię uruchom jako administrator i ze zgodnościom z windows xp service pack sprzęcik to 2000 ram karta graficzna z 256mb 1,6 dual core o.0 więc co to może być pliska o szybkie rozwiązanie bo ja nie mam pojęcia robiłem reinstale i tak samo się działo więc proszę o szybkie rozwiązanie

Opublikowano

U mnie tez wszystko git az do okna loginu w grze ;]

Potem dostaje krasza na pulpit i dupa blada...Moze trzeba ominac gameguard itd?

Edit

Poczytalem pere podobnych tematow i uruchamiam silka jako administrator.Wszystko niby dziala bo nie dostaje juz krasza,ale znowu jest problem z zalogowaniem bo wyskakuje blada C8 xD

Help?!

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
Admin Cienia
Opublikowano
Ej, ludziska, wszystko cacy, tylko czemu on mi peta chowa ? xF

^^ Pogrzeb w configu, zawsze można coś ciekawego wynaleść.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam, czy bot uzyje mi shielda jesli dam mu opcje uzycia jako sub class. Chodzi mi tu o postac chinska i o skill z fire Fire shield series. Probowalem, ale nie dziala moze ktos juz probowal prosze o odp. Z gory dziekuje.

Opublikowano
Witam, czy bot uzyje mi shielda jesli dam mu opcje uzycia jako sub class. Chodzi mi tu o postac chinska i o skill z fire Fire shield series. Probowalem, ale nie dziala moze ktos juz probowal prosze o odp. Z gory dziekuje.

Działa. Tarcza musi być na drugim slocie jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

Witam ponownie niedawno zuwazylem ze bot niezbiera elixirow gdy poszperalem w opcjach jest zaznaczone zbieranie na ignore i niemozna zmienic na pickup dlaczego?

Opublikowano

D&G nie dziala mi znowu ten kon ;/ ustawiam zeby kupowal 1 konia daje powrot na spota i jak kupuje konia to go nie uzywa ;/ wazzz up ? ;/ |||| ok juz wszystko gra :P

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie jak boce srokingiem to jak zaczyna bić moba pt to nie używa skili co jest grane a skile są normalnie ustawione??

Dałeś save i na pewno masz dobrze ustawione?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

bot po zmienie broni na cleric roda ma problemy spowrotem zmienic na xbowa, tzn puszcza Recovery Division i zaczyna atakowac cleric rodem normalnym atakiem. jakies pomysly na to? mam najnowsza wersje srokinga

Opublikowano

Witam mam problem wlaczylem Lunchera zarejestrowalem sie, zalogowalem sie wlaczylem silke tez sie zalgowalem, wszedlem do gry ale nie wyskoczyl mi zaden panel z SroKingiem zostal tylko luncher prosze o pomoc

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanko SROKing nie ma mozliwosci bufowania calego party np jako bard? Pytam bo widzialem barda bufujacego co okreslony czas te same osoby byl to bot. Wiecie moze który bot pozwolil by mi na rzucanie many dla full int w party?

13ffb29aedef548f18d7e4f779848d40c.1.gif
Opublikowano
Witam mam problem wlaczylem Lunchera zarejestrowalem sie, zalogowalem sie wlaczylem silke tez sie zalgowalem, wszedlem do gry ale nie wyskoczyl mi zaden panel z SroKingiem zostal tylko luncher prosze o pomoc

Jeżeli przy wbijaniu na serwa na pojawi ci się log srokinga to zrestartuj silka i powinno śmigać :)

Opublikowano
Witam!

Mam takie pytanko SROKing nie ma mozliwosci bufowania calego party np jako bard? Pytam bo widzialem barda bufujacego co okreslony czas te same osoby byl to bot. Wiecie moze który bot pozwolil by mi na rzucanie many dla full int w party?

bot nie ma czegoś takiego ale to ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...