Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
może mi ktoś wytłumaczyć jak ogólnie włączyć tego bota jak go po ustawiać?

Mam napisany tutorial, jeszcze w podwieszonych wisi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm wy tez macie takie dlugi oczekiwanie po zabiciu moba??Tzn chodzi mi o to, ze jak jednego zabije i drugi jest troszke dalej to odrazu nie podbiega tylko pisze ,,invalid target" oraz ,,The tarket is not selected" ?

Admin Cienia
Opublikowano

Wyszła kolejna wersja, możliwe że w niej znajduje się wasze rozwiązanie klick.

Opublikowano

Nie chcialem zakładac nowego topic wiec tu napisze. Czy zauwazyliście, że blader w bufach znajdzie skile służące dobijaniu mobków leżących na ziemi ?? Jak to zauważyłem to sie poprostu "roześmiałem"

Opublikowano

A czy mozna juz w nowym agbocie ustawic zeby potow nie podnosil? bo mi inventory cale to zapycha a narazie grab peta kupowac nie chce

Opublikowano
A czy mozna juz w nowym agbocie ustawic zeby potow nie podnosil? bo mi inventory cale to zapycha a narazie grab peta kupować nie chce

W agbocie jest opcja żeby nie podnosił potów.. a SROkingu to nie wiem bo jeszcze nie mam L4 ale jest opcja żeby zużywał poty. Wchodzisz na zakładkę Protect zaznaczasz HP np. lub wiecej 55% Auto use HP potion, i niżej Piror use np. Hp potion (large) i wtedy zużywa te poty, albo ustaw po prostu żeby srzedawał

@DOWN: to ustaw np 70-90% i powinno być dobrze

Opublikowano

Wiem ze jest taka opcja ale on nie nadaza z zuzywaniem ich i potem musi tp do miasta robic bo miejsca nie ma...

Opublikowano
Gdzie bocić? : Opłacalnie-żeby za poty mi sie zwracało.//dobry exp//itp...Mam 24 lvl NUKER full int,bicheon + cold + lighting//broń ta od 24 lv set.D3

Hmm ja bym ci radzil na Hugo lub na Bug tych pszczolach :P

Opublikowano

Mam problem, który był tu omawiany, ale nie rozwiązany. A więc: Włączam SroKina'a, loguję się, włączam start, odpala się silkroad, ale nie wyskakuje żadne okienko. Udało mi się odpalić SroKing'a może 3 razy na 50 prób odpalania... W czym tkwi problem?

PS. Mam viste :/.

Admin Cienia
Opublikowano

Pierwsze słyszę, gram na SroKing'u i nigdy nie wyskakiwało takie okienko.

Opublikowano

Ja mam nieco inne pytanko ;) jak ustawić zeby mi nie podnosił Jewel Boxów? Bocik śmiga ładnie no tylko jest ten jeden problem :) z góry dzięki

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi , jestem kompletnie zielony w tych sprawach ale gdy wlaczam bota logoje sie wlaczam silka to nie wyskakuja mi zadne okienka typu botting... O co chodzi ? prosze o szybka odpowiedz

Admin Cienia
Opublikowano

Rejestrowałeś się przez bota? Logujesz się przez bota?

Opublikowano

Mam pytanko czy ktos rozkiminil jak ustawic w srokingu zeby nie zbieral potow? :) bardzo by mi sie to przydalo wielkie dzieki z gory:P

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanko czy ktos rozkiminil jak ustawic w srokingu zeby nie zbieral potow? :) bardzo by mi sie to przydalo wielkie dzieki z gory:P

W SroKing niema opcji aby nie podnosić itemów, on podnosi wszystko jak leci, i możesz ustawić czy sprzedać czy storage. Jest kilka rzeczy których może nie zmiebrać. Wchodzisz w "Loot" > "Loot Setting" i ustawiasz.

Opublikowano

witam, mam maly problem ^^ mianowicie: przy wlaczaniu SroKinga odrazu wyskakuje blad: please install your sroking under the path without speciall letter. Ktos wie o co chodzi?^^

EDIT: juz chodzi^^ zle skopiowalem, btw jak wylaczyc zeby nie chowal wilka ?

Opublikowano

Źle napisałem wtedy :P, chodzi mi o te okienka od bota, te od mapy i botowania. Po prostu mi nie wyskakują. Wszystko jest ok, loguje się włączam clienta, a bot jakby nie kontaktował.

Opublikowano

Co zrobic gdy po zarejestrowaniu sie odpaleniu srokinga i wlaczeniu gry nie wyskakuja zadne okna typu botting ? juz wczesniej o tym pisalem ale nikt nie raczyl mi odpowiedziec... prosze o pomoc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...