Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
Nie da sie. Bot ma własne ścieżki.

Dopiero teraz zauważyłem że mi też nie naprawia itemów ;/

Wie ktoś czy ta wersja z 11marca (1.03) ma naprawiony ten bug z naprawa broni?

Na forum piszą że naprawili który powodował że bot nie naprawiał przedmiotów, bug występował gdy nasze przedmioty nie miały blue w sobie. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chodziło mi o to ze nie wyświetla mi tej zakładki .

Włączam SROKing1.02_1 loguje się daje start loguje się na silka i nic tak jak bym nie miał tego bota :(

Nie pokazuje mi zakładek od bota.

co trzeba zrobić żeby wyświetliło zakładki które są na [Tutorial] SroKing.

Opublikowano

Mam pytanko. Gdy chce by bot używał skili z CLERA to nie zaznacza siebie ;/ ( chodzi głownie o holly spell i healing Cycle ) wie może ktoś jak to naprawić??

Opublikowano

Usuń i wypakuj na nowo bota a jak nie pomoże to ściągnij najnowszą wersje (1.03_4).

Jeśli to nie pomoże to już nie wiem.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mniej wiecej. Wchodzisz w zakładke loot, potem w loot settings i tam robisz pickup (jeśli ma coś podnosić) lub ignore (jeśli nie). Poty, golda, itemy i elxiry zawsze będzie podniosił i nie da sie narazie tego zmienić.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mam taki problem, mianowicie włączam bota <- loguje się na niego <- włączam loadera <- po jakimś czasie wyskakuje okienko gdzie pisze

(hh):(mm):(ss) :Logger ready for you.
, po czym zawiesza się silk i te okienko =// Co mam zrobić?
SaintCandy.png
Admin Cienia
Opublikowano
da sie jakos ustawic bota zeby podnosił tylko elki i tablety?

Wejdź w zakładkę loot i dowiesz się.

Admin Cienia
Opublikowano
Działa komuś ten bot na Windows vista?

Tak, działa wszystko, ładnie, pięknie.

Admin Cienia
Opublikowano

Tak ciężko kliknąć? To to samo jakbyś kliknął stop bot.

Opublikowano

1. Czy naprawili błąd, że jak bot bije giga i zacznie go atakować zwykły noobek to najpierw rozwali zwykłego a później spowrotem przeżuci się na giga ?

2. Jak odpalić agbota i później srokinga ? Wszyscy mówią, że można, można a ja nadal nie wiem jak to zrobić -.-

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Admin Cienia
Opublikowano

1. Nie

2. Dam ci link do tutka tylko po angielsku. (cholera nie mogę znaleźć, ale poszukaj tu).

Opublikowano

Od paru godzin pojawil sie natepujacy problem z botem:

Mam spot ustawiony w Dowtang, dokladnie to North-Tarim. Za kazdym razem bot na re pocie teleportuje sie do Hotan i nie wiadomo do kad biegnie - mimo, ze reciental point mam ustawiony wlasnie w Dowtang. Ktos ma jakeis pomysly o co chodzi ;p ?

Admin Cienia
Opublikowano
Od paru godzin pojawil sie natepujacy problem z botem:

Mam spot ustawiony w Dowtang, dokladnie to North-Tarim. Za kazdym razem bot na re pocie teleportuje sie do Hotan i nie wiadomo do kad biegnie - mimo, ze reciental point mam ustawiony wlasnie w Dowtang. Ktos ma jakeis pomysly o co chodzi ;p ?

Prawdopodobnie ma bliżej z hotan na twój spot niż z dw i tego nie zmienisz, chyba że pójdziesz jakoś bardziej w prawo.

Opublikowano

Mam dla was smutna wiadomosc, sroking nie dziala na l4. Po zalogowaniu sie gra znika. Bedzie trzeba czekac na update;]

* Nie moge sie zalogowac przez luncher joymax wiec to moze jednak problem z gra :)

Admin Cienia
Opublikowano

Pewnie użytkownicy SroKinga przekonali się o tym na własnej skórze, musimy czekać na nową wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...