Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem mam wizka z bradem i zaczyna sie buffowac wlancza buffy z brada potem life contror i po chwili zmienia bron i znowu zalancza life control moze mi ktos pomuc jak to ustawic ?

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tym raczej nic nie zrobisz a przynajmniej mi się wydaje no chyba że się mylę to proszę mnie poprawić

Admin Cienia
Opublikowano

Jak grałeś na koncie zrobionym kiedyś to zostało skasowane.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

czy w ksro sa jakies wieksze raty (zeby szybciej exp lecial) niz w oficjalnym silkroadzie? co wogule jest lepsze w ksro??

Opublikowano

mam takie pytanie,jak uruchamiam grę przez bota to wyskakuje mi takie cos,na kazdym z serverów z których sie loguje.

sdfasfdfasd.gif

pozdrawiam

Opublikowano

mam takie pytanko

Aby SroKing biegal na spota trza zaplacic ale wiem ze mozna tak zrobic ze na 3hjest za darmo jak to ustawic

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Admin Cienia
Opublikowano
no to super,czyli sobie nie poboce;/

a jest jakis sposób aby sie połączyć z severami?

Kupić asistans pack.

Opublikowano

to ja mam taki problem ze w wersji 1_25_2 odpalam normalnie bota przez start game i niepojawia mi sie okienko log1 .... w najnowszej wersji 1_26_3 przy kliknieciu start game po 10 sekundach wyskakuje error z dziwnymi znaczkami... moze ktoś pomóc?

Admin Cienia
Opublikowano
to ja mam taki problem ze w wersji 1_25_2 odpalam normalnie bota przez start game i niepojawia mi sie okienko log1 .... w najnowszej wersji 1_26_3 przy kliknieciu start game po 10 sekundach wyskakuje error z dziwnymi znaczkami... moze ktoś pomóc?

Usuń wszystkie srokingi, pobierz ponownie najnowszą wersję, zainstaluj program ccleaner, następnie zainstaluj srokinga i powinno trybić.

Opublikowano

mam problemy z botem, sroking po zainstalowaniu go na pulpit i kliknieciu launcher wystakuje mi okienkoplese" install you SROKing under the path without special characters(non-English characters)" prosze o szybko pomoc jezeli ktoś wie jak temu można zaradzić proszę pisać na moje gg 10926323 lub na forum wszystkim z góry dziękuje

Opublikowano

Mam problem, chciałbym żeby bot wracał do miasta, sprzedawał itemy poza potionami, naprawił ekwipunek i wrócił na spot, ale tu tkwi problem, bot po wizycie u blacksmitha biega w kółko w mieście. Liczę na waszą pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano
Mam problem, chciałbym żeby bot wracał do miasta, sprzedawał itemy poza potionami, naprawił ekwipunek i wrócił na spot, ale tu tkwi problem, bot po wizycie u blacksmitha biega w kółko w mieście. Liczę na waszą pomoc i pozdrawiam.

hmm najprosciej to ustaw w loot > sell/storage itemy które chcesz sprzedać daj na sell a nie na storage tylko jak dropniesz soxa to Ci go sprzeda ale wiem że da się ustawić żeby sprzedawał itemy bez blue a z blue i soxy trzymał w depo ale jak nie wiem dokładnie

Moja rada lepiej ustaw wszystkie itemy na storage a potem sell u kowala czy u kogo kolwiek innego jak tak robie

A i jeszcze jedno jak będziesz w sell/storage to tam możesz wszystko ustawić co ma sellnąć tylko wpisujesz nazwe klikasz serch i zaznaczasz

Opublikowano
mam problemy z botem, sroking po zainstalowaniu go na pulpit i kliknieciu launcher wystakuje mi okienkoplese" install you SROKing under the path without special characters(non-English characters)" prosze o szybko pomoc jezeli ktoś wie jak temu można zaradzić proszę pisać na moje gg 10926323 lub na forum wszystkim z góry dziękuje

Zainstaluj ponownie tylko nie na pulpit tylko np *\bot\sroking

GDZIE * TO DYSK NA KTóRY CHCESZ GO ZAINSTALOWAć CZYLI C LUB D LUB JAKI KOLWIEK JAKI MASZ :)

Opublikowano
hmm najprosciej to ustaw w loot > sell/storage itemy które chcesz sprzedać daj na sell a nie na storage tylko jak dropniesz soxa to Ci go sprzeda ale wiem że da się ustawić żeby sprzedawał itemy bez blue a z blue i soxy trzymał w depo ale jak nie wiem dokładnie

Moja rada lepiej ustaw wszystkie itemy na storage a potem sell u kowala czy u kogo kolwiek innego jak tak robie

A i jeszcze jedno jak będziesz w sell/storage to tam możesz wszystko ustawić co ma sellnąć tylko wpisujesz nazwe klikasz serch i zaznaczasz

...

Do tego właśnie sam doszedłem, ale bot po sprzedaniu/włożenia itemów do depozytu biega w kółko w mieście ...

Opublikowano

mam problem przy wlaczeniu silkroad nie wyskakuje mi tabelka log1 .... co robic nigdy tak nie mialem ...

zawsze to dzialalo ... nie wiem co sie popsulo ...

Opublikowano

niewiem w czym jest problem ale cos jest nie tak z tym nowym sro king botem..... jak pojawia sie gigant on zaatakuje go zaczyna go bic para razy udeza i biegnie bic innych mobow ... chociaz gigant jeszcze zyje... i on juz wiecej gigantow nie atakuje biega bije inne jakoby giganta niema... z czempionem tosamo..... .... niewiem w czym problem zadnych ignor gigantow niemam nastawione... moze wiecie co jest?

Opublikowano

i jeszcze :) barsek nie wlancza sie gdy gigant atakuje... a jak wloncze wlasnorecznie to on giganta przestaje atakowac bije male potwory... moze kto wie co jest?

Opublikowano

Witam otóz mam problem.Gdy uruchamiam srokinga i wpisuje passy wyskakuje mi oto taki błąd

sroking.jpg

Zrobiłem nowe konto i mam to samo

Ściągnełem nowego srokinga to samo

Może mi ktoś pomóc? (przepraszam za double posta)

Aktualnie z nową wersją jest to samo (stary screen)

Opublikowano

mam taki maly problem:P mam sro kinga wer. 1.0.27_1 i bot troche durnieje ustawiam go na spocie on biega do kazdego potworka uderza go raz i biegnie do nastepnego i po pewnym czasie potworkow jest tak duzo ze zabijaja mi postac wie ktos moze jak ustawic zeby nie atakowal kazdego raz tylko walczyl z nim do konca??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...