Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie chce, się waithack wgrać... Przy włączaniu metina wyskakuje żebym zaktualizował pliki PC ... A tak wogóle jak uruchomić FishBota by erpel 3.1.0 ?

Kocham mame

Opublikowano

erpel hmm

ściągasz pliki wrzucasz do folderu z metinem

odpalasz pointer i ładujesz plik m2pointer(90% wyskoczy z antywira ze wirus)

odpalasz proinject(znowu wyskoczy antywir)

odpalasz start_metin2.bat(jeśli nie masz to zrob nowy dokument tekstowy, zmien nazwe na wymienioną, prawym edytuj, wpisujesz start metin2client.bin)

cieszysz się fb

jeśli wywala błąd/nie odpala się przeinstaluj biblioteki 2008/2010 c++ i aktualizuj frameworka. powinno pomóc. zaznaczam powinno. mi pomogło.

zbieram -

League of Legends

Nick:Menelov

Obecnie gram tylko ranked

Opublikowano

mam pytanko do autora. zauważyłem że jest opcja fishbota. opala grę dla fb. ściaga się tam 5 tych klientów lecz fb nie działa, nie odpala się.wytłumaczyłbyś mi jak to działa? nie wiem czy ktoś już pisał o tym, nie będę przeglądał 60 stron.

Opublikowano

Żeby twój geniusz działał w służbie dobra metina, to była by czysta gra:] Oczywiście leci + genialny program:]

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

Opublikowano

Jak uzywasz bypassa to chyba logiczne ze gre wtedy odpala sie tylko i wylacznie przez obejscie... A DMG wrzucamy normalnie, tylko w folderze jak juz podmienimy index to trzeba miec orginalne pliki pc i pc2 oraz pliki pc i pc2 ze zmienionymi nazwami.

Opublikowano

Mi w tej blokadzie HS wykrywa adramax keyloggera tzn automatycznie instaluje się adramax przy otwarciu blokady

Niewiem czy to tylko tak u mnie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

może ktoś dać na inny link?

Bo jak daje download to mi pisze reset serwera i mi się nie pobiera ;/

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jak wykrywa keya to pewnie znowu ktos podlozyl fake link... :/ zaraz zobacze i podmienie w razie czego

@EDIT

Ta, znowu keylogger byl. Juz link poprawilem. Zaraz dodam informacje zeby przy pobieraniu uwazac czy rozmiar pliku ma 0.13mb. Znowu jak widac ktos chce pokrasc wasze dane :/ Szkoda tylko, ze nie da sie sprawdzic kto edytowal temat jak nie ma zaznaczonej opcji zeby pokazywalo.

Opublikowano

ktoś z nów podmienił ;/

waga powinna wynosić 134kb ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mi przy każdym kolejnym odpalaniu pyta się czy nadpisać m2update.exe, pxdl.exe, fbdl.exe, powinno tak być? Oprócz tego chciałbym sie jeszcze zapytać czy te logi, pliki hsa, i sterownik trzeba blokowac za każym razem przy odpalaniu czy raz zupelnie wystarczy? A gdy chce 2 FB odpalić mimo wielu prób ciągle widze komunikat: metin2client_fb2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost. Da sie coś z tym zrobić?

EDIT: @ UP Jeśli waga wynosi 134 KB (bajtów: 137 728) to jest to oryginalny HS bypass 1.4

Opublikowano

Tu macie link do usuwania adramx keyloggera jakbyście złą paczke pobrali

http://www.ardamax.com/download.html

i wybrać Download Ardamax Keylogger Removal Tool (40Kb)

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Misiek, zrobiłem porządek na kompie i hs zaczął mi działac, ale gdy odpalam przez obejscie wywal mnie co 1minute. Moze mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Dziala to jeszcze? Bo od kamera zaczal mi wywalac postac :/.

I jezeli dziala to mam pytanie:

Jezeli najpierw blokuje hsa logi itp to usuwa jakies pliki, wiec po co potem aktualizowac gre w takim razie? Przeciez spowrotem te pliki powroca co nie?

Opublikowano

Witam baypassa stosowalem od ponad 3 miechow bez bana zadnego. Dzisiaj właczylem go na nowo i działa wszytko do pewnego momentu. Włączam gre loguje sie i po jakies 20 s wywala mi kazda postac na kazdym kanale (ch). Wczesniej wlaczalem gre poprzez obejscie pliku metin2client i bylo ok dzisiaj jest jakis problem. Daj Misiek znac co i jak mamy zrobic bo juz nie idzie lowic i nic robic. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...