Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Misiek a nie dziala ta wersja 1.4? bo mam nia zablokowanego nowego, spatchowanego metka i narazie nie mam bana od 2 dni +pliki log i errorlog tylko do odczytu

@edit

jednak popatrzylem na date i mam metka z 2010.05 i na nim mam bypassa. I na nim chyba nadal dziala

Opublikowano

Cze wam.

Mam taki błąd po zalogowaniu widze postacie do wyboru bokiem dodał bym ss ale niechce mi się bawić pewnie każdy wie o co chodzi.

Czy w waszych postepach też tak macie? Zainstalowałem dmg dlatego tak mam. Moge prosić o jakies pliki po zmianie aktulizacji 18.08.11

Kamer opracowal jakieś obejście i działa mu kamer , a ja chciał bym same dmg żeby mi działało.

bd + za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cze wam.

Mam taki błąd po zalogowaniu widze postacie do wyboru bokiem dodał bym ss ale niechce mi się bawić pewnie każdy wie o co chodzi.

Czy w waszych postepach też tak macie? Zainstalowałem dmg dlatego tak mam. Moge prosić o jakies pliki po zmianie aktulizacji 18.08.11

Kamer opracowal jakieś obejście i działa mu kamer , a ja chciał bym same dmg żeby mi działało.

bd + za pomoc

Dmg na plu aktualnie nie dziala

Opublikowano

Wiem ze nie działa ale, po zmianie plików odpowiednich napewno bd działać w tematch misiekantos było cos takiego zeby zmieniac pliki i parametry zapamietywać tyle ze nie umniem tego zrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta?

No ale wiesz, że to takie łatwe nie jest?

Trochę zajmuje takie coś i trzeba mieć w tym doświadczenie.

A widziałęś ten temat co pisał misiek ? O którym mówiłem Pisze 2-3 min

wiem ze trzeba umniec to zrobić ( i nie wkurzaj mnie takimi odp bo to kazdy wie ze nie jest to łatwo zrobić )

i zastanów sie co ty piszesz. Jak nie umniesz tego zrobić to normalne ze nie masz doświadczenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam problem ze skonfigurowaniem (jeśli tak to można nazwać) sobie metka z hackami (kamer mod, dh, mh, te sprawy).

Patchuję metka, instaluje Kamer Moda, blokuję HS na 7541529 sposobów.

Włączam metka przez obejście kamera (przez swoje też próbowałem, bez zmian)

Ukazują mi się trzy kropeczki przy każdym CH każdego serwera.

Próba łączenia: natychmiastowy błąd łączenia.

Dodam, że takie cuś nie występuje, gdy włączam zwykłego metka przez torrenta. Obejście nie działa też na 'czystym' metku, czytaj: trzy kropki, jak wyżej.

I jeszcze jedno: Nie mogę w ogóle odpalić Hshield Bypassa, kiedyś mogłem, za czasów v1,3 bodajże. Okienko cmd na chwilę się otworzy i zamknie, nic nie pisze.

Dzięki za każdą pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

@Fr3sZu

A twoj kolega przypadkiem nie handlowal wieksza iloscia niz 10kk na handlu albo 1kkk na tobole? Bo w wiekszosci przypadkow wlasnie za to jest ban a moja blokada tego nie obejmuje.

Juz zrobilem aktualizacje (wrzucilem nowy metin2client.bin) wiec mozecie juz bez obaw uzywac tej funkcji.

Opublikowano

@for-ever

Tak, prawdopodobnie dziala

A możesz przetestować u siebie? Bo u mnie nie ma tej linijki w "Start Adress", a po paru minutach hs i tak wywala błąd..

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Mój problem nie ustępuje. Bawiłem się z plikami locale_pl, usuwałem je i patchowałem, podmieniałem na stare, dalej to samo.

A stary metin do hacków? Wgrałem folder HS od Ciebie oraz zaktualizowałem pliki folderu pack. Kicka nadal.

Pomocy!

Opublikowano

Sprawdzilem, u mnie nadal wszystko dziala. Byc moze u ciebie jest to wina systemu operacyjnego.

Win 7 64 bit.

Możesz powiedzieć gdzie ten program Process Explorer się zainstalował? Spróbuję go otworzyć jako administrator ze zgodnością z win xp.

for-ever

33608.png

19072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...