Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mam pytanie czy po blokadzie tym hs, mogę używać easymetin?

Bez bana oczywiście.

@up

Dzięki, ale spytam się jeszcze raz... Proszę wypowiadać się bardziej doświadczone osoby.

Opublikowano

Bana nie masz szans dostac, nawet jak wyskoczy blad z detect game hack

mam problem po wgraniu hackshielda z linku i wlaczeniu multihacka od kamera i metina, wyskakuje blad hack shield _detected_memory_modified

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czytales co pisze w temacie kamera - jego multihack nie dziala na serwerach od GF i z8 (np. Metin2PL bo wyskakuje wlasnie to. Zeby to obejsc trzeba zrobic jeszcze cos innego zeby ominac HSa.

przydaloby sie zrobic cos takiego... ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Misiek. Mam taki problem. Jak załączam kilka fb to po 5h bocenia pojawiają mi sie te ??????????? ????? Inni mówią że to z powodu złej blokady hs, a przecierz wrzucam twoją, blokuje logi, hs i sterowniki hs i odpalam przez obejscie fb 4.0 M2fish. Jedyne czego nie robie to nie aktualizuje clienta (przycisk "a"). Z tego powody są te pytajniki? Jak sie ich pozbyć?

Opublikowano

Mam problem. Przeczytałem kilka ostatnich strona ale nie znalazłem rozwiązania.

Wracam po dłuuugiej przerwie ale pamiętam, że bypass od " Misiekantos253" zawsze mi działał, lecz nie tym razem.

Pliki HS-a ściągnąłem z pierwszego postu.

Po naciśnięciu "G" wyskakuje okienko z ???????.

Mam też Kamermod-a, gdy odpale przez niego, uruchomi się wszystko dobrze ale tylko przez 30 sekund, po których wywala do okna logowania.

Wszędzie dałem zgodność z XP i uruchamianie jako admin, zainstalowalem c++ pack 2007 i 2010, mam Net framework 4.0.

HS chyba jest zablokowany bo mogę wejść z wait hackiem i działa no ale tylko 30 sec.

@2x down Niewiarygodne, ale działa! Bardzo dziękuję !

Opublikowano

@adamsson

tak

@Roman96

bypass nie wplywa na to. Raczej jest to wina sytemu (np. mi tez to na xp po jakims czasie wyskakuje, a na win7 juz nie)

@Dandysowski

sprobuj zaktualizowac gre przez bypassa, powinno pomoc

@keno93

przeinstaluj metina na czysto, zainstaluj najnowszego moda i na nowo wrzuc zablokowane pliki hsa.

@macieq23

tak, najlepiej reinstall i powtawienie wszystkiego na czysto, w 99% przypadkow to pomaga

Opublikowano

@macieq23

tak, najlepiej reinstall i powtawienie wszystkiego na czysto, w 99% przypadkow to pomaga

Czyli, że jestem zmuszony do po raz piątego reinstalla? :< Coś muszę źle kombinować.

PS: edytowałem tamten post wcześniej i nie wiem czy widziałeś.

Dzięki za starania, liczę dalej na Twoją pomoc ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1) Jak uruchamiam grę przez bypassa to pojawia się okienko: Próbujesz otworzyć plik typu "Plik BIN" - Pliki te są używane przez system operacyjny blablabala i niżej mam do wyboru Otwórz za pomocą... Wtf :|

2) Trzeba za każdym razem blokować te logi i aktualizować przed każdym włączeniem metina?

3) Jak chce grać na bocie to muszę przez bypassa włączać metka?

Help me... :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z przykroscia musze stwierdzic ze blokada nie dziala. Probowalem mase sposobow i zawsze po 1-2 dniach dostawalem bana za manipulacje klientem gry ( hackshield)

Hackshield ciagle wysyla logi ... Ponad 100 kont stacilem (wszystkie 30 + ) ale mniejsza z tym. Co jest nie tak ?

Opublikowano

Manipulacja klientem gry - kamermod, waithack itp., moj bypass nie obejmuje blokad za kamermoda albo cos podobnego (bp. moj pc files mod). Jak dostaniesz bana bez informacji na mailu to wtedy mozesz pisac nt. tego ze blokada nie dziala. Na drugi raz przeczytaj caly temat dokladnie zanim zadasz glupie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...