Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A możesz pokazać screena jak to wygląda u Ciebie? I może to też zależy od tego przez co odpalasz metina - kamer, obejście od fb czy może jakoś inaczej? ;d

Wiem, że Cię męczę, ale ta opcja jest dla mnie bardzo ważna..

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

ten zrobiony hs , jak go wkleje do metka to bedzie działał ? Ps . to ten :

Jeżeli masz problemy z zablokowaniem HackShielda - pobierz ten folder z zablokowanymi plikami:

http://hotfile.com/dl/118630137/a77f9b4/hshield_blocked.rar.html

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Czemu gdy akutalizuje gre po kliknieci L , H i chce dać A czyli akutalizacja nie chce mi sie zaktualizowac ? o co chodzi ?! wyswietla mi sie komunikat ze gra sie aktualizuje u musze czekac ... no to czekam czekam i nic

walnij + ~!

Opublikowano

a ja mialem takie cos ze jak zablokowalem sterownik automatycznie to mnie pozniej z metka wywalalo. bawilem sie tez rejestrem(chcialem miec mozliwosc uzywania taskera) i u mnie jest ten EagleNT w rejestrze a mam win 7 zrobilem reinstal systemu i dalej wywalalo az musialem metka na nowo stawiac

Opublikowano

Misiek ja mam to samo co kamaa. Blokuje logi hs i daje aktualizuj gre i nic mi nie wyskakuje. Potem naciskam na g i wlacza mi sie ale po 30 sekundach zawsze loga. Chyba coś źle z tą aktualizacją u mnie. Poradziłbyś coś?

Opublikowano

Witam, mam problem bo jak robie zgodnie z poradnikiem to nie mam nic takiego jak ,,WSZYSCY'' tylko Administratorzy, System, Tworca wlasciciel, Uzytkownicy, Uzytkownicy Zaawansowani ;/ prosze o pomoc

daje ++

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...